- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.601
Kitap fuarından çok uyguna almıştık. Aylardır bakışıyoruz.
Lisede okuyup çok sevmiştim şimdi tüm ayrıntılarını hatırlayamıyorum diye tekrardan okuyasım var
Kitap fuarından çok uyguna almıştık. Aylardır bakışıyoruz.
Beraber okuyabiliriz bencesiLisede okuyup çok sevmiştim şimdi tüm ayrıntılarını hatırlayamıyorum diye tekrardan okuyasım var
Şu ara hiç gözüm kesmiyor.Beraber okuyabiliriz bencesi
Amerikan tanrılarını da oku.İyi geceler Yolun Sonundaki Okyanus bitti, resmen elim aldım bırakmadım kitabı bitene kadar okudum. Neil Gaiman ın tarzını çok sevdim elimde bir dolu okunacak kitap olmasına rağmen yakın zamanda diğer kitaplarından alıp okumayı düşünüyorum
P PembePaltolu çok teşekkürler senden duyup senin sayende tanıştım bu yazarla
Uğur Mumcu nun kitaplarından ben özellikle eşim de okumak istiyor tavsiye edebileceğim var mı?? Hediye alım:)Çok uykum var ya.Bir de stne kitap okudum sanırım bayılmak üzereyim
@Filozof__Prenses geçmiş olsun.Bana geçen hafta vurdu 2 gün geçmedi.Seninki sürmez inşallah.
@cesmi_naz az kaldı kuzu dayan
Uğur Mumcu'nun ve yayınevinin kitaplarını dehşetle okuyorum.Aklın almadığı vicdana sığmayan şeyler anlatılıyor ve yıllarca isimler dışında hiçbir sey değişmiyor,iyileşmiyor.
Nermin külliyatını bitirecek diyorsun:)Yaban Koyununun İzinde
Sayfa 165
İkinci bir kitaba başlıyorum.
Nermin Yıldırım
Rüyalar Anlatılmaz
Ben filmini izlemiştim:) olabilme potansiyelin kuvvetle muhtemel:) eminim kitabı daha eğlencelidir:)Çok tatlı bir kitaptı o. Filmi de güzeldir. :)
Hemen ekliyorum:)Guzel degil cok aci maalesefFaili mechul aydin cinayetleri ile ilgili.Son 24 saatlerini anlatiyor.Cok etkileyici. Begenecegini dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?