• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın🖐Tartı günü değil biliyorum,motive olsun istedim.
14 EYLÜL PAZAR TARTIM

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
1000043278.webp

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Ödemler anca gidiyor. Başladığımız yere geri dönüyoruz.

1.60 benim. Geçen senelerde 65 -66 lardan düştüm ben de. Sonra o kadar çıkmadım tekrar. Ama 60 a geldikçe diyet yaptım.bu sene de kafaya koydum. 52ye inmeden korumaya geçmiycem. Ama işte 54 te kaldım haftalardır. Yiyorum bu ara
Senin boyun kaç?
Canım nasıl düştün benim boyumda 160 hep 54 kiloydam şimdi veremiyorum 64 te takilcam gene napmam lazım ya

Günaydın🖐Tartı günü değil biliyorum,motive olsun istedim.
14 EYLÜL PAZAR TARTIM

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
1000043278.webp

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Ödemler anca gidiyor. Başladığımız yere geri dönüyoruz.

Ara tartı bizi motive etmez canım. Sen de alışkanlık yapma.:KK37:
Haftada 2 kez iyidir. Cuma tartısı(fotolu), Pazartesi kontrol tartısı

Cumartesi Menum
Kahvalti ve aksam yemegi yemedim.Tek ogun oglen misafirlerimle yedim.Bu masadaki her seyi tattim.Birde uzerine 6 cesit tatlimiz vardi onunda 4cesitinin tadina baktim.
Apple saatimi oglen 1e kadar taktim, misafirlerim geldiginde kiyafetime uygun baska bir saat taktim.Saat 1e kadar 10bine yakin adim attim ve aksam 10a kadar hic durmadan kosturdum.Adim sayimin en az 25bin olduguna eminim bunu nasil yapariz bilmiyorum Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanim.Saat 1e kadar olan adimlarimi paylasiyorum.Bu arada Hollywood, kirmizi hali konseptli parti yaptik arkadaslarimla,Kucuk bir foto ekleyeyim dekorasyonumdan.🥰

Menum
5571ce00-0a0b-412a-bad3-eb366734ed33.webp

Ve tatlilar.
Adim: Saat 1e kadar 9890adim, tum gun en az 25bin adim atmisimdir.
IMG_0370.webp

IMG_0319.webp

Son düzenleme:
Cumartesi Menum
Kahvalti ve aksam yemegi yemedim.Tek ogun oglen misafirlerimle yedim.Bu masadaki her seyi tattim.Birde uzerine 6 cesit tatlimiz vardi onunda 4cesitinin tadina baktim.
Apple saatimi oglen 1e kadar taktim, misafirlerim geldiginde kiyafetime uygun baska saat taktim.Saat 1e kadar 10bine yakim adim attim ve aksam 10a kadar durmadan kosturdum.Adim sayimin en az 25bin olduguna eminim bunu nasil yapariz bilmiyorum Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanim.Saat 1e kadar olan adimlarimi payladsiyorum.Bu arada Hollywood, kirmizi hali konseptli parti yaptik arkadaslarimla,Kucuk bir foto ekleyeyim dekorasyonumdan.🥰
Menum
Eki Görüntüle 3644226
Ve tatlilar.
Eki Görüntüle 3644227

Eki Görüntüle 3644228
afiyet olsun canım. çeşit çok olunca insan hepsinden tatmak istiyor.

afiyet olsun canım. çeşit çok olunca insan hepsinden tatmak istiyor.
Evet canim masada 20 cesit hazirligim vardi, birde 6 cesit tatli..Oyuzden oglen 2 gibi yedim ve 3ten sonra baska bir sey yemedim.Tek ogun yaparak, kurtarabildigim kadar gunu kurtarmaya calistim.

1.60 benim. Geçen senelerde 65 -66 lardan düştüm ben de. Sonra o kadar çıkmadım tekrar. Ama 60 a geldikçe diyet yaptım.bu sene de kafaya koydum. 52ye inmeden korumaya geçmiycem. Ama işte 54 te kaldım haftalardır. Yiyorum bu ara
Senin boyun kaç?
Ben kisayim ya 😔1.47 falan benimde 50 ye falan inmem lazim ama okadar inememde inmekde istemem ya boyda kisa olunca iyice cocuk gibi kalirim

Burdaki benim başlangıç kilomdasın. Her türlü inersin daha. Sadece biraz yavaş indim Ben keto tarzı beslenmeme rağmen. Ama sporsuz indim o da var. P tesiden itibaren spor da eklenecek , eliptiğimin parçası değişiyor.

hedeflediğin kiloyu görmeden bırakma da🤭
Ben sporda yapamiyorum yuruyusde 3 tane cocuk var esimde sagolsun hic destekci degil ben cocuklara bakiyim sen cik yuru demez zaten tek disarida cikarmazda.Bende zorluyorum kendimi ama bundan sonrasi yuruyus olmadan gitmez benim

Cumartesi Menum
Apple saatimi oglen 1e kadar taktim, misafirlerim geldiginde kiyafetime uygun baska bir saat taktim.Saat 1e kadar 10bine yakin adim attim ve aksam 10a kadar hic durmadan kosturdum.Adim sayimin en az 25bin olduguna eminim bunu nasil yapariz bilmiyorum Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanim.Saat 1e kadar olan adimlarimi paylasiyorum.Bu arada Hollywood, kirmizi hali konseptli parti yaptik arkadaslarimla,Kucuk bir foto ekleyeyim dekorasyonumdan.🥰

Menum
Eki Görüntüle 3644226
Ve tatlilar.
Eki Görüntüle 3644227

Eki Görüntüle 3644228
Sana maşallah diyorum çılgın insan 😍🤩🧿
Bunladar çeşidi nasıl yetiştirdim Özgecim. Ellerine sağlık hepsi de çok güzel gözüküyor. Kesin çok eğlenceli geçmiştir kırmızı halı konseptiniz 🥰
Ben misafir çağırmayali epey oldu sırf hazirliklara üşendiğimden. Bir de ev toplama seansı yüzünden 😂

Back
X