- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.301
hayır mı şer mi anlamadım ama üst üste birçok şeyin geldiği bir dönemden geçtim. nişanıma 2 hafta kala kolum kırıldı malesef. zaten erkek arkadaşımın iznine göre zar zor denk getirdiğimiz bir dönemdi. sonra aksilikler peş peşe geldi öyle buhranlı bir dönem geçirdim bir ara. şimdi toparlanıyorum bakalımHayırdır inşaAllah fındık
Seni hep neşeli mesajlarınla hatırlıyorum
Ve umarım hep öyle devam eder
Ben de sizleri çok özledim. Burada bir aile gibi olduk
Öncelikle çok geçmiş olsunhayır mı şer mi anlamadım ama üst üste birçok şeyin geldiği bir dönemden geçtim. nişanıma 2 hafta kala kolum kırıldı malesef. zaten erkek arkadaşımın iznine göre zar zor denk getirdiğimiz bir dönemdi. sonra aksilikler peş peşe geldi öyle buhranlı bir dönem geçirdim bir ara. şimdi toparlanıyorum bakalım
olmadı malesef erteledik başka bir tarihe. bayağı büyük bir organizasyon yapılmıştı belki ufak olsa idare edilirdi ama malesef olmadı. nasip :)Öncelikle çok geçmiş olsun
Peki ne oldu şimdi nişan oldu mu, olmadı mı
Kendini üzme lütfenolmadı malesef erteledik başka bir tarihe. bayağı büyük bir organizasyon yapılmıştı belki ufak olsa idare edilirdi ama malesef olmadı. nasip :)
aynen öyle ben de Allah'a sığındım. çok şükür buna da. ilk hafta gitmedim raporluydum. diğer haftalar devam ettim. alçıda kolum da.Kendini üzme lütfen
Bazen herşey kontrolümüzde olmuyor
Allah daha güzelini nasip eder inşaAllah
Benim de nişanım istediğim gibi olmamıştı
Sen okula gidebiliyor musun , kolun alcıda mı şimdi
aynen öyle ben de Allah'a sığındım. çok şükür buna da. ilk hafta gitmedim raporluydum. diğer haftalar devam ettim. alçıda kolum da.
Hadi bakalim bol şanslar size . Savaş sahneleri var rahatsız edebilir canım . Beni bile etkilediBizde yarın sabah gidicez bakalım nasıl :) 4.5 yaşındaki bir veletle ilk sinema deneyimim olacak:)
3 yaş sınırı var diye biliyorum4.5 yaşındakiler girebiliyor muymuş bu filme? Sinemadaki yüksek ses zarar vermesin minnoşun kulaklara dikkat edin. :)
amiiiin inşallah Allah beterinden saklasınOyyy oyy kıyamam
Inan bana Allah nasip eder, evlenirsen yıllar sonra bugünleri hatırlar ve boş yere üzülmüşüm dersin.
Sen şimdi sağlığına dikkat et
InşaAllah herşey gönlünce olsun fındık güzeli
Ben hala başlamadım desemİyi akşamlar baykuşlar
Anne Frank’in Hatıra Defteri sayfa 130
Kitabı henüz yarıladım ama istediğim duyguyu vermiyor sanki
Sanırım konu itibariyle daha çok duygu olır diye düşünüyordum ama şimdilik 14 yaşındaki bir kızın olağan serzenişlerinden başka bir şey göremedim
Maalesef o sıkıntıyı ben de yaşadım. Eşim saolsun her sahnede ağlıyor musun ağlama diye bana döndüğü için çok ağlayamadım ama çok etkilendim. Gerçekten güzel film yapmışlarAylaya gitmeyeni dövüyorlar diye ben de gittim . Çok naif bir filmdi beklentimden çok daha iyiydi ve lütfen yanınızda duygulu biri olsun . Arkadaşım o kadar duygusuz izledi ki
Ben hala başlamadım desem
Maalesef o sıkıntıyı ben de yaşadım. Eşim saolsun her sahnede ağlıyor musun ağlama diye bana döndüğü için çok ağlayamadım ama çok etkilendim. Gerçekten güzel film yapmışlarkeşke Oscar alabilse.
Matematik faciası yaşadım
Benim cok kotuydu matematige dalip turkceyi bosladim ama yapabildigim kadarii yaptim. Ales kazik bi sinavmis bence
Diger ales kesin daha kolay olur bundan. Birinde kasinca digerinde daha kolay yapiyorlar.Benim cok kotuydu matematige dalip turkceyi bosladim ama yapabildigim kadarii yaptim. Ales kazik bi sinavmis bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?