Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

yorumları okudum çok dikkatimi çekti. teşekkür ederim.

Bana da alirsaniz evet ortak okuma yapabiliriz
neden olmasın:)

hepsi başgan

Selam kızlar Sönmeyen Ateş bitti. Çok güzeldi. Türk Polisiyecilerden Osman Aysu'yu daha çok sever oldum. Bu kitap polisiyeden biraz uzak aşk ve tarih var içinde. Sanırım en sevdiğim tür

__giz__ agathanın okuduğun son kitabı nasıldı bendede var. Gelecek ay okuma listeme dahil etmelimiyim sence?

Ben sevdim canım, yormayan bir kitaptı.
Agatha havası vardı yine, cinayet olmasa da bir gizem yaratmış, sen okurken olayı çözmüş oluyorsun ama yine de sonunu merak ediyorsun.
Ağır kitaplarının arasına serpiştirebilirsin.

Merhaba Kitapsever Baykuşlar...
Reşat Nuri Güntekin-Çalıkuşu
sayfa ... 84
Ben teşekkür ederim güzel sözlerin için. Keyifle hepberaber okuruz inşallah.
inşâAllah.
Eki Görüntüle 2067020

Bugün ben de kargo aldımmmm
Hem de canım kankam loliss ten
Çok mutluyum
Melinda güle güle oku... loliss kesene bereket , yüreğine sağlık.
Aramıza hoş geldiniz.
Kitap okurken inecegim duragi kacirdim
İyi bir okur olmak bunu gerektirir.

Günaydın
Ben Kuşlar Yasına Gider i okudum, çok beğendim. Harika bir kitap , acaba bir sonraki kitabım ne olmalı Hasan Ali Topbaş'tan?
Gölgesizler olabilir, ben okumadım ama bak donukcum pudra ben bir gürgen dalıyım’ı önermiş
Nacizane benim de tavsiyem olacak bu yazarla ilgili.
Ben Bir Gurgen Daliyim.
Bunu ilk okursaniz eger iki kitap arasinda ucurum var gibi gelecek.sanki o yazar o degil gibi.

Kitap okurken inecegim duragi kacirdim

Selam kızlar :)

Okuduğum kitaplar olmasına rağmen inatla yeni kitaplar satın alıyorum, durmak bilmiyorum ama ne yapayım bunlar kütüphanemde bulunmalı. Müstakbel kocama çeyiz diye koli koli kitap götüreceğim vallahi bu gidişle

Neyse, sosyal medyada "terapi defteri" adıyla bilinen Klinik Psikolog Deniz Erdem'in önerisiyle "Hayatımızdaki Algoritmalar: Günlük Kararların Bilgisayar Bilimi" isimli kitabı aldım. Elimdeki kitap bittiğinde hem Sevil Atasoy'un kitabına hem de bu kitaba başlayacağım. :)

Merhaba kızlar,
@__Dalida__ Osman Aysu çok sevemedim ben nedense. Belki benim okuduğum kitabından da kaynaklı olabilir.
Bülbülü Öldürmek Syf.300

aa hangi kitaptı acaba okuduğunuz? Ben birde kanlı rüya okumuştum oda güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…