Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasıl düştün benim boyumda 160 hep 54 kiloydam şimdi veremiyorum 64 te takilcam gene napmam lazım ya1.60 benim. Geçen senelerde 65 -66 lardan düştüm ben de. Sonra o kadar çıkmadım tekrar. Ama 60 a geldikçe diyet yaptım.bu sene de kafaya koydum. 52ye inmeden korumaya geçmiycem. Ama işte 54 te kaldım haftalardır. Yiyorum bu ara
Senin boyun kaç?
TabikiHoşbuldum canim kurallari okudum biraz.
Yarin menü yazmaya başlasam olurmu
Günaydın🖐Tartı günü değil biliyorum,motive olsun istedim.
14 EYLÜL PAZAR TARTIM
![]()
Ödemler anca gidiyor. Başladığımız yere geri dönüyoruz.
toparlarız inşallahBende şu altın lig den kurtulmuştum ama yeniden çıktım malesef
afiyet olsun canım. çeşit çok olunca insan hepsinden tatmak istiyor.Cumartesi Menum
Kahvalti ve aksam yemegi yemedim.Tek ogun oglen misafirlerimle yedim.Bu masadaki her seyi tattim.Birde uzerine 6 cesit tatlimiz vardi onunda 4cesitinin tadina baktim.
Apple saatimi oglen 1e kadar taktim, misafirlerim geldiginde kiyafetime uygun baska saat taktim.Saat 1e kadar 10bine yakim adim attim ve aksam 10a kadar durmadan kosturdum.Adim sayimin en az 25bin olduguna eminim bunu nasil yapariz bilmiyorumBoncuk2307 kaptanim.Saat 1e kadar olan adimlarimi payladsiyorum.Bu arada Hollywood, kirmizi hali konseptli parti yaptik arkadaslarimla,Kucuk bir foto ekleyeyim dekorasyonumdan.
Menum
Eki Görüntüle 3644226
Ve tatlilar.
Adim: Saat 1e kadar 9890adim, tum gun en az 25bin adim atmisimdir.
Eki Görüntüle 3644227
Eki Görüntüle 3644228
Evet canim masada 20 cesit hazirligim vardi, birde 6 cesit tatli..Oyuzden oglen 2 gibi yedim ve 3ten sonra baska bir sey yemedim.Tek ogun yaparak, kurtarabildigim kadar gunu kurtarmaya calistim.afiyet olsun canım. çeşit çok olunca insan hepsinden tatmak istiyor.
Merhaba. İyi gidiyor.Mutlu pazarlar kizlar, umarim herkesler iyidir.Benim dun misafirlerim vardi.Hic diyete uygun beslenmedim, ama odul ogunu yapmis oldum.Sizin diyetleriniz nasil gidiyor?
Ben kisayim ya1.60 benim. Geçen senelerde 65 -66 lardan düştüm ben de. Sonra o kadar çıkmadım tekrar. Ama 60 a geldikçe diyet yaptım.bu sene de kafaya koydum. 52ye inmeden korumaya geçmiycem. Ama işte 54 te kaldım haftalardır. Yiyorum bu ara
Senin boyun kaç?
Ben sporda yapamiyorum yuruyusde 3 tane cocuk var esimde sagolsun hic destekci degil ben cocuklara bakiyim sen cik yuru demez zaten tek disarida cikarmazda.Bende zorluyorum kendimi ama bundan sonrasi yuruyus olmadan gitmez benimBurdaki benim başlangıç kilomdasın. Her türlü inersin daha. Sadece biraz yavaş indim Ben keto tarzı beslenmeme rağmen. Ama sporsuz indim o da var. P tesiden itibaren spor da eklenecek , eliptiğimin parçası değişiyor.
hedeflediğin kiloyu görmeden bırakma da![]()
Tamam canim yarın atacagim.Tabiki
Yarın tartının fotosunu da atıyorsun unutma canım
Cumaya kadar toparlarsin inşallah bende yeni başladimMutlu pazarlar kizlar, umarim herkesler iyidir.Benim dun misafirlerim vardi.Hic diyete uygun beslenmedim, ama odul ogunu yapmis oldum.Sizin diyetleriniz nasil gidiyor?
Sana maşallah diyorum çılgın insanCumartesi Menum
Kahvalti ve aksam yemegi yemedim.Tek ogun oglen misafirlerimle yedim.Bu masadaki her seyi tattim.Birde uzerine 6 cesit tatlimiz vardi onunda 4cesitinin tadina baktim.
Apple saatimi oglen 1e kadar taktim, misafirlerim geldiginde kiyafetime uygun baska bir saat taktim.Saat 1e kadar 10bine yakin adim attim ve aksam 10a kadar hic durmadan kosturdum.Adim sayimin en az 25bin olduguna eminim bunu nasil yapariz bilmiyorumBoncuk2307 kaptanim.Saat 1e kadar olan adimlarimi paylasiyorum.Bu arada Hollywood, kirmizi hali konseptli parti yaptik arkadaslarimla,Kucuk bir foto ekleyeyim dekorasyonumdan.
Menum
Eki Görüntüle 3644226
Ve tatlilar.
Adim: Saat 1e kadar 9890adim, tum gun en az 25bin adim atmisimdir.
Eki Görüntüle 3644227
Eki Görüntüle 3644228