Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

hoşgeldin umarım kalıcı olursun :) ilk sayfayı okursan birkaç bilgi edinebilirsin.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lusma-noktasi-bildirim-topigi.978057/page-158

bu sayfayı da bitirdiğimiz kitapları yazmak için kullanıyoruz. son birkaç sayfaya bakarsan nasıl yaptığımızı hemen kavrarsın zaten

ne türde okumayı seviyorsun?

Livaneli stili seviyorsan burada arkadaşlar çok güzel kitaplar okuyorlar, ben çok roman tarzı sevmediğim için tavsiyede bulunamayacağım maalesef. Daha çok insan psikolojisi, ruh sağlığı ve beyin/hafıza üzerine kitaplar okuyorum. Aramıza hoşgeldin. :)

Selam kizlar sizinle bir konuyu paylasmak istiyorum. Bunun icin baska bir topik mi acmam gerek bilemedim. Ankara Nata Vega AVM de camekanda " teshir urunu" gibi sergilenen hayvanlar mevcut. Ben gitmedim ama haberini gordum bugun. Change.org da hemen imza kampanyasi baslatilmis bu rezalet icin. Sizlerin de bu konuda duyarli oldugunuzu dusundugum icin. Kampanyanin linkini buraya birakmak istiyorum. Lutfen destek verin. Bu rezilliklerden kurtulalim artik. Hayvanlarin da kisilikleri, dusunceleri mutluluklari, mutsuzluklari oldugunu anlayan bir dunya umarim utopya degildir.
https://www.change.org/p/hayvanlar-..._control_progress_111417fake2&utm_term=188822

Haber olarak görmüştüm ben de ve kampanyayı imzalamıştım. Maalesef insanoğlu çok acımasız.

Oncelikle hosgeldiniz. Umarim daimi paylasimlariniz olur.
Okudugunuz tek bir kitap uzerinden oneri yapmak cok uygun olmayabilir diye dusunuyorum. Ama topikde bahsi gecen cogu kitabi begenirsiniz diye dusunuyorum. Zira cogu arkadasimizin ortak zevkleri hep degerli eserler.
Yaşinızi bilmeden sizi de tanimadan bir elestiri yapacagim umarim alinmazsiniz. Tatlış, minnoş ponçik gibi şuan da populer kullanimi olan kelimeler mevcut. Ve ben bunu hic bir kitapsevere yakistiramiyorum. Ben mi yaslandim gunluk kinusma dilindeki dinamige yetisemiyorum bilemiyorum. Sadece dusuncem bu yonde.

Hoşbulduk.. Çok teşekkür ederim, hemen okuyacağım önceki sayfaları da. :) Her tür okumayı seviyorum açıkçası.

Hoşbulduk, çok teşekkür ederim.. Aslında o tür kitapları da okumayı, yeni bilgiler ve terimler öğrenmeyi çok severim..

Hoşbulduk.. Çok teşekkür ederim, hemen okuyacağım önceki sayfaları da. :) Her tür okumayı seviyorum açıkçası.
topik okuma türleri konusunda rengarenk bir topik. klasik okuyan da var best-seller da aşk da psikoloji ya da edebi değeri yüksek kitapları okuyan da. ben en renkli olanlarıyım

ağırlıklı olarak distopik,korku-gerilim ve fantastik kitapları bayılarak okuyorum ben. onun dışında günümüz Türk ya da yabancı yazarlardan romantik-komedi okumayı da seviyorum. pek sık olmasa da diğer türleri de denemeye çalışıyorum. özellikle aradığın bir tür varsa belki daha kolay öneride bulunabilirim

Öncelikle hoşbulduk, çok teşekkür ederim..
Minnoş, ponçik gibi kelimeleri kullanmam. Fakat burayı uzun vakittir ziyaretçi olarak takip ettiğim için ve buradaki arkadaşlar bana “gerçekten” çok samimi geldiği için içimden ”tatlışsınız” demek geldi. Ki 20li yaşların başındayım. Bir kitapsevere küfür, argo,hakaret yakışmaz. Bunun yakıştırılamayacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Saygısızca ve absürt bir şey söylemedim. Ama tabi ki görüşünüze saygı duyuyorum, hayırlı günler..

K kjhytlsa hoşgeldin
Sık sık kitap yorumları yapılıyor, ordan hoşuna gidenleri listene ekleyebilirsin
Mesela şuan Kazuo Ishiguro beni asla bırakma okuyorum
Farklı bir kitap diyebilirim, yazarın değişik bir anlatımı var, biraz haruki murakami yi andırıyor gibi
Henüz tam bir yorum yapamıyorum, bitince yapacağım

Merhaba hosgeldiniz

Merhaba hoşgeldin
Ben yekten tavsiye veremiyorum, affola
Okuduğum beğendiğim kitap ya da yazar beğenilmezse çok bozuluyorum da

İyi akşamlar kızlar,
Oğlum bu ara huzursuz okuyamıyorum bu yüzden. Ondan uyuduğunda (ki uyursa) bende onunla birlikte uyuyorum. Herlese bol okumalı günler
Bunu ben hiç beceremedim ama sen doğru yoldasın

İyi akşamlar kızlar,
Oğlum bu ara huzursuz okuyamıyorum bu yüzden. Ondan uyuduğunda (ki uyursa) bende onunla birlikte uyuyorum. Herlese bol okumalı günler
maşallah diyeyim evladına. Allah uzun sağlıklı ömür versin size bağışlasın

Renkli olmak güzeldir Korku/Gerilim olarak bir iki kitap okumuştum son zamanlarda, çok sıkıcıydı. Bitirene kadar canım çıkmıştı Tavsiyen varsa hemen alıp okurum

Renkli olmak güzeldir Korku/Gerilim olarak bir iki kitap okumuştum son zamanlarda, çok sıkıcıydı. Bitirene kadar canım çıkmıştı Tavsiyen varsa hemen alıp okurum

Kapkaranlık Ormanda adlı gerilim kitabını gerim gerim gerilerek okumuştum, şiddetle tavsiye ederim. Kafes adlı kitabı da aynı şekilde. yalnız Kafes'in yazarı Josh Malerman kitapların sonunu havada bırakıyor. eğer sevmiyorsan hiç bulaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…