- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.181
Yazmayı unuttum.
Şermin Yasar,Oyuncu Anne
Sayfa 98.
Bu kitapla da oğlumla bebeğini banyo yaptirmayi,çamaşır yıkayıp aşmayı,ütü yapmayı öğreniyoruz. Azıcık eli alissin dimi hayat müşterek
Nar Ağacı =kizlar ben de epeydir almak istediğim kitapları sipariş ettim.
İnce memed 3-4
Amok koşucusu
Bir dinozorun anıları
Genç bir doktorun anilari
Nar ağaci
Algernon'a Çiçekler
ve
Momo
Heyecanla kargo bekliyorum
Neler aldın ki :)Sipariş verdiğim kitaplarım geldi çok mutlu oldum sabırsızlanıyorum okumak icin
Aslinda Nar Ağacı'nı 100 lirayi gectiğim için yari fiyatina geliyordu o vesileyle aldim, herhalde doğru bir karar olmuş.Nar Ağacı =
Algernon'a çiçekler bitti...
Uzum zamandır alıp içime sokasım gelen ilk kitap. 7 yıldır bende hala kedimin mezarına çiçekler koyuyorum o yüzden Charlie yi kendime yakın hissettim. Akıl insana hayatta verilmiş en büyük lütuf, o yüzden bir şükrümüz olmalı, hayatımızı değersiz şeylerle tüketip durma gafletinden kurtulmalıyız artık. Güzel bir kitaptı ama beyaz pudra topu gibi duran algernon nedense gitmiyor gözlerimden, hayalimde beliren algernondan bembeyaz oğluma akıyor düşüncelerim, bir tür seçicilik bu sanırım ya da pisi oğlumu çok özledim bilemiyorum net değil duygularım. Velhasıl güzel bir kitaptı, Charlie algernon' u unutmadı, sevgi çok şeye kadir, okumama vesile olan herkese teşekkür ederim.
Hamileyken almıştım öyle duruyor. Kızlar az daha büyüsün öyle okuyayım diyorum çünkü oradakioyunlar için benim kız küçük gibi.Yazmayı unuttum.
Şermin Yasar,Oyuncu Anne
Sayfa 98.
Bu kitapla da oğlumla bebeğini banyo yaptirmayi,çamaşır yıkayıp aşmayı,ütü yapmayı öğreniyoruz. Azıcık eli alissin dimi hayat müşterek
kırk tane kitap aldım klasikleşmiş kitaplar ama hepsini okumak istiyorumNeler aldın ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?