Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Okumak şart oldu :)))

Ben elimden bırakamamıştım açlık oyunlarını.Kurgu da olsa gerçeklk payı yadsınamaz bence
çok sağolun kızlar,okunacaklar listeme ekleyeyim bende .

İyi akşamlar kızlar

Cesur yeni Dünya da hala aynı yerinde duruyorum.yarın hızlııca onu okuyacağım.
Ama bugün ; dostoyevski -insanciklar 40.sayfa .Küçük cadı uyudu ,bitirmeyi planlıyorum .Ama kullar plan yapar ,kader gülermiş . Göreceğiz bakalım...

Ben kitap okurken şunu farkettim karakyerleri ya seviyorum ya sevmiyorum ortam yok
Objektif şekilde okuyamiyorum karakterlerle duygusal ilişkiye giriyorum bunu yapsam aslinda daha iyi olacak

Hani niner tv nin karşinda konuşur ya sürekli gitme oraya vuracaklar seni, gel buraya gel diye tv dekilere laf yetiştirirler ben de ayni şeyi yapiyorum okurken bu yüzden bazi kitaplari zor bitiriyorum çünkü konuşmaktan yoruluyorum kendi kendime mesela prens mışkine kaç kere sag misin olum kullaniyo bu kız seni dedim:) ama dinletemedim??

Kitap okurken objektif olabilen var mi,??

İyi akşamlar
Şu haftayı bir atlatsam başka birşey istemiyorum. Keyifle kitap okuyamıyorum çerez kitap seçtim onlar da pek keyifsizdi.
Bu akşam okumam sanırım ama yarın Momo'ya başlıyorum.

Kasap Çiragi bitti kizlar cok begendim ya. Kitapta olayi kavrayinca bitene kadar acima duygusu ile doluyorsunuz. Cavdar Tarlasinda Cocuklar gibi bi anlatimi var ama hikaye cok daha dramatik. Ben herkese tavsiye ediyorum. Iyi ki okumusum.

Bugun kitap fuarina ugradim. guya soyle bir bakinacaktim. O da olsun bunu da okuyim derken kaybetmisim kendimi. kart sifresini girdikten sonra ayildim.

Ben sevmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…