Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben o akıcı olmama sebebini çevirmene ve yayın evine veriyorum.
Resmen cümleyi çevirememiş, anlatıl bozukluğu yapmışlar.
O sebeple hikaye/kurgu iyice karışmış.
Bazen ne söylediğini anlamak için iki kere okumam gerekmişti.

Yeni cesur dünya'yı da tavsiye ederim. Distopya severler için.

Nermin külliyatını bitirecek diyorsun:)
Ben unutma derslerini dokunmadan dan daha çok sevdim bu kitabının yorumunu merakla bekliyorum:) keyifli okumalar:)

Başlardayım henüz, bitirince fikrimi belirtirim.
Ben de Unutma Dersleri ni Dokunmadan a göre daha çok sevmiştim

Haruki Murakami
Yaban Koyununun İzinde bitti

Belki bu haberi paylaşmak için erken ama her şey çok güzel olacak hissediyorum ve o sebeple hemen sizinle de paylaşmak istiyorum
Koskocaman harflerle yazmak istiyorum
KIZLAR BEN HAMİLEYİM
Ay ne yazacağımı bilemedim iyi mi!
Tebrik ederim!
Maşallah!

Belki bu haberi paylaşmak için erken ama her şey çok güzel olacak hissediyorum ve o sebeple hemen sizinle de paylaşmak istiyorum
KIZLAR BEN HAMİLEYİM

yaaaaa

çok çok çok çok sevindim. dilerim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

KIZLAR BEN HAMİLEYİM

Her şey çoook güzel olacak inşallah kızıl güzelliğim.
Çoook seviyoruz sizi.

KIZLAR BEN HAMİLEYİM
Oyyyyy kızılım
Nasıl sevindim anlatamam.... rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok seviyorum seni

KIZLAR BEN HAMİLEYİM

Seni düşünüp de girdim topiğe.
Çok çok sevindim. Allah sağlıklı güzel bir evlat versin.

KIZLAR BEN HAMİLEYİM

İnan bana o kadar çok sevindim ki anlatamam. Tebrik ederim canım. InşaAllah yavrunu kucağına sağlıkla alırsın
sevgiler

KIZLAR BEN HAMİLEYİM

Hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim. :)

Bildirim yapmaya geldiim. :) İki kitaba birden başladım dayanamayıp. Birincisi Çocuğunuza Sınır Koyma, sf. 103. Bir de bugün yeni bir kitap aldım ona başladım hemen. Sigmund Freud - Espriler ve Bilinçdışı İle İlişkileri, sf. 20. Muhtemelen bu zamanın esprileri için kendi analiz ettiği espriler yetersiz kalacak ama okuyorum yine de. Keşke bu zamanın esprilerini de Freud tarzı analiz edebilecek bir deha olsa.

KIZLAR BEN HAMİLEYİM

Allahım bu ne tatlı bir anne
Hemen hamilelik takvimi yapmalısın.

KIZLAR BEN HAMİLEYİM

Allahım bu ne tatlı bir anne
Hemen hamilelik takvimi yapmalısın.

Kızlar ben eylül ayında sürekli yatista olduğum için ve evimden esimdende ayrı olduğun için kendimi kitaba vurdum. Gece bile hep tabletten pdf şeklinde okudum kitapları sabahlara kadar.
Simdi kuşlar yasına gider kitabına başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…