- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.481
Kuşlar yasına gider sayfa 85
Sır syf 340. Salya sümük grip oldum resmen. Sürekli bir köşeye kıvrılıp uyuya kalıyorum.
Bugün şöyle doya doya içime sine sine okudum resmen dinlendim. 20.ci sayfadayım. Ben çok yavaş ve sakin ilerlemeyi sevenlerdenim. İnsanın anlam arayışı üzerine olan kitaplar zaten hızlı okunmamalı diye düşünüyorum. Roman okuyamıyorum zaten . Gerçek bir sonbahar günüydü bugün .
Ben tıkadım burnuma peçeteleri öyle oturuyorum vallaAl bendende o kadar. Kitap okuyamiyorum egildikce burnum akıyor. Peceteyi sabitlicem burnuma
Beğendiğim kitap olunca yavaş ilerleyemiyorum hemen okuyup Kitaplığımda yerine yerleştirmek istiyorum.
Sayfa 147 ye geldim. Sanırım yarın biter... yazarım sanaEylül ayında okudum çok sevdim. Bitirince yorumlasalim :)
Çok geçmiş olsun...Ben tıkadım burnuma peçeteleri öyle oturuyorum valla
Ben de
Sayfa 147 ye geldim. Sanırım yarın biter... yazarım sana
Çok geçmiş olsun...
Uzun zamandan sonra az önce 4 tane kitap aldım.
Beğendiğim kitap olunca yavaş ilerleyemiyorum hemen okuyup Kitaplığımda yerine yerleştirmek istiyorum.
Minonun siyah Gül’üTeşekkür ederimne aldın
Buldum kanka :) bu topikten mi bahsediyordun ?İyi geceler
Duyguları Becermek sayfa 70
Evvet canım aynen :)Buldum kanka :) bu topikten mi bahsediyordun ?
Takipteyim artık :)Evvet canım aynen :)
Öyleyim zaten :)
Zaten burda mıydınÖyleyim zaten :)
Topigi yeni farkettim :) genel olarak bdvde takiliyordum :)Zaten burda mıydın
Buraya da gel kitap okuyalımTopigi yeni farkettim :) genel olarak bdvde takiliyordum :)
Artık gelicem ..Çok kitap okuyordum şu son 2 aya kadar ..şimdi ayda 1e düştü ..Buraya da gel kitap okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?