Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese merhaba,bugün eşimle Haydarpaşa Sahafçılar Festivalini gezdik.Neler vardı neler:)Arayıpta bulamadığınız eski kitapları mutlaka bulacağınıza eminim.Ben de oradan hemen bir adet 1983 basım “Kırmızı ve Siyah”kaptım:) Bilenler bilmeyenlere haber versin artık:) “Budala” sayfa 152 deyim..

Merhabalar nar ağacını bitiremedim belki gece okuyabilirim 100 sayfam kaldi çok merak ediyorum ama iki çocukla kalın kitap okumamak lazimmis onu anladım kitap çok güzel okuyacak arkadaşlar geniş bi zamanda okumanızı tavsiye ederim akici bi kitap zamanınız varsa yerinizden kalkmadan bitirebilirsiniz

Aklımda inşallah uğrayacağım. Belki haftaya uğrarız amelia ile

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...e-film-onerileri.1040321/page-8#post-53552885

Kızlar selam :) Burada film topic'imle ilgilenenler vardı o yüzden yazıyorum. Gone Girl (Kayıp Kız) filminin kendimce psikopatolojik bir analizini yapmaya çalıştım, çok detaylı olamadı insanları yormak istemedim. Okumak isteyenler linke tık tık yapıp okuyabilirler. İzleyenler bana katıldığı/katılmadığı noktaları da paylaşırsa çok sevinirim. :)

1984 bende de var ama ne zaman okurum bilemiyorum canım hiç onu okumak istemiyor

Günaydın ve iyi haftalar herkese.
Sonunda dün kitaba başladım. loliss in söylediğine katılıyorum, 14 yaşında bir kızın ağzından yazıldığı için biraz basit kaçmış. Kolay okunuyor kitap. O dönemle ilgili daha çok Bilgi sahibi olmak isterdim ama bunun için başka kitaplar okumak gerekecek.
Anne Frank’in Hatıra Defteri sayfa 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…