Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınlarr , İstanbul'da henüz aymamış olsada William Golding 'Sineklerin Tanrısı' okuyan var mı acaba aranızda? Hep bir umutla okuyorum ama sanırım hayal kırıklığı olacak Nobel edebiyat ödülü almış bir kitap aslında ama okuyanınız var mı diye merak ettim?

günaydınlar, dün manuş baba konserine gittim
ortam berbat ama kendisi harikaydı, çok naif çok tatlı bir adam
normalde öpüşen çift görünce rahatsız olmam aksine mutlu olurum, seviyorlar birbirlerini diye ama önümdeki çift bir saniye boş durmadı bir ara arada kaynayacağım, beni de öpecekler diye çok korktum
yaşlanmışım ben azizim zaten çoğunluk üniversite öğrencisiydi

1984 te henüz 26. sayfadayım

Günaydın Kızlar
Başlayıp da devam ettiremediğim 2-3 kitaptan birisi. Normalde keyif almasam da başladığım kitabı mutlaka bitirmeye çalışırdım ama bu gitmedi. Belki yanlış zamandı. Bilemiyorum

Evet biz bunu üniversitede dersimiz için zorunlu olarak okuduk ona rağmen çok beğendiğim hala sohbetlerde bahsettigim bir kitaptır

Çünkü manus kalp biz . Ben hala ayarlayamadım konserini çok pis kiskandim seni

Karanlığın sol eli sonunda bitti. 300 sayfalık bir kitapti ama okumaya başladigim ilk günler baya zorladı . Bilim kurgu türü ile geçti bu ayim alışmaya ve sevmeye başladım .

Katıldığım bir kitap kulübüm var tema belirlenip ona göre okumalar yapılıyor ve buluşmalarda kitaplarla ilgili konuşuyoruz. Bu tema sayesinde çok uzak olduğum alanlarda kitaplar okuyabiliyorum. Önümüzdeki temamız arka planı istanbul olan kitaplar bakalim.hangi kitapları seçeceğiz sizinle de seçilen kitapları paylaşırım fikir olur belki.

Bilim kurgu için
Fahrenheit451
Kaplan kaplan
Zaman makinesi
Karanlığın sol eli

Günaydın herkese
Benim ay sonu yoğunluğum başladığı için hiç giremiyorum.
Umarım bir şey kaçırmamışımdır.

minerva1988 seninle her yere gelirim :) Gerçi daha İzmit'e gelip gelemeyeceğim bile belli değil

Bildirim de yapayım Agatha Christie Sessiz Gece 102 deyim. Diğer kitaplarından farklı. Hala ceset yok

Hava yağışlı temizlik olmaz kitap oku güneşli havada temizlik gezme yağışlı havada kitap okuma :) hayat felsefem
Koş boyu temizlik yapamam o zaman
Bugün kararlıyım temizliğimi yapcam inşallah

Kitabımın son 30 sayfası bitireyim de
Hasanım Ali harika iş çıkarmış yine, aşığım resmen ya hu

Bir kitap kulübünde olman çok güzel, imrendim :)
Yaşadığım yerin küçük olmasından dolayı böyle bir imkanım pek yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…