Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Leyla okudum bitti.. "Seni ölümden kurtaran hayallerin olmuş"
Bir insan bu kadar acıya nasıl dayanır. Suçsuz, günahsiz... en büyük suçu müslüman olmak. Bosna Hersek ve çektiği acılar. Bastirilan erkekler, tecavüze uğrayan kadınlar, çocuklar.. ne anlatmaya gücü yeter insanın nede yüreği dayanır. Kim içindi ? Ne içindi bu kadar acı ?
Akıcı diliyle kendini 1 günde okuttu leyla..

Yenişehir'de bir öğle vakti, sayfa 298, kitap bitti. Bir öğlen vakti, kurumuş bir kavağın yıkılışı sırasında farklı kesimlerden insanların hayatlarını anlatan, bunları ustalıkla birbirine bağlayan, inanılmaz toplumsal tespitleri olan, bir çırpıda okunabilen bir kitap. Kitap kadar arka kapağında gülümseyen gencecik bir kadının resmi de cezbetti dikkatimi, yazarın resmi. 40 yaşında kanserden ölmüş çok güzel bir kadın. Yaşasaydı neler yazardı diye düşünmekten alamadım kendimi. Velhasıl çok güzel kitaptı, Allah rahmet etsin güzel yazara

Bu arada yeni kitabımı seçtim, Matmazel Noraliya'nın Koltuğu - Peyami Safa

Hayatı da beni çok etkilemişti canım .

Ve gülün adı bitti :)

2 ekimde başlayan macera sonuna geldi 1 hafta okumadım aslında bu kitabı başka birisi aynı konuyla ve aynı bilgiyle yazsaydi böylesine okunur olur muydu hiç bilmiyorum...

Kitap ağır , konu ağır , okuması yer yer sıkıcı ama tam 5 -10 sayfa okuyup sıkıldım diyecekken hooop birden ilgi çekici oluyo:) böyle olunca haliyle okuttu kendini beğendim artık francitelli olsun dolcia tarikatları olsun efendime soyliyim aedifectium olsun hepsi bende:)
Umberto dan okuduğum ilk kitaptı diğer kitaplarını nasıl bilmiyorum ama başlangıç için birazcık ağır olabilir sanki daha önce biraz daha konusu falan yormayan kitabını okusaydim daha rahat ilerleyebilirdi heralde

1984 sayfa:130 yarın bitirmek hedefim ama bakalım :)

Arkadaşım uyur musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…