Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

o buyuk hesaplaşma beni etkiledi. ama diğerleriyle konuştuğum kadarıyla herkes harap bitap düşmüş. ben o kadar değildim. beni aradaki aşk etkilemişti. adamın düştüğü haller. kendini bitirişi..

o buyuk hesaplaşma beni etkiledi. ama diğerleriyle konuştuğum kadarıyla herkes harap bitap düşmüş. ben o kadar değildim. beni aradaki aşk etkilemişti. adamın düştüğü haller. kendini bitirişi..
Çok derinlemesine işlenmese de ben daha çok Ayşe’yi hissederek okudum diyebilirim.
Çünkü onun yaşadıklarını yaşadım gibi birşey..
yani , aşk konusunda değil ama mesleki açıdan dibe vurmuş bir erkeğin yaşadıklarına ve yaşattıklarına bir süre şahit oldum ve inanın çok kötü birşey..
kötü günler geride kaldı şükür
Bu yüzden Ayşe’ye çok üzüldüm ve hikayesinin benim hikayem gibi bitmesini diledim ama olmadı malesef..

Merhabalar,
Ben okuma alışkanlığı edinmek istiyorum. Bana yardımcı olacak bir yada birkaç kitap kurdu arıyorum.
Tavsiyeleriniz nelerdir efem?
Bence kendinize önce bir kural koyun , örneğin ne olursa olsun her gün en az 20 sayfa kitap okuyacağım gibi..
tabi bu kurala uymak lazım o ayrı mesele

Bence kendinize önce bir kural koyun , örneğin ne olursa olsun her gün en az 20 sayfa kitap okuyacağım gibi..
tabi bu kurala uymak lazım o ayrı mesele
Aynen öyle canım benim. Ben yalnızca araştırma kitapları okumak istiyorum, bol bol bilgi içeren kitaplar yani.
Günde 20 sayfa normal bir sayı mı sizce?

Aynen öyle canım benim. Ben yalnızca araştırma kitapları okumak istiyorum, bol bol bilgi içeren kitaplar yani.
Günde 20 sayfa normal bir sayı mı sizce?
Gün içerisindeki yoğunluğunuza bağlı bence. Yani ben şahsen gün içinde çok yorulmuşsam bazen 10 sayfa bile zor okuyorum. Odaklanamıyorum kitaba yorgunluktan. Mesela dün evdeydim , 100 sayfadan fazla okudum. Elimdeki kitabı bitirdim.

Ben de araştırma inceleme çok severim

O halde ben 10 - 20 sayfa arası kota ile başlayayım. Kendime bir kitap listesi yapayım değil mi?
Burada paylaşıyor musunuz kitap listelerinizi, kitap sayıları not alınmış ama prosedürü tam çözemedim.

O halde ben 10 - 20 sayfa arası kota ile başlayayım. Kendime bir kitap listesi yapayım değil mi?
Burada paylaşıyor musunuz kitap listelerinizi, kitap sayıları not alınmış ama prosedürü tam çözemedim.
Evet evet. İsteyen paylaşıyor. Kitap sayıları yıl içerisindeki okuma hedefleri ve ay içerisinde en çok okuyan ilk 3 üye listesi var:)
Bildirim yapıyoruz okurken. Tavsiyelerde veya eleştirilerde bulunuyoruz istersek.
Bildirim topiği var birde. Her ay okuduğumuz kitapları yazıyoruz

Ooo anladım canım okumak istediğim kitapların görsellerini paylaşacağım şimdi

"Album: To Read List" yazısına tıklayarak albümümü görüntüleyebilirsiniz.

[album=medium]40774[/album]

Düzenli olarak buraya gelip okuduğumuz kitaplar hakkında bilgi veriyoruz şu kadar sayfa okudum , kitaptan alıntılar , okumayı planladiklarimiz , o gün yaptığımız okuma planları vs.. okuyup bitirdiklerimizi bildirim topigimiz var oraya yaziyoruz iki ay düzenli bildirim yapanlar listeye girebiliyorlar , iki ay bildirim yapmazsan listeden cikariliyorsun ve bütun sene listeye bir daha giremiyorsun:)

Okuma alışkanlığı kazanmak için ilgini çeken konuyu belirlemen gerek ben klasikler ve polisiye seviyorum mesela en sevdiğim türler... kendine uygun olanla başlarsan daha kolay ilerleyebilirsin bilgi içeren araştırma kitaplarını gün içinde çok fazla okuyamazsin her gün. 15 sayfa sınır koy kendine oku ama bunun dışında sürükleyici bir kitap bulup kendini kaptirman gerek zaten elinden birakamayacagin için kısa sürede okursun ve yine okumak istersin İlk etapta seçeceğin kitaplar çok önemli... Hem bilgi içeren hemde okuması kolay kitaplar seçersen alışkanlık yapması daha kolay olur

Selamlarr!
Geldim ben hem evime hem de topiğe!
Yoğun bir hafta geçti gitti. Uyumsuz kitabını bugün uçakta bitirdim. Hemen Kuralsızı da okumaya başladım. Angela'nın Külleri çok güzel bir kitaptır. Kaç sene oldu okumama rağmen hala içimde yer etmiştir.

İyi geceler

Atsız sayfa 232

Selim’e ne olduğunu anlamamak sinirlerimi bozuyor, kitap bazen sıkıcı geliyor bu yüzden

Atsız farklı bir yazım tarzı var. Alegori çok sık kullanıyor. Sembol içerikliymiş. Doğrusu okurken araştırma yaparak okudum. Düz okusaydım senin hissetiklerini hissederdim.

Şu an acayip cezbetti beni. Okumaya en kısa zamanda başlayacağım.

Çok haklısın canım. Siyaset Kitabı diye bir araştırma kitabını okumaya başladım. Kitabın sloganı "büyük fikirleri kolayca anlayın"
Anlatımı sürükleyici ve kolay bugün 20 sayfa okudum bakalım bir deneyeyim

Bugün şöyle doya doya içime sine sine okudum resmen dinlendim. 20.ci sayfadayım. Ben çok yavaş ve sakin ilerlemeyi sevenlerdenim. İnsanın anlam arayışı üzerine olan kitaplar zaten hızlı okunmamalı diye düşünüyorum. Roman okuyamıyorum zaten . Gerçek bir sonbahar günüydü bugün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…