Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Allah razı olsun =) çok teşekkür ederim

Birkaç gündür kitap bağışı talep etmek için 25 tane falan yere mail göndermişim. Sadece 2 tane dönüş oldu; biri olumsuz diğeri de listeye ekledik talebinizi ama bekleyen çok kişi var sıra gelirse sizinle iletişme geçeriz türünde bir cevaptı.

Rüyaların Yorumu syf 173 akşama devam edeceğim okumaya. Artık bitsin istiyorum.

Son düzenleme:
Hatta murat yayınlarının çözümlü denemelerini öneririrm önce çözüp sonra cozumune bakmak için Cicoretti

Bir de daha pahali
bi de yeterli puan alamazsam habire girerim artik tabi kontenjana girebilirsem

o da boyle agir miymis Giz? Oyleyse ben araya 1 yil koyarim

ne icin bagis canim?

bi de yeterli puan alamazsam habire girerim artik tabi kontenjana girebilirsem

o da boyle agir miymis Giz? Oyleyse ben araya 1 yil koyarim

ne icin bagis canim?
Okul kütüphanesi oluşturmak istiyoruz canım. Bu şekilde okullara kitap vb yardımda bulunan yerlere ve yayınevlerine mail attım durumu anlattım. Bir kitap iki kitap ne kadar olursa öğrencilerin faydasına.

Okul kütüphanesi oluşturmak istiyoruz canım. Bu şekilde okullara kitap vb yardımda bulunan yerlere ve yayınevlerine mail attım durumu anlattım. Bir kitap iki kitap ne kadar olursa öğrencilerin faydasına.

sanırım diyanet de ücretsiz kitap gönderiyor yaş grubuna göre. hem lisede hem ortaokulda din kültürü öğretmenlerimiz talep etmişti. bayağı geniş bir yelpazeleri var üstelik. bir bak istersen

sanırım diyanet de ücretsiz kitap gönderiyor yaş grubuna göre. hem lisede hem ortaokulda din kültürü öğretmenlerimiz talep etmişti. bayağı geniş bir yelpazeleri var üstelik. bir bak istersen
Hemen bir mail de ona atayım. Teşekkür ederim
Biraz önce bir instagram hesabından da cevap aldım. Şaka mı gerçek mi bilemiyorum haftaya kargo beklemekle geçecek zamanım

aaa hesabını söyle ben de duyurayım. hemen yardımcı oluyorlar
Nasıl yani? hangi hesabımı söyleyeyim nerde duyuracaksın? Kişisel sayfalara hiçbir şey yazmamıştım tanımıyorlar sonuçta güven problemi yaşayabilirler, sonuç alamam diye düşünüp. Bir de kitap bağış sayfalarından birinde de kargo ücreti yüzünden sıkıntı yaşayıp yürütemediklerini okumuştum.

+diyanete de mail attım :)

biz köy okullarımız için kişisel ve bookstagram hesaplarımızdan kampanya başlatmıştık. tanıyan/tanımayan herkes kitap göndermişti. pttden gönderilen kitaplar da gönderen ödemeli geldi. çok da uygun bir fiyata hem de.

diyanet döner sanırım

Çok iyiymiş deneyebilirim bunu da

Azra kohen aeden bitti. Bu yazarın fi çi pi serisini pek beğenmemiştim. Aeden i almayı ise hiç düşünmezdim ama bir arkadaşım hediye etti. Ben de okudum. Veeee çok beğendim...
Fantastik bir kitap. Uzaydaki başla bir Evren'den filan bahşediyor ancak ben onların gözünden dünyanın durumunu gördüğüm için çok sevdim bu kitabı.
Dünyanın yozlaşmış halini, kaynaklarımızı nasıl kullandığımızı, çocuklarımıza iyilik yapıyoruz sararken yaptığımız kötülükleri gözler önüne sermiş kitap. Son bir kaç yıldır hayata bakışım ve hayattan beklentilerim değişmişken bu kitabı okumak bana çok iyi geldi.

Yeni kitabım sevgili _meLinDa_ nın hediyesi elia ile yolculuk olacak.

Ben dr alışveriş yapıyorum temin ettiklerini önce yollayıp bekleyenlere ardından gönderiyorlar bir iki güne diğer iki kitapta gelir:)

Sen de tam inst. Fenomeni olabilecek kapasite var biliyorsun diil mı:) sosyal medyada gördüğümde yorumlardan çok daha güzel:)

Bir bookstagram kullanıcısı şunu da eklemişti çok hoşuma gitti yorum burda gören kişinin kadın olması tesadüf değil saramago kadına oldukça değer veren ve onu evrenin merkezine koyan bir yazar bu yüzden gören kişi kadin sevkatli, yardımcı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…