- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.221
Ne misafiriymiş yeni evlilere eşinin akrabalarımı canımİyi akşamlar.
Hala misafir ağırlıyorum. Evliliği hiç böyle hayal etmemiştim
İskoçya Sokağı 44 Numara kitabına nikahtan önce başlamıştım yarım kalmıştı devam ediyorum şimdi. İş Bankası Kültür Yayınlarında denk geldiğim için aldığım bir kitaptı aslında. Severim sandım ama pek keyif vermedi henüz.
Bizim de iki gündür iflağımız söküldü saat 10:30 a kadar sürüyor iki haftadır vermiyordu coştu öğretmenimizGünaydınlar
Bir gün buluşmak üzere sayfa 75
Serenad hala daha başladığım yerdeyim evde Eren'e ders yaptırmaktam pek okumaya vaktim kalmıyor
Allah kolaylık versin canım bizim öğretmen başından beri çok ödev veriyor ama çocukların çoğu rahat yapıyor bir kaç tanesi Eren gibi tembel, bu arada senin hot weels taktiği baya işe yaradı haftalık ödevlerini düzgün yaparsa sevdiği bişiler alıyorum gaza geliyoGünaydınlar
Ne misafiriymiş yeni evlilere eşinin akrabalarımı canım
Bizim de iki gündür iflağımız söküldü saat 10:30 a kadar sürüyor iki haftadır vermiyordu coştu öğretmenimiz
Sağol canım Allah hepimize kolaylık versin inşallah. Sevindim işe yaramasına oğlanlar gazla çalışıyorAllah kolaylık versin canım bizim öğretmen başından beri çok ödev veriyor ama çocukların çoğu rahat yapıyor bir kaç tanesi Eren gibi tembel, bu arada senin hot weels taktiği baya işe yaradı haftalık ödevlerini düzgün yaparsa sevdiği bişiler alıyorum gaza geliyo
Bende kızdan ümitliyim ama daha iki yıl var ne olur bilemiyorumSağol canım Allah hepimize kolaylık versin inşallah. Sevindim işe yaramasına oğlanlar gazla çalışıyor
Kız daha rahattı bizim bir iki barbie ile kapattık birinci sınıfı.
Günaydın
Romatika bitti.
Yeni kitabım Stefan Zweıg - Gömülü Şamdan
Günaydınlar
Bir gün buluşmak üzere sayfa 75
Serenad hala daha başladığım yerdeyim evde Eren'e ders yaptırmaktam pek okumaya vaktim kalmıyor
Muhtemelen çok güzel ama ben vakit bulamıyorum evde okumaya uşaklar sağolsunSerenad'ın başları pek güzel değil.. Maya'nın dili çok yapmacık.. Hele Kerem'le olan ilişkisini anlatması fena sıkmıştı beni. Ama kitap ilerleyince öyle güzel olacak ki...
Hayalimdeki uyutma yöntemiHenüz 21 aylık ve kitaplara çok aşina sayemde, ama asla ona okuyamıyorum. Kitaplarını getirir, resimlerine bakarız fakat okumaya başlayınca 'Annaağğ, gapa (anneciğim kapatır mısın lütfen? :) )' diyor hemen. Sanırım zamanla olacak. Ama ben kendi kitabımı sessizce okurken bana hiç bulaşmaz, garip.. Daha 2 gün oldu, o yüzden biraz bu düzene alışsın, odasına uyumak için gittiğimiz belleğine yerleşsin, en büyük hayalimi gerçekleştirebilirim inşallah. Çok güzel bir uyku düzeniniz varmış, kıskandım.
Biraz yoruyor okurken, kim kiminle konuşuyor onun anlamak zordu biraz ama hoş bi kitaptıNe okusam diye uzun uzun düşündükten sonra Filin Yolculuğu - Jose Saramago'da karar kıldım.
Önsöz'de yazarın noktalama işareti kullanmadığı ve alışılagelmişin dışında bir üslubu olduğu yazıyor. Biraz rahatsız oldum açıkçası bunu okuyunca ama bakalım şimdilik sorun yok gibi.
Sf.17
Gölgesizler sayfa 150, bir yanım kalk temizlik yap diyo bir yanım yat kitabını oku
Bakalım hangisi galip gelecek
Cok gecmis olsun canim.Günaydın
Zorlu bir gece geçirdik, kızım hastaydı, uyumadı hep ağladı.
Unutma Beni Apartmanı
Sayfa 237
Çok güzel gidiyor
Hayalimdeki uyutma yöntemiHenüz 21 aylık ve kitaplara çok aşina sayemde, ama asla ona okuyamıyorum. Kitaplarını getirir, resimlerine bakarız fakat okumaya başlayınca 'Annaağğ, gapa (anneciğim kapatır mısın lütfen? :) )' diyor hemen. Sanırım zamanla olacak. Ama ben kendi kitabımı sessizce okurken bana hiç bulaşmaz, garip.. Daha 2 gün oldu, o yüzden biraz bu düzene alışsın, odasına uyumak için gittiğimiz belleğine yerleşsin, en büyük hayalimi gerçekleştirebilirim inşallah. Çok güzel bir uyku düzeniniz varmış, kıskandım.
Kurgusunu sevdiğim yazarlardan. Bende bütün kitaplarını internetten alıyorum. Hem daha uygun oluyor hem de istediğimi bulabiliyorum.Stefan Zweıg benim favori yazarımdır. Okumadığım tek tük kitabı kalmıştı , Gömülü Şamdan da onlardan biri. Bulamadım hiç bir yerde internetten sipariş etmek zorunda kalıcam sanırım.
Biraz temizlik biraz kitap :)Gölgesizler sayfa 150, bir yanım kalk temizlik yap diyo bir yanım yat kitabını oku
Bakalım hangisi galip gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?