- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.101
Beyaz diş canım. Sen yazmamışmıydın kitaplığım da var diye. Ay ben mi karıştırdım acabaHangi kitap papatyacım
Lenin'in Mangası nı okudum ben. Polisiye severim sanırım bu kitapla alakalıaa hangi kitaptı acaba okuduğunuz? Ben birde kanlı rüya okumuştum oda güzeldi.
ben evlenirken 2 koli götürmüştüm çeyiz niyetine :) kitaplığı da ona yaptırdım. evlendikten sonra da özel günleri fırsat bilerek kendime kitap hediye ettirdim eşimeSelam kızlar :)
Okuduğum kitaplar olmasına rağmen inatla yeni kitaplar satın alıyorum, durmak bilmiyorum ama ne yapayım bunlar kütüphanemde bulunmalı. Müstakbel kocama çeyiz diye koli koli kitap götüreceğim vallahi bu gidişle
Neyse, sosyal medyada "terapi defteri" adıyla bilinen Klinik Psikolog Deniz Erdem'in önerisiyle "Hayatımızdaki Algoritmalar: Günlük Kararların Bilgisayar Bilimi" isimli kitabı aldım. Elimdeki kitap bittiğinde hem Sevil Atasoy'un kitabına hem de bu kitaba başlayacağım. :)
ben evlenirken 2 koli götürmüştüm çeyiz niyetine :) kitaplığı da ona yaptırdım. evlendikten sonra da özel günleri fırsat bilerek kendime kitap hediye ettirdim eşime
bu aralar pek bi keyifsiz geldin bana. İnşallah önemli bişey yokturbugün hiç okuyamadım bildirimim yok. birazdan alacağım kitabı elime.
valla her gün yeni bir şey çıkıyor. kafamı toparlayıp kitap okuyamıyorumbu aralar pek bi keyifsiz geldin bana. İnşallah önemli bişey yoktur
Ya benim de okuyasim var aslına bakarsan merak ediyorum
Arkadaşım yasak:)))Ya benim de okuyasim var aslına bakarsan merak ediyorum
Taam ya okuyasim var dedim pudraya dedikleriniz den sonra yeltenmiyorum bile:)Arkadaşım yasak:)))
ay evet evetBeyaz diş canım. Sen yazmamışmıydın kitaplığım da var diye. Ay ben mi karıştırdım acaba
aklınıza geldikçe eklersiniz güzel bi site listeleri incelerken aklınıza geliyor okuduklarınız okumak istediklerinizMaalesef. :/ O siteyi biliyorum ama o kadar okuduğum kitabı en baştan kaydetmek benim için çok yorucu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?