- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.081
Ben henüz baslamadimDün akşam Zaman Yeli’ni okuyamadım ama şimdi oturup bitireceğim inşallah
Arkadaşım aralıkta yalnız oBen de Guvercine Agit'a basliyorum
Vikitap üyeliğin var mi seni ordan takip etmek isterim :))Selam kızlar :)
Okuduğum kitaplar olmasına rağmen inatla yeni kitaplar satın alıyorum, durmak bilmiyorum ama ne yapayım bunlar kütüphanemde bulunmalı. Müstakbel kocama çeyiz diye koli koli kitap götüreceğim vallahi bu gidişle
Neyse, sosyal medyada "terapi defteri" adıyla bilinen Klinik Psikolog Deniz Erdem'in önerisiyle "Hayatımızdaki Algoritmalar: Günlük Kararların Bilgisayar Bilimi" isimli kitabı aldım. Elimdeki kitap bittiğinde hem Sevil Atasoy'un kitabına hem de bu kitaba başlayacağım. :)
Vikitap üyeliğin var mi seni ordan takip etmek isterim :))
Hep bi engelArkadaşım aralıkta yalnız o
Bi yerden başlamalısın:))Maalesef. :/ O siteyi biliyorum ama o kadar okuduğum kitabı en baştan kaydetmek benim için çok yorucu olur.
Git oku ama giderken yüreğimden sevgini de kazıHep bi engel
Gercekten yasak mi ?
Ben neden kacirdim bunu.
Ben o zamana seriyi unuturum ya.
Kabul etmiyorum bunu banane. 25 sayfa okudum bile.of
Yasak sevdicek
Bizsiz okuyamazsın, sessizce kitabı elinden bırak ve bana sarıl.
sana kargo gelmemiş mi güzel kızBenzetmeni severim
sana kargo gelmemiş mi güzel kız
Benzetmeni severim
Hangi kitap papatyacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?