Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hayırdır inşaAllah fındık
Seni hep neşeli mesajlarınla hatırlıyorum
Ve umarım hep öyle devam eder
Ben de sizleri çok özledim. Burada bir aile gibi olduk
hayır mı şer mi anlamadım ama üst üste birçok şeyin geldiği bir dönemden geçtim. nişanıma 2 hafta kala kolum kırıldı malesef. zaten erkek arkadaşımın iznine göre zar zor denk getirdiğimiz bir dönemdi. sonra aksilikler peş peşe geldi öyle buhranlı bir dönem geçirdim bir ara. şimdi toparlanıyorum bakalım

Öncelikle çok geçmiş olsun
Peki ne oldu şimdi nişan oldu mu, olmadı mı

Öncelikle çok geçmiş olsun
Peki ne oldu şimdi nişan oldu mu, olmadı mı
olmadı malesef erteledik başka bir tarihe. bayağı büyük bir organizasyon yapılmıştı belki ufak olsa idare edilirdi ama malesef olmadı. nasip :)

olmadı malesef erteledik başka bir tarihe. bayağı büyük bir organizasyon yapılmıştı belki ufak olsa idare edilirdi ama malesef olmadı. nasip :)
Kendini üzme lütfen
Bazen herşey kontrolümüzde olmuyor
Allah daha güzelini nasip eder inşaAllah
Benim de nişanım istediğim gibi olmamıştı
Sen okula gidebiliyor musun , kolun alcıda mı şimdi

Kendini üzme lütfen
Bazen herşey kontrolümüzde olmuyor
Allah daha güzelini nasip eder inşaAllah
Benim de nişanım istediğim gibi olmamıştı
Sen okula gidebiliyor musun , kolun alcıda mı şimdi
aynen öyle ben de Allah'a sığındım. çok şükür buna da. ilk hafta gitmedim raporluydum. diğer haftalar devam ettim. alçıda kolum da.

aynen öyle ben de Allah'a sığındım. çok şükür buna da. ilk hafta gitmedim raporluydum. diğer haftalar devam ettim. alçıda kolum da.

Oyyy oyy kıyamam
Inan bana Allah nasip eder, evlenirsen yıllar sonra bugünleri hatırlar ve boş yere üzülmüşüm dersin.
Sen şimdi sağlığına dikkat et
InşaAllah herşey gönlünce olsun fındık güzeli

amiiiin inşallah Allah beterinden saklasın

Ben hala başlamadım desem
Aylaya gitmeyeni dövüyorlar diye ben de gittim . Çok naif bir filmdi beklentimden çok daha iyiydi ve lütfen yanınızda duygulu biri olsun . Arkadaşım o kadar duygusuz izledi ki
Maalesef o sıkıntıyı ben de yaşadım. Eşim saolsun her sahnede ağlıyor musun ağlama diye bana döndüğü için çok ağlayamadım ama çok etkilendim. Gerçekten güzel film yapmışlar keşke Oscar alabilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…