Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gülün adı- 310 dayım ve Sabahattin Ali- Çakıcı nın ilk kurşunu 15 deyim.

Gülün adı okuması ve anlaması zor bir kitap özellikle ilk 150 sayfa çok zor, Eco da öyle demiş. Ama bırakmadan okumak istiyor insan...Ciddi ve önemli kitaplara ara verebilirim bir süre. Yorulmuş hissediyorum zihinsel olarak.

Beyaz diş bitti az önce. Acayip etkilendim ve kitaba bayıldım resmen. Sevgi ve emeğin üstesinden gelemeyeceği birşey Yok şu hayatta. Artık hayvanlara bakış açım çok değişti. Genelde onlardan korkar ve yaklaşmazdım. Sanırım bu korkumu da yenmiş oldum.
Favori kitaplarım arasında ilk 10 a yerleşti bile.

yeni kitabım Ahmet ümit kavım. Uzun zamandır Ahmet ümit okumuyordum. Sanırım özlemişim. Yarın başlarım artık.
Şimdi biraz alışveriş sitesi gezeyim

Günaydın baykuşcanlar
Selam
Yazarım Okumadığım birkaç kitabı kaldığı için sorunu ben cevaplamak istedim, Hasan Ali Toptaş büyülü gerçeklik tarzında yazdığından Dili mükemmel kullanmasına rağmen anlatımı biraz zor gelebilir hele ilk okumada, Bin Hüzünlü Haz bu anlamda en anlaşılmaz eserlerinden biri üstelik
Naçizane, bir şans daha vermek istersen Kuşlar Yasına Gider’i tavsiye ederim

Bir de lütfen yanlış anlama herkese hitap edebilecek bi yazar değil bence

bende de var beyaz diş
hemen başlayasım geldi
ama bu aralar bi dikiş tutturamadım okuma konusunda

Yok yanlış anlamam, zaten yorum beklediğim için yazdım, ön yargıyla kaybettiğim şeyler olmasın diye, belki de Bin Hüzünlü Haz yanlış bir başlangıç olmuştur, önerini değerlendireceğim.

Keyifli okumalar

Eki Görüntüle 2067020

Bugün ben de kargo aldımmmm
Hem de canım kankam loliss ten
Çok mutluyum
Ortak okuma yapabiliriz :)

Bende yakın zamanda okudum. Çok beğendiğim kitap beyaz diş.
Kavim ben

Günaydın
Ben Kuşlar Yasına Gider i okudum, çok beğendim. Harika bir kitap , acaba bir sonraki kitabım ne olmalı Hasan Ali Topbaş'tan?

Yok yanlış anlamam, zaten yorum beklediğim için yazdım, ön yargıyla kaybettiğim şeyler olmasın diye, belki de Bin Hüzünlü Haz yanlış bir başlangıç olmuştur, önerini değerlendireceğim.
Nacizane benim de tavsiyem olacak bu yazarla ilgili.
Ben Bir Gurgen Daliyim.
Bunu ilk okursaniz eger iki kitap arasinda ucurum var gibi gelecek.sanki o yazar o degil gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…