- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.241
Ezilenler en sevdiğim klasiklerdendir"İki Şehrin Hikayesi" bitti.Güzeldi tavsiye ederim.
Bugün Dostoyevski "Ezilenler" e başlıyorum.
kesinlikle katiliyorum.Nitelik mi nicelik mi demisler
Boşver bazen insanın en ihtiyacı olan şey
Ben de pek okumadım. Gezdim bugün uzunca. Ay cumartesi geldiSelam baykuşlar.
Yoğun bir hafta geçirdim buralara gelemedim pek.
Herkese keyifli okumalar
Cumartesi günü ne az kaldı
Bir gün buluşmak üzere mi tamam bulusalaim:)Günaydınlar
Bir gün buluşmak üzere sayfa 75
Serenad hala daha başladığım yerdeyim evde Eren'e ders yaptırmaktam pek okumaya vaktim kalmıyor
Hayatı da beni çok etkilemişti canım .Yenişehir'de bir öğle vakti, sayfa 298, kitap bitti. Bir öğlen vakti, kurumuş bir kavağın yıkılışı sırasında farklı kesimlerden insanların hayatlarını anlatan, bunları ustalıkla birbirine bağlayan, inanılmaz toplumsal tespitleri olan, bir çırpıda okunabilen bir kitap. Kitap kadar arka kapağında gülümseyen gencecik bir kadının resmi de cezbetti dikkatimi, yazarın resmi. 40 yaşında kanserden ölmüş çok güzel bir kadın. Yaşasaydı neler yazardı diye düşünmekten alamadım kendimi. Velhasıl çok güzel kitaptı, Allah rahmet etsin güzel yazara
Bu arada yeni kitabımı seçtim, Matmazel Noraliya'nın Koltuğu - Peyami Safa
Oyy çocukları büyüttü tabi kitap okur :)Selamlar iyi geceler
Şanzelize Düğün Salonu 74 teyim
Biraz yoruyor okurken, kim kiminle konuşuyor onun anlamak zordu biraz ama hoş bi kitaptı
Nasıl gidiyor ? Merak ediyorumGünaydın
Unutma Beni Apartmanı
Sayfa 352
Hava yağışlı temizlik olmaz kitap oku güneşli havada temizlik gezme yağışlı havada kitap okuma :) hayat felsefemGölgesizler sayfa 150, bir yanım kalk temizlik yap diyo bir yanım yat kitabını oku
Bakalım hangisi galip gelecek
Arkadaşım uyur musunVe gülün adı bitti :)
2 ekimde başlayan macera sonuna geldi 1 hafta okumadım aslında bu kitabı başka birisi aynı konuyla ve aynı bilgiyle yazsaydi böylesine okunur olur muydu hiç bilmiyorum...
Kitap ağır , konu ağır , okuması yer yer sıkıcı ama tam 5 -10 sayfa okuyup sıkıldım diyecekken hooop birden ilgi çekici oluyo:) böyle olunca haliyle okuttu kendini beğendim artık francitelli olsun dolcia tarikatları olsun efendime soyliyim aedifectium olsun hepsi bende:)
Umberto dan okuduğum ilk kitaptı diğer kitaplarını nasıl bilmiyorum ama başlangıç için birazcık ağır olabilir sanki daha önce biraz daha konusu falan yormayan kitabını okusaydim daha rahat ilerleyebilirdi sanki
1984 sayfa:130 yarın bitirmek hedefim ama bakalım :)
Uykum yok:) işten gelince bir saat kadar uyudum biliyorum sabah keşke uyusaydim diycem:)Arkadaşım uyur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?