- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #15.641
Belki bu haberi paylaşmak için erken ama her şey çok güzel olacak hissediyorum ve o sebeple hemen sizinle de paylaşmak istiyorum
Koskocaman harflerle yazmak istiyorum
KIZLAR BEN HAMİLEYİM
Herkese merhaba!
Aranızda bana da yer var mı?
Yer varsa ilişmek istiyorumHoşgeldiniz! Burası bağımlılık yapan harika bir topik.. Seveceğinize eminim 
Benim bu psikoloji alanı ile ilgili kitap listemle ilgilenenler ve okunacaklar listesi yapanlar varsa duyurayım, listeyi güncelledim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...anlarin-okumasini-onerdigim-kitaplar.1031137/
Yer varsa ilişmek istiyorum
Şuanda Felsefik bir şeylere kayıp Sofie'nin dünyasına başlayacağım
Sıkıcı mıydı sizce?Benim çok severek okuduğum bir kitap, iyi okumalar dilerim
Sıkıcı mıydı sizce?
Yer varsa ilişmek istiyorum
Şuanda Felsefik bir şeylere kayıp Sofie'nin dünyasına başlayacağım
Zamanında felsefe dersim vardı,Ben sıkılmadım, severim felsefeyi.. Ancak biraz kafamın karıştığı yerler olmuştu seneler önce okuduğumda ama çok güzel bir şekilde felsefe temeli veriyor bence :)
Biraz bakındım içeriğine, uzunca daha doğrusu...Sofie'nin Dünyası çok yormuştu beni okurken. Felsefeye düşkünlüğünüz varsa güzel bir kitap ama sindire sindire okumak lazım, bazı sayfaları tam anlamak için 2-3 kez okuduğum olmuştu.
Biraz bakındım içeriğine, uzunca daha doğrusu...
Sanırım bende de öyle olacak gibi duruyor :) Felsefeye çok ilgim yok açıkçası. Tamamen öğrenmek ve genişletmek amaçlı. :)
Bunu duydum, ama okumadım.Carl Jung'un Anılar, Düşler, Düşünceler diye bir kitabı var onu sevebilirsiniz. Hem psikolojik hem de felsefik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?