- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.801
Hakkatenn aklıma gelmedi bu :))) harikaİlk aklıma gelenler bunlar @OKYANUSYAA vikitap profilimden bakabilirsin
Okumak şart oldu :)))ben okuyalı çok yıllar oldu o sebeple bilimsel bir şey var mıdır çok hatırlamıyorum ama hayal gücü çok etkileyiciydi bence çok hızlı okumuştum bir gece eşim sızmış ben okuyorum bir uyanıyor bakıyor ben gülüyorum bir uyanıyor bakıyor ben ağlıyorum şaşırdı kaldı ne okuyorsun sen diye bir çok duyguyu içinde barındırıyor bence, tabi herkes çok sevmeyebilir benimde 6-7 yıl önceki halim çok sevmişti ama yine okusam yine severim ya
canım bence açlık oyunları serisi çok güzel film kitabın yanında hiç bir şey filmi sevdiysen kitabı daha çok seversin
@gurudaguruda bak eşim bu seriyi de okumuştu hemde çok hızlı bir şekilde çok beğenmişti belki senin eşin de sevebilir
çok sağolun kızlar,okunacaklar listeme ekleyeyim bende .Ben elimden bırakamamıştım açlık oyunlarını.Kurgu da olsa gerçeklk payı yadsınamaz bence
Ben sevmiştimİyi günler hanımlar
Dün akşam ve bugün daha hiç okuyamadım.migren beyin namına birşey bırakmadı ,yeni yeni kendime geliyorum.
kitap yurdundan birsürü kitap aldım ama bir tanesi benim oda Tesla ,diğerleri çocukların.halbuki çok kararlıydım bu sefer kendime alacaktım :))
çocuklar açlık oyunları kitabınıda aldılar .Okuyan varmı?Ben filmini izlemistim ,çok güzeldi .okunacaklar listesine eklenmelimiki acaba size danisayim dedim.
Ne zaman düşünüyorsunuz ona göre alayım ben deolur tabiki
oblomov da tek okunması zor olur, beraber okursak daha kolay biter:)
Aman Allahım kolya kız değilmiş benim jayalimde ki kolya sarışın bukle bukle saçları olan liseli bi kızdı.
Bana niye hiç kız gelmedi ki direk erkek diye düşündümBence yazar da kolya nın cinsiyeti hakkında kararsız kalmış kız başlamış erkek bitirmiş
kolya erkek ismi zaten, cık cık cık hiç mi rusça bilmiyosunuzBana niye hiç kız gelmedi ki direk erkek diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?