- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.141
Ben seni severimm.
Ortak okuyacağımız bir kitap seçtim sana ama sipariş vermedim.
bir süre daha böyle gider sanırım. sonu iyi olur sabrediyorum bakalımFarkettm. Eski neşen yok inşallah düzelir herşey
aynen keyifli olacak inanıyorum:)40 kitaptan mutlaka çakışan olacaktir :)
Ya da biri burda bir kitap okuyup öneriyor 2 3 kişi daha aa hadi bende okuyayım diyor ortak okuma çıkıyor:)
bir süre daha böyle gider sanırım. sonu iyi olur sabrediyorum bakalım
evet ağrılarım azaldı çok şükür. beni en bunaltan şeydi ağrılarım.Ağrıların azaldı mı?
Niaşana karar verdiniz mi?
evet ağrılarım azaldı çok şükür. beni en bunaltan şeydi ağrılarım.
nişanı da erteledik. geçen cumartesi olacaktı. şimdi mayıs sonu gibi görünüyor bir aksilik çıkmazsa.
çok teşekkür ederim.
3 ay once basladigim Butun Beyinli Cocuk kitabini 1 aydir bulamiyordum...
Megersem 1 aydir takmadigim cantamdaymis. Bu sabah cantayi degisirken fark ettim.Kaybettim saniyordum.
Ve az kalan kitabi da bitirmis oldum.bu kadar ara vermeseydim iyiydi ama ebeveynlerin okumasi gereken bir kitap bence.Oneririm.
aşık mısın yavrum3 ay once basladigim Butun Beyinli Cocuk kitabini 1 aydir bulamiyordum...
Megersem 1 aydir takmadigim cantamdaymis. Bu sabah cantayi degisirken fark ettim.Kaybettim saniyordum.
Ve az kalan kitabi da bitirmis oldum.bu kadar ara vermeseydim iyiydi ama ebeveynlerin okumasi gereken bir kitap bence.Oneririm.
Aşk neydi melinda. Senin karşındaki koltuğa uzanıp benim sana şarkı söyleyip kitap okumam miydi ?aşık mısın yavrum
bana di mi
Senin o kizil saclarina gamzeli gulusune vurgunumaşık mısın yavrum
bana di mi
Aşk neydi melinda. Senin karşındaki koltuğa uzanıp benim sana şarkı söyleyip kitap okumam miydi ?
Ya da aşk senin bana parmak uçlarında basarak gelmen miydi?
Aşk sen miydin güzel melinda
Ah minel aşkAşk bal kabaklı turta gibiydi sevgili minerva
Tadını bilmeden önyargılı olunan ama tadı alınınca vazgeçilemeyen
Aşk sensin sevgili minerva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?