Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Belki bu haberi paylaşmak için erken ama her şey çok güzel olacak hissediyorum ve o sebeple hemen sizinle de paylaşmak istiyorum
Koskocaman harflerle yazmak istiyorum
KIZLAR BEN HAMİLEYİM

Hayırlı olsun, çok güzel bir haber

Hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun inşallah

İlk kitabı buldum ve merak ediyorum baya, ayrıca listedeki "Zor kişiliklerle yaşamak" çok dikkatimi çekti... Listeme alacağım sanırım! Çok güzel bir liste sevgili Astoria , teşekkürler!

Sevgili Auri 'nin önerisiyle ekledim onu da, gerçekten çok güzel öneriler geldi listem için.

Yer varsa ilişmek istiyorum

Şuanda Felsefik bir şeylere kayıp Sofie'nin dünyasına başlayacağım

Sofie'nin Dünyası çok yormuştu beni okurken. Felsefeye düşkünlüğünüz varsa güzel bir kitap ama sindire sindire okumak lazım, bazı sayfaları tam anlamak için 2-3 kez okuduğum olmuştu.

Ben sıkılmadım, severim felsefeyi.. Ancak biraz kafamın karıştığı yerler olmuştu seneler önce okuduğumda ama çok güzel bir şekilde felsefe temeli veriyor bence :)
Zamanında felsefe dersim vardı,
Hocam bir fecaatti. Saygıyla anıyorum kendilerini.
Hala o tavırları ve tutumu aklımdan gitmez.
Değişik bir tipti.
Onun yüzünden felsefe namına her şeyden uzak kaldım, ilgimi çekmemekten ziyade soğuyarak baktım.

Bir yerden sonra doyumsuzluk oluyor. Tek türe bağlı gitmiyor, yeni şeyler, tabiri caizse yeni tatlar arıyorsunuz. Değişik açılar öğrenmek, farklı yaklaşımlar tanımak istiyorsunuz. Bu konuda felsefe en mantıklı kapı aslına bakarsanız. Spinoza gibi...
O yüzden aldım bu kitabı, hazır olduğumda başlayacağım demek için. Elimin altında olunca olaya girişmek kolay oluyor. Bakalım :)

Sofie'nin Dünyası çok yormuştu beni okurken. Felsefeye düşkünlüğünüz varsa güzel bir kitap ama sindire sindire okumak lazım, bazı sayfaları tam anlamak için 2-3 kez okuduğum olmuştu.
Biraz bakındım içeriğine, uzunca daha doğrusu...
Sanırım bende de öyle olacak gibi duruyor :) Felsefeye çok ilgim yok açıkçası. Tamamen öğrenmek ve genişletmek amaçlı. :)

Biraz bakındım içeriğine, uzunca daha doğrusu...
Sanırım bende de öyle olacak gibi duruyor :) Felsefeye çok ilgim yok açıkçası. Tamamen öğrenmek ve genişletmek amaçlı. :)

Carl Jung'un Anılar, Düşler, Düşünceler diye bir kitabı var onu sevebilirsiniz. Hem psikolojik hem de felsefik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…