- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #17.301
bende oyununu çoooook merak ediyordum ama anlaşılmazdan ziyade ben oyunu izlersen kitabı okuyamam diye izlemedim ama izleyen herkes çok beğendiCanım huzuru çok istiyorum alirim kendime ortak okuma yaparız. Geven sene oyununa gidecektim kitap okunmadan anlaşılmaz dediler diye gidenedin
Kitap ağacı nediraslında her şehirde var hemen hemen benm daha önce yaşadığım şehirde küçüktü ama çok tatlı bir kulübümüz vardı . kitap ağacına bir göz at istersen
Kitap ağaci hemen hemen her şeyinde oluşturulan kitap kulübü. Farklı isimlerde de var bu tarz kulüpler. Kitaplar belirleniyor ve düzenli olarak bulusulunup kitaplar üzerine konuşuluyor.Kitap ağacı nedirminerva1988 cım :)
Siz İstanbul'da mısınız,varsa İstanbul'da benim de ilgimi çeker aslında:)Kitap ağaci hemen hemen her şeyinde oluşturulan kitap kulübü. Farklı isimlerde de var bu tarz kulüpler. Kitaplar belirleniyor ve düzenli olarak bulusulunup kitaplar üzerine konuşuluyor.
Evet istanbuldayım . Toplanzi sitesini biliyor musunuz ? Orda bir sürü kitap kulübü var ilginizi çekene katılabilirsiniz.Siz İstanbul'da mısınız,varsa İstanbul'da benim de ilgimi çeker aslında:)
Bir de ınstagram da kitap ağacı diye aratırsanız karşımıza çıkacaktırSiz İstanbul'da mısınız,varsa İstanbul'da benim de ilgimi çeker aslında:)
Bir de ınstagram da kitap ağacı diye aratırsanız karşımıza çıkacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?