- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.061
teşekkürler öneriniz için :))Nacizane benim de tavsiyem olacak bu yazarla ilgili.
Ben Bir Gurgen Daliyim.
Bunu ilk okursaniz eger iki kitap arasinda ucurum var gibi gelecek.sanki o yazar o degil gibi.
yorumları okudum çok dikkatimi çekti. teşekkür ederim.Günaydınlar
Dün kitabımı iş yerinde unutmuşum onun yerine Bilinmeyen bir kadının mektubunu okudum nasıl güzel bir anlatım çok beğendim.
@Papatya ,_asmunikal_ okumadıysanız Jack London Martin Eden de çok güzel tavsiye ederim.
neden olmasın:)Bana da alirsaniz evet ortak okuma yapabiliriz
hepsi başganhangisini bebek
Selam kızlar Sönmeyen Ateş bitti. Çok güzeldi. Türk Polisiyecilerden Osman Aysu'yu daha çok sever oldum. Bu kitap polisiyeden biraz uzak aşk ve tarih var içinde. Sanırım en sevdiğim tür
__giz__ agathanın okuduğun son kitabı nasıldı bendede var. Gelecek ay okuma listeme dahil etmelimiyim sence?
Ben teşekkür ederim güzel sözlerin için. Keyifle hepberaber okuruz inşallah.
Melinda güle güle oku...
Aramıza hoş geldiniz.Kızlar selamlar
Bir kitap sevdalısı olarak sayfayi yeni takip ediyorum... Okudukça sizinle paylaşmak isterim :)
Dün Simyacı'yı bitirdim, çok uzun zamandır elimde olan fakat okuyamadığım bir kitaptı. Çok sürükleyici, okula giderken okudum iki otobüs yolculuğunda bitti diyebilirim :)
Bugün biraz kitap siparişi verdim, onlar da 3-4 güne elimde olur. Şimdi Bernard Suits'in Çekirge kitabını okuyorum, az kaldı. Diğer kitaplar gelene kadar biter diye umuyorum :)
İyi bir okur olmak bunu gerektirir.Kitap okurken inecegim duragi kacirdim
Gölgesizler olabilir, ben okumadım ama bak donukcum pudra ben bir gürgen dalıyım’ı önermişGünaydın
Ben Kuşlar Yasına Gider i okudum, çok beğendim. Harika bir kitap , acaba bir sonraki kitabım ne olmalı Hasan Ali Topbaş'tan?
Nacizane benim de tavsiyem olacak bu yazarla ilgili.
Ben Bir Gurgen Daliyim.
Bunu ilk okursaniz eger iki kitap arasinda ucurum var gibi gelecek.sanki o yazar o degil gibi.
Kitap okurken inecegim duragi kacirdim
Insallah masallahDün akşam Zaman Yeli’ni okuyamadım ama şimdi oturup bitireceğim inşallah
Nazar etmeInsallah masallah
Ben de Guvercine Agit'a basliyorumNazar etme
Gercekten yasak mi ?HayatımızDonukPudra 'nın kitaplara başlamasını engellemekle geçiyor.
Grubumuzun haylaz çocuğu, prensimin kime çektiği belli oldu.
Merhaba kızlar,
@__Dalida__ Osman Aysu çok sevemedim ben nedense. Belki benim okuduğum kitabından da kaynaklı olabilir.
Bülbülü Öldürmek Syf.300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?