Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Açıköğretimden tarih bölümüne başvuru yaptım.
Okusam mı acaba?

Belki bir halil inalcık olurum.
Belki içimde ilber ortaylı falan vardır ha ne dersiniz?

Ben örgünden tarih 3.sinif öğrencisiyim. Acikogretimin orgunden farki var mi bilemiyorum ama tarihi sevip keyif aliyorsaniz okuyun. Mesela bu süreçte benim devrelerim yandi

Ben örgünden tarih 3.sinif öğrencisiyim. Acikogretimin orgunden farki var mi bilemiyorum ama tarihi sevip keyif aliyorsaniz okuyun. Mesela bu süreçte benim devrelerim yandi
Bende a ö f den tarih okuyorum üçüncü sınıfı bitirdim ama bu sene ara verdim çünkü ÖSS ye hazirlanicam :) örgün okumak istediğim bir bölüm var gerçi sınav sisteminin ne olacağı da belli değil ama :)

Ne güzeltarih okumak gercekten zor ve kafa karistirici olsa da sevene cok zevkli:) insaallah istedigin bolumu de kazanirsin

Aa gercekten mi hic bilmiyordum . Ne itiyorsun kuzum

hep merak etmişimdir. Ama nedense elim gitmiyordu
Ama bir gün tüm kitaplarını alıp peşpeşe okumaya niyetlendim sonunda. Sayende zamanını biraz öne çekeceğim. Beni çok heyecanlandırdın
Kalemine sağlık..

Vallahi bir heves başvurdum. Sonra ezberimde kötüdür benim. Bilemedim. Zaten merak,yeni şeyler öğrenirim maksadıyla başvurdum bakalım.
T trustno_1 açık öğretimden okumak kolay gibi görünse de tarih.icin gerçekten emek gerekiyor eğer ilgi alanına giriyorsa inanılmaz zevkli:)

Genel kültür maksatlı düşündüm. Baktım zorlanıyorum dondururum.

Ne mutlu bana! Umarım keyif alırsın sen de!

Ayrıyetten hanımlar bugün çok ama çok güzel bir hediye aldım.
Evlilik yıldönüm hediyem. Ya o kadar mutlu oldum ki!
Ama benim kociğe ne alacağım hiçbir fikrim yok.

Eklentiler

• IMG_9661.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 104
Ay ben anlamadım ne o ?
Mutlu huzurlu yıllarınız olsun.. :)

Oiy ne guzel hediye bu:)) Güle gule kullanE kitap okuyucu değil mi? İnsaallah yanlis bilmiyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…