Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

vahşetin çağrısı bitti. husky cinsi güçlü bir köpeğin evinden kaçırılarak kızak köpeği olmasını ardından kurtarılarak yeniden ev köpeği olmasını anlatan bir kitaptı.

aslında tek oturuşta bitebilecek bir kitaptı ama iki haftadır hiç okuyamıyorum. bu gece de ya nasip artık.

ben evlenirken 2 koli götürmüştüm çeyiz niyetine :) kitaplığı da ona yaptırdım. evlendikten sonra da özel günleri fırsat bilerek kendime kitap hediye ettirdim eşime

ben evlenirken 2 koli götürmüştüm çeyiz niyetine :) kitaplığı da ona yaptırdım. evlendikten sonra da özel günleri fırsat bilerek kendime kitap hediye ettirdim eşime

Ay ne kadar güzel bir ilişki ya hatta benim için "relationship goals" bu resmen, ehehe. Mutluluğunuz katlanarak artsın dilerim. :)

Angelanin külleri çok iyi gidiyo dili çok samimi ve akıcı ve çok espirili :) sabah işe gitmesem sabaha kadar okurdum heralde:) ama yatmak zorundayım böyle iç güdüsel ve biyolojik saatimle yapmam gereken şeyleri zorla yapınca çok gıcık oluyorum
Yatma saati , uyuma saati , yemek saati istiyorum ki bunlara vücudum karar versin ama ne yazık ki kapitalist dünya karar veriyor emekliliğine şunun sırasında 31 yıl kaldı sabrediyim biraz:)

Zaman Yeli bitti. Sonları hem çok sürükleyici hem de çok acıklıydı. Üzüldüm ve ben de devamını merak edenler arasına katıldım
Sıradaki kitabım sevgili loliss ciğim ile beraber okuyacağımız Anne Frank’in Hatıra Defteri. Bugün başlayabilir miyim bilmiyorum evde olmayacağım ama yanıma alırım mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…