- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.801
FreudBugün dayanamadım bir kitap daha aldım, fiyatı da uygundu. Sigmund Freud'un Kurt Adam Vakası. 1910 yılında Freud'un tedaviye aldığı 18-20 yaşlarında bir Rus erkek hastanın konu olduğu en önemli vakalardan biri. Hastanın tedavisi 4 yıl boyunca sürer; Freud bu nadir görünen vakayı kaleme alır ancak uzun bir süre kitabı yayınlamaz. Çocuk cinselliğinin var olup olmadığına dair kuşkuları bertaraf etmesiyle Freud için önemi çok fazladır bu vakanın. Küçük Hans vakası ile birlikte adını duyduğum ikinci vakaydı ve kitabının çıktığını görünce hemen almak istedim. Freud'un ağzından bu vakayı okumak eminim güzel olacak. :) Bir yandan da iki kitaba devam ediyorum.
Hızlı ve Yavaş Düşünme, sf. 102
Sevme Sanatı, sf. 24
BenAdam fawer "oz" kitabını okuyan var mı?
Adam fawer "oz" kitabını okuyan var mı?
Ve ben.
Ve ben.
Bana da öyle dediler fakat kitabın türü benim en fazla okuduğum tür. Ben fantastik çok severim. Eğer biliyorsanız Oz Büyücüsü'nün daha kanlı ve maceralı bir versiyonu gibi. Yalnız kitap bittikten sonra kapağında Fawer'ın ismi olmasa daha mutlu olurdum. Kesinlikle Empati ve Olasılıksızın çıtasına çıkamamış.Acaba yorumlarınızı alabilir miyim? Boşuna almışsın hiç güzel degildi diyenler oldu kitaptan sogudum kaç gündür kapagını açmadım
Bana da öyle dediler fakat kitabın türü benim en fazla okuduğum tür. Ben fantastik çok severim. Eğer biliyorsanız Oz Büyücüsü'nün daha kanlı ve maceralı bir versiyonu gibi. Yalnız kitap bittikten sonra kapağında Fawer'ın ismi olmasa daha mutlu olurdum. Kesinlikle Empati ve Olasılıksızın çıtasına çıkamamış.
Anlatımı güncel romanlardan biraz farklı. Eğer sıkılmadan devam ederseniz bence beğenirsiniz. Bir de Fawer'ın diğer kitaplarını da okumadıysanız beğenebilirsinizKitap güzel degil diyenler oldu kiraptan soguttular beni
O zaman fantastiklerin hatırına bir şans verip okuyabilirsin. O kadar da kötü değil benceBende fantastik bilim kurgu severim empati ve olasılıksızı okudum seninde dedigin gibi ikisinin yanından bile geçememiş dediler hiç başlamasam mı acaba dedim:)
Anlatımı güncel romanlardan biraz farklı. Eğer sıkılmadan devam ederseniz bence beğenirsiniz. Bir de Fawer'ın diğer kitaplarını da okumadıysanız beğenebilirsiniz
O zaman fantastiklerin hatırına bir şans verip okuyabilirsin. O kadar da kötü değil bence
Yorumunu paylaşırsan sevinirim. Senin de düşüncelerini bilmek isterimO zaman bu akşam başlıyorum inşallah bitirebilirim :)
Yorumunu paylaşırsan sevinirim. Senin de düşüncelerini bilmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?