Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bir kitap kulübünde olman çok güzel, imrendim :)
Yaşadığım yerin küçük olmasından dolayı böyle bir imkanım pek yok maalesef
aslında her şehirde var hemen hemen benm daha önce yaşadığım şehirde küçüktü ama çok tatlı bir kulübümüz vardı . kitap ağacına bir göz at istersen

Acaba Huzur mu okusanız? bende peşinize takılır okurdum çok istiyorum okumayı ama kitap bana bakıyo ben kitaba en fazla bakışabiliyoruz.

Zaman Makinesini de kasımda okuyacağım çok okudunuz merak ettim

Manuş sanırım Nevizade Sanat'ta çıkacaktı. Sanat'ta bende FD'ye gitmiştim, mekanı ben de sevmemiştim

Kalıcı olurum inşallah ya . bildirim ayfasına hemen bu ay bitirdiğim kitapları ve şu an elimde olan kitabı yazdım.
kardelen_08 teşekkür ederim.
bildirim sayfasına sadece bitirdiklerinizi bu sayfaya da okuduğunuz kitabı, kaçıncı sayfada olduğunuzu ve dilerseniz bitirdikten sonra düşüncelerinizi yazacaksınız :)

Acaba Huzur mu okusanız? bende peşinize takılır okurdum çok istiyorum okumayı ama kitap bana bakıyo ben kitaba en fazla bakışabiliyoruz.

Zaman Makinesini de kasımda okuyacağım çok okudunuz merak ettim
Canım huzuru çok istiyorum alirim kendime ortak okuma yaparız. Geven sene oyununa gidecektim kitap okunmadan anlaşılmaz dediler diye gidenedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…