Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İyi haftalar herkese
Ben 3 gün izinliyim keyif yapıyorum evde, çok iyi gelecek eminin
Şuan House izliyorum mesela
Sonra da dışarı çıkmayı planlıyorum, yapacaklarımı halledip starbucksta kitap okucam
OGR ilk kitap bitti, sanırım hepsini arka arkaya okumayacağım, her cilt arasına kitap almayı planlıyorum
Beni asla bırakma yı bitiririm mesela

Ben de bu kitabı okumayı çok istiyorum ama 4 kalın serisi var,sıkılır mıyım diye düşünmeden edemiyorum..

Serinin 3. kitabının ortalarında biraz sıkılmaya başladım. Konudan değil aslında, bu kadar uzun süre aynı kitabı okumaktan. Ama buradaki arkadaşlardan bazıları araya kitap alarak da okumuştu diye hatırlıyorum. Neyse ki son 50 sayfam kaldı.

Merhaba aranıza yeni katıldım, üye olmadan evvel gözlerim hep bu topikteydi. Hepiniz çok tatlışsınız,kitap okumayı sevenlere karşı yüreğim soba gibi sımsıcak olup ısınıyor Zülfü Livaneli-Kardeşimin Hikayesi kitabını bitirdim. Gerçekten çok akıcı ve güzel bir kitaptı. Sonu da çok etkileyiciydi. Şimdi okuyacak kitabım kalmadı maalesef, bana kitap önerirseniz çok mutlu olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…