- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.281
yok tatlım o oyuna gitmedim yorumunu bekliyorumGitmedim ben.
Az önce Nehrin Solgun Yüzü'ne bilet aldım. Sen gitmiştin sanırım di mi?
aslında her şehirde var hemen hemen benm daha önce yaşadığım şehirde küçüktü ama çok tatlı bir kulübümüz vardı . kitap ağacına bir göz at istersenBir kitap kulübünde olman çok güzel, imrendim :)
Yaşadığım yerin küçük olmasından dolayı böyle bir imkanım pek yok maalesef
yok tatlım o oyuna gitmedim yorumunu bekliyorum
sonra da ben giderim :))Konusu tam benlik.Beklentim yuksek.Yaparim yorum gidince
buluşalım bebekBir gün buluşmak üzere mi tamam bulusalaim:)
Acaba Huzur mu okusanızKaranlığın sol eli sonunda bitti. 300 sayfalık bir kitapti ama okumaya başladigim ilk günler baya zorladı . Bilim kurgu türü ile geçti bu ayim alışmaya ve sevmeye başladım .
Katıldığım bir kitap kulübüm var tema belirlenip ona göre okumalar yapılıyor ve buluşmalarda kitaplarla ilgili konuşuyoruz. Bu tema sayesinde çok uzak olduğum alanlarda kitaplar okuyabiliyorum. Önümüzdeki temamız arka planı istanbul olan kitaplar bakalim.hangi kitapları seçeceğiz sizinle de seçilen kitapları paylaşırım fikir olur belki.
Bilim kurgu için
Fahrenheit451
Kaplan kaplan
Zaman makinesi
Karanlığın sol eli
Acaba çocuk kitabımı okuyorum dedirtiyor bana daGünaydın Kızlar
Başlayıp da devam ettiremediğim 2-3 kitaptan birisi. Normalde keyif almasam da başladığım kitabı mutlaka bitirmeye çalışırdım ama bu gitmedi. Belki yanlış zamandı. Bilemiyorum
Manuş sanırım Nevizade Sanat'ta çıkacaktı. Sanat'ta bende FD'ye gitmiştim, mekanı ben de sevmemiştimgünaydınlar, dün manuş baba konserine gittim
ortam berbat ama kendisi harikaydı, çok naif çok tatlı bir adam
normalde öpüşen çift görünce rahatsız olmam aksine mutlu olurum, seviyorlar birbirlerini diye ama önümdeki çift bir saniye boş durmadıbir ara arada kaynayacağım, beni de öpecekler diye çok korktum
yaşlanmışım ben azizimzaten çoğunluk üniversite öğrencisiydi
1984 te henüz 26. sayfadayım
Evet Kitap ağacını sürekli takip ediyorum ama maalesef o bulunmayan nadir şehirlerin birindeyim bendeaslında her şehirde var hemen hemen benm daha önce yaşadığım şehirde küçüktü ama çok tatlı bir kulübümüz vardı . kitap ağacına bir göz at istersen
O zaman hoşgeldin :)Heyyyyy merhabaaa :) Kitap hastası bacınız geldi:) topiğe hayran kaldım:) Lütfen beni de alın aranıza lütfennnnn
Çok büyüdüler tabi siiiii adeta dana kadar oldular biri 17.5 diğeri 1.5 aylık danalarOyy çocukları büyüttü tabi kitap okur :)
hiç gitmedim. sevdicek şehir tiyatrosundan bir oyuna bilet almış cumartesi günü için gidemeyeceğiz nasıl üzgünümIstanbulda yasayan hatunlara sorum var dot tiyatrosuna hiç giden var mı?
bildirim sayfasına sadece bitirdiklerinizi bu sayfaya da okuduğunuz kitabı, kaçıncı sayfada olduğunuzu ve dilerseniz bitirdikten sonra düşüncelerinizi yazacaksınız :)Kalıcı olurum inşallah ya . bildirim ayfasına hemen bu ay bitirdiğim kitapları ve şu an elimde olan kitabı yazdım.
kardelen_08 teşekkür ederim.
ben İstanbulda değilim, Çorlu'ya geldi dün akşamManuş sanırım Nevizade Sanat'ta çıkacaktı. Sanat'ta bende FD'ye gitmiştim, mekanı ben de sevmemiştim
Canım huzuru çok istiyorum alirim kendime ortak okuma yaparız. Geven sene oyununa gidecektim kitap okunmadan anlaşılmaz dediler diye gidenedinAcaba Huzur mu okusanız? bende peşinize takılır okurdum çok istiyorum okumayı ama kitap bana bakıyo ben kitaba en fazla bakışabiliyoruz.
Zaman Makinesini de kasımda okuyacağım çok okudunuz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?