Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Suskunlar sf.203

Kitaba çok odaklanamıyorum, konu aslında çok ilgi çekici ama bölümler kronolojik olarak ilerlemiyor. Bir anda 5 sene öncesine gidiyor sonra günümüze dönüyor, sonra 3 sene öncesi, sonra 4 sene vs vs. Zihnimde pek oturtamadım. Biraz daha sakin bir zamanda okumalıydım sanırım..

Belki bu haberi paylaşmak için erken ama her şey çok güzel olacak hissediyorum ve o sebeple hemen sizinle de paylaşmak istiyorum
Koskocaman harflerle yazmak istiyorum
KIZLAR BEN HAMİLEYİM

Tebrik ederim...
Allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Umberto Eco - Gülün Adı bitti.
Okumak için sakin bir dönem ve geniş zaman rakibi ayırmalısnız. Böyle bir fırsatınız yoksa okumayı erteleyin. Benim uyarıcım yoktu. İşten gelip akşamları kendime vakit ayırmak için okudum ve sanırım tam anlamıyla tadını çıkaramadım. Tam anlamıyla diyorum çünkü genel olarak beğendim ve kütüphaneme katıldığı için mutluyum.
Ortaçağ kiliseleri hakkında çok geniş bilgiler veriyor. Üstelik neyi tasvir ediyorsa harika betimlenmiş. Gerilim tozu her seferinde yüksek değil çünkü sıklıkla başka konulara, dönemin tarikatlarına değiniyor ve bu isimler benim açımdan akılda tutması zor olduğundan okurken biraz kafa karıştırıyor.
Kitabın sonu tahmine yakın ama bir o kadar da uzak.

cevirisi berbat doye duymustum ithaki disinda baska basim da yok malesef.

Belki bu haberi paylaşmak için erken ama her şey çok güzel olacak hissediyorum ve o sebeple hemen sizinle de paylaşmak istiyorum
Koskocaman harflerle yazmak istiyorum
KIZLAR BEN HAMİLEYİM
cok cok sevindim Allah saglikla tamamina erdirsin. Canim benim cok mutlu olduuuum.

Herkese merhaba!

Aranızda bana da yer var mı?
hosgeldiniz. Bol paylasim diliyorum.

Evet Van havalimanindan selamlar herkese ucagimiz rotar yapti. Kitabimi tugla da olsa bitiririm diye yanimda getirmistim. Bitirebildim sonunda.
Robert Tressel ( gercek adi ile Robert Philipe NOONAN) BALDIRICIPLAK HAYIRSEVERLER
Ingiliz isci sinifindan bir grup isci ve hayatlari uzerinden bu iscilerin yasam mucadelesini, varolan sistemin nasil isledigini, ac gozlu patronlarin hristiyan " kardesler"ini nasil sömürdügünü en ince ayrintisina kadar anlatan; bu sirada bu baldiriciplaklarin yari ac yari tok karinlari, sefil hayatlari ile varolagelmis kapitalizme nasil destek ciktigini , cikabildigini tum yonleriyle anlatan olaganustu bir eser. Her gorusten insanin okumasini diledigim bir kitap. Bazi noktalar o kadar cok sık ayni sekilde anlatilmis ki dupeduz tekrara girmis ancak sebebi kitapta bahsedilen kisilerin de bir turlu anlamamasi diye dusundum. Yazar belki de defalarca ayni seyi anlatma geregi duydu. Yer yer tekrara girmeler sebebi ile bazen sıkıcı gelse de siddetle tavsiye ediyorum. Iyi ki okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…