- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.441
Herkese iyi geceler
Çok okuyamadım bu gece, marangozlar vardı okuma odamda küçük bir tadilat var, yemekti, mutfaktı, ortalıktı derken bu saat oldu. Zülfü Livaneli Huzursuzluk kitabına başladım, 30. Sayfadayım.
Çok yoruldum, yatmaya gidiyorum artık, kitap bağışı ile ilgili mesajlarınızı gördüm, sosyal medya kullanmıyorum ama özelden bilgileri verirseniz bende bireysel olarak katılırım
sanki öğretmensin gibi hissediyorum hemşerim. doğru midu?
o da boyle agir miymis Giz? Oyleyse ben araya 1 yil koyarim
Sen de tam inst. Fenomeni olabilecek kapasite var biliyorsun diil mı:) sosyal medyada gördüğümde yorumlardan çok daha güzel:)
Bir bookstagram kullanıcısı şunu da eklemişti çok hoşuma gitti yorum burda gören kişinin kadın olması tesadüf değil saramago kadına oldukça değer veren ve onu evrenin merkezine koyan bir yazar bu yüzden gören kişi kadin sevkatli, yardımcı ...
ben de çok gülmüştümCehennem Çiçerği bitti._meLinDa_ başganım.. Bayıldım Teşekkür ederim:)
Çok tatlı değil mi:) En çok güldüğüm yer ise, ferihaya beni yendin diyerek teneke altını vermesi madalya diye
Loliss sorma altı aydır elimde bu kitap ama asla bir EMPATİ olamaz.Yeni bir Empati vakası mı
Aman Allahım
Kusura bakma bunu yazıp psikolojik baskı yapmak vs istemiyorum ama sen aklıma gelince ve seni burada görünce 23 eylül tarihi beliriyor gözümün önünde.günaydınlar, bu aralar kendimi verip okuyamıyorum
Ahh evet hakkını yemeyeyim bu ara çok güzel okuyorsun maşallahGünaydın canlar...
1Q84 --- sayfa 1005
Loliss sorma altı aydır elimde bu kitap ama asla bir EMPATİ olamaz.Zira EMPATİ yi 3 ay elimde süründürürken arada hiç kitap okumamıştım. Sadece EMPATİ vardı. Bu elimde iken arada milyon tane kitap okudum.
EMPATİ vakası tarihe geçen bir vakaonun tahtını sallanamaz
Kusura bakma bunu yazıp psikolojik baskı yapmak vs istemiyorum ama sen aklıma gelince ve seni burada görünce 23 eylül tarihi beliriyor gözümün önünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?