Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

kizlar ben de epeydir almak istediğim kitapları sipariş ettim.
İnce memed 3-4
Amok koşucusu
Bir dinozorun anıları
Genç bir doktorun anilari
Nar ağaci
Algernon'a Çiçekler
ve
Momo
Heyecanla kargo bekliyorum
Nar Ağacı =

Algernon'a çiçekler bitti...
Uzum zamandır alıp içime sokasım gelen ilk kitap. 7 yıldır bende hala kedimin mezarına çiçekler koyuyorum o yüzden Charlie yi kendime yakın hissettim. Akıl insana hayatta verilmiş en büyük lütuf, o yüzden bir şükrümüz olmalı, hayatımızı değersiz şeylerle tüketip durma gafletinden kurtulmalıyız artık. Güzel bir kitaptı ama beyaz pudra topu gibi duran algernon nedense gitmiyor gözlerimden, hayalimde beliren algernondan bembeyaz oğluma akıyor düşüncelerim, bir tür seçicilik bu sanırım ya da pisi oğlumu çok özledim bilemiyorum net değil duygularım. Velhasıl güzel bir kitaptı, Charlie algernon' u unutmadı, sevgi çok şeye kadir, okumama vesile olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:

ne güzel yorum yapmışsın. her cümlesinden özlem ve sevgi akıyor

Hep Aranizda Olacağım (Frederic Joliot Curie'nin Yaşam Öyküsü) bitti, kapağı kapattim ve ben bu kitaptan ne kadar çok şey öğrendim dedim. Kisaca özetlersem 1900-1958 yillari arasinda yaşayan Fransiz bir fizikcinin hayatini anlatiyor. Atom ve hidrojen bombasi o dönemlerde bulunmuş ve patlatilmiş. Bunun üzerine dünyada herkesi bir yok olma korkusu almiş; en iyi olmak isteyen ülkeler bomba üretme çabalarina girişmiş.Tehlikeyi en önce farkeden fizikciler bu konuda Bariş için bir çok faaliyette bulunarak atom ve hidrojen bombasini yasaklatarak dünya düzenini yeniden sağlamişlar. Dünyanin yakin tarihini anlatan mükemmel bir kitapti.

Yazmayı unuttum.
Şermin Yasar,Oyuncu Anne
Sayfa 98.

Bu kitapla da oğlumla bebeğini banyo yaptirmayi,çamaşır yıkayıp aşmayı,ütü yapmayı öğreniyoruz. Azıcık eli alissin dimi hayat müşterek
Hamileyken almıştım öyle duruyor. Kızlar az daha büyüsün öyle okuyayım diyorum çünkü oradakioyunlar için benim kız küçük gibi.

Ekmek Arası

Koku

Kırmızı Pazartesi

Yabancı

Hayvan Çiftliği

Bağışlanan Terapi

Benimle Oynar Mısın Anne?

Ağrıdağı Efsanesi

Beyaz Gemi

16.50 Treni

Bizim Büyük Çaresizliğimiz

Kırmızı Zaman

Kumru ile Kumru

Şimdiki Çocuklar Harika

Beni Asla Bırakma

Bir Deliler Evinin Yalan Yanlış Anlatılan Kısa Tarihi

Tanrılar Okulu

Deli Kadın Hikayeleri

Yakın Tarihin Gerçekleri

Satranç

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu

Mahremiyet Eğitimi

Genç Bir Doktorun Anıları

Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat

Çocuk Eğitiminde 100 Temel Kural

Bin Hüzünlü Haz

Yalnızlıklar

Ölü Zaman Gezginleri

Geliştiren Anne - Baba

Beyaz Zambaklar Ülkesinde

Yüzbaşının Kızı

Mutlu Prens

Acı Kahve

Beş Sevim Apartmanı

Kuşlar da Gitti

Toprak Ana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…