- 17 Mayıs 2011
- 8.090
- 12.152
- 498
- 35
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.041
Utku çok çok donanımlı biri bu seriyi o önermişti. Ordan bize bulaştıBu Utku da kim yahu
birkac seferdir görüyorum ama cozemedim ben kaçırdım mi yoksa özel hayatta bagggzi
seyler mi
SelamKizlar size bir şey danışacağım, ben Hasan Ali Toptaş'ı merak ettiğim için geçen sene "Bin Hüzünlü Haz" kitabını okumuştum, kisa bir kitap olmasina rağmen o kitap elimde epey süründü, anlamakta zorlandim, çok zor bitirdim ve de şu an kitapla ilgili hiç birşey anımsamıyorum.Yani yazarla tanısmam böyle oldu ve başka bir kitabini alasim gelmedi. Sorum o ki acaba hata mi ediyorum ?
Beyaz diş bitti az önce. Acayip etkilendim ve kitaba bayıldım resmen. Sevgi ve emeğin üstesinden gelemeyeceği birşey Yok şu hayatta. Artık hayvanlara bakış açım çok değişti. Genelde onlardan korkar ve yaklaşmazdım. Sanırım bu korkumu da yenmiş oldum.
Favori kitaplarım arasında ilk 10 a yerleşti bile.
yeni kitabım Ahmet ümit kavım. Uzun zamandır Ahmet ümit okumuyordum. Sanırım özlemişim. Yarın başlarım artık.
Şimdi biraz alışveriş sitesi gezeyim
Yok yanlış anlamam, zaten yorum beklediğim için yazdım, ön yargıyla kaybettiğim şeyler olmasın diye, belki de Bin Hüzünlü Haz yanlış bir başlangıç olmuştur, önerini değerlendireceğim.Günaydın baykuşcanlar
Selam
Yazarım Okumadığım birkaç kitabı kaldığı için sorunu ben cevaplamak istedim, Hasan Ali Toptaş büyülü gerçeklik tarzında yazdığından Dili mükemmel kullanmasına rağmen anlatımı biraz zor gelebilir hele ilk okumada, Bin Hüzünlü Haz bu anlamda en anlaşılmaz eserlerinden biri üstelik
Naçizane, bir şans daha vermek istersen Kuşlar Yasına Gider’i tavsiye ederim
Bir de lütfen yanlış anlama herkese hitap edebilecek bi yazar değil bence
Keyifli okumalarDan Brown - Başlangıç aldım hepsiburada dan teşekkür ederim_asmunikal_ haber verdiğin için
tabi onu alırken kargo bedavadan yararlanıp beğenileriniz üzerine Zaman Yeli ve Güvercine Ağıt'ı da ekledim sepete
ama Kalenderiye'yi almadım kargo ekledi onuda İnşallah başka zaman alırım.
Ortak okuma yapabiliriz :)
Bende yakın zamanda okudum. Çok beğendiğim kitap beyaz diş.Beyaz diş bitti az önce. Acayip etkilendim ve kitaba bayıldım resmen. Sevgi ve emeğin üstesinden gelemeyeceği birşey Yok şu hayatta. Artık hayvanlara bakış açım çok değişti. Genelde onlardan korkar ve yaklaşmazdım. Sanırım bu korkumu da yenmiş oldum.
Favori kitaplarım arasında ilk 10 a yerleşti bile.
yeni kitabım Ahmet ümit kavım. Uzun zamandır Ahmet ümit okumuyordum. Sanırım özlemişim. Yarın başlarım artık.
Şimdi biraz alışveriş sitesi gezeyim
Günaydın baykuşcanlar
Selam
Yazarım Okumadığım birkaç kitabı kaldığı için sorunu ben cevaplamak istedim, Hasan Ali Toptaş büyülü gerçeklik tarzında yazdığından Dili mükemmel kullanmasına rağmen anlatımı biraz zor gelebilir hele ilk okumada, Bin Hüzünlü Haz bu anlamda en anlaşılmaz eserlerinden biri üstelik
Naçizane, bir şans daha vermek istersen Kuşlar Yasına Gider’i tavsiye ederim
Bir de lütfen yanlış anlama herkese hitap edebilecek bi yazar değil bence
Nacizane benim de tavsiyem olacak bu yazarla ilgili.Yok yanlış anlamam, zaten yorum beklediğim için yazdım, ön yargıyla kaybettiğim şeyler olmasın diye, belki de Bin Hüzünlü Haz yanlış bir başlangıç olmuştur, önerini değerlendireceğim.
Bana da alirsaniz evet ortak okuma yapabilirizOrtak okuma yapabiliriz :)
hangisini bebekKeyifli okumalar
Ortak okuma yapabiliriz :)
Bende yakın zamanda okudum. Çok beğendiğim kitap beyaz diş.
Kavimben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?