Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

@umut-16 @mormelodi @umay09 @Nimbus2000 kızlar iki ay üst üste bildirim yapmadığınız için listeden silineceksiniz

Umayy09 benim önceki kullanıcı adım. İsim değişikliği yapmıştım. Ama yazın bir ara düğünüm vardı bildirim yapmamıştım o zamanlar

Ayyy zaman çarkı serisi...
Her fantastik kurgu severin hayali.

Nasıl güzel mi?
Anlatsana biraz.

şu an 9. cilde geçtim kışın yüreğini okuyorum. bir bebeğim var o yüzden yanlız o uyuyunca okuduğum için biraz uzun sürdü. ocaktan beri her ay 1 cildini okuyorum. yani ben bile okuyabiliyorsam herkes okuyabilir.fantastik hiç okumadim. onunla başladım. seri olduğunu farkedincce okurum ben bu dedim.cok fantastik film özledim. ama onlar bu seri için masal kalıyor. hep muhteşem diyorlar ama abartmadan söylersek tek kelime ile muhteşem. Robert jordanin kalemi hayal gücü sınırsız. okuyucuyu çok zorluyor. çok dusunuyorsun okurken.hic roman gibi okunmuyor. bayagi bayagi düşünerek okuyorsun. beklenti çok yüksek oluyor. ve beklentinin hakkını veriyor ciltler. farklılık isteyenler için birebir. sayısız olasiliklar seriyor önüne. kahramanlarin hepsi hayatına yerleşip arkadasin oluyor. yani eğer fantastik seviyorsan hayalinde kalmasın. ya sayfa sayısı bile muazzam. onu okuyan bir kişiye bile denk gelmedim. çok kitap kurtlarında.

mrb kitap severler. 1984 bitti. okuduğum ilk distopik eserdi. bence güzeldi. sonra kütüphane kitabı senden önce beni okudum.eh işte. beni sarmadi. senden sonra ben daha kotuymus galiba. o yüzden onu okumayacagim. zaman Çarkı 7. cilt kilictan taç bitti.serinin 8. kitabı hançer yolu da bitti. şimdi serinin 9. kitabı kışın yuregindeyim. birikince toplu bildirim oldu.kendinize iyi bakin.iyi geceler

Umayy09 benim önceki kullanıcı adım. İsim değişikliği yapmıştım. Ama yazın bir ara düğünüm vardı bildirim yapmamıştım o zamanlar
Hım anladım cnm önümüzdeki ay diğer isminle olan bildirimlerini de yazarım listeye :) hedef belirleme yılsonuna kadar bana bildir olur mu

Bu seri aslında duydugumdan beri ilgimi çekiyor kitapları okudukça mı alıyorsun yoksa toplu halde mı aldın bunu şunun için soruyorum internet sitelerinde bazı ciltlerin satışı yok cunku seriye başlayıp sonra kitabını bulamamak inanılmaz can sıkıcı bir sey :)

Hım anladım cnm önümüzdeki ay diğer isminle olan bildirimlerini de yazarım listeye :) hedef belirleme yılsonuna kadar bana bildir olur mu
Tabi ki. Hedef derken 2018 yılında okumayı planladığımız kitap sayısını mı kastediyorsunuz yoksa ekim ayı için mi

eylül ayı birincileri

1. @__Dalida__ 24 kitap
2. bir civciv annesi 23 kitap
3. @Cicoretti 13 kitap

@__Dalida__ kuzumum tebrik ederim iyi ki dondun hasret kalmistik sana .
Doktorum sahanesin:)

@__Dalida__ hoşgeldin canım geldiğin resmen belli oluyor :) bu kadar uzak kalma bidaha:)

Ayy kızlar çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Tüp bebek seruvenimin en güzel yani eylül ayında bolll bolll okumam oldu. Bu ay o kadar hızlı ilerleyemiyorum. Ama olsun okumayida bırakımiyorum :)

Bu ay izinli yazarim:) gördüm mesajını yarın listeyi yapicam :)
Ay cok mutlu oldum. Simdi yeniden okumaya basladim ama hala izinli yazin. Ev tasiyorum ya... soyle bir yerlesip kahvemi alip gelecegim. Zira kış uzun... gecmisi de merak ediyorum neler kaynattiniz diye. Evlenenler evlendi mi.. hamile kalanlar dogurdu mu. Bebek bekleyenler kavustu mu.

Günaydın

Atsız bitti.

Belki okuyan çoğu kişi tam tersini söyler ama kitabın sonundaki o büyük hesaplaşma benim o kadar da hoşuma gitmedi..

Diğer anlamda güzeldi. Yazar merak uyandırmayı başarıyor. Dilini sevdim ben. Bilmediğim ne çok kelime varmış bunu da öğrendim. Ama neden bilmiyorum çok mu fazla beklenti içine girdim , istediğim duygularla bırakamadım elimden kitabı.

Ama Atsız’ın diğer kitaplarını da okuyacağım.

Hadi oku Atsıza bayılacaksın diye başının etini yedim, beklediğin tadı almaman gayet normal

Cidden çok çok örnek aldığım ve sevdiğim biri Atsız. Kitapları da bana göre mükemmel o yüzden

Yokluğunda Alper Tunga öldü , Isız ajun kaldı
Ama ben bıraktığın yerdeyim

Yokluğunda Alper Tunga öldü , Isız ajun kaldı
Ama ben bıraktığın yerdeyim
sen ve alp er tunga.. bi gün boş kalırsam şu topikte arayacağım
öperim seni. elimde 100 sayfalık bi kitap. karınca adımlarına başladım gene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…