Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ya bide abimle yengeme zorla izlettim kitap şahane filmdi de güzeldir diye ama olmadi
oluyor bazen öyle şeyler ben neyse ki filmi evde izlemiştim, ama aynı şeyi alaycı kuş 1. bölüm de yaşadım çok güzel diye gittik abim eşi eşimin kuzeni kocası , sonra büyük hayal kırıklığı

saolasın canım valla ortalık bembeyaz oldu tuttu buralar dışar da kartopu oynuyorlar

bir garip oblomov geçmiş olsun
Skosnob bende bir kaç pdf var ama sever misin? isimlerini yazim bak istersen yollarım
sophie kinsella - numaran bende var
sophie kinsella - beni hatırladın mı
marissa meyer / cinder
marissa meyer / scarlet
marissa meyer / cress
marissa meyer / levanna
marissa meyer / winter

saolasın canım

merhaba kızlar
geçmiş sayfaları okuyamadım, hastalarımız var yine sanırım çok geçmiş olsun herkese.
Toprak Ana'dan sonra Empati'ye başladım, başta sıkıldım da şimdi çok iyi gidiyor. 132. sayfadayım.

Olur olur.Sıkılıyorum bazen iş yoksa.Maksat bir şeyler okuyabileyim

Albert Camus -Yabanci bitti.

Duygu yogunlugu olan bir kitapti. her.ne kadar kitap karakteri duygusuz nitelendirilse de.
Herkes biraz yabancidir ilk kendine sonra cevresine.
Az sayfa cok icerik.. Cok begendim.

Tesekkurler _Cassandra_
beğenmene çok sevindim canım
ben daha 19. sayfadayım bugün belki biraz okuyabilirim

Yaniii çok yoğun bir aksiyon yok onu demek istemiştim. Tek kişilik tek mekanlık bir kitap.

Bence türünün iyilerinden.

-SPOİLER MARSLI HAKKINDA-

Canım doğru kitaptan bahsediyoruz değil mi kitaba devam ediyorum, adamımızın yaşadığını öğreniyorlar dünyadan ve yer yerinden oynuyor :)) basın açıklamaları falan filan, ailesine haber vermeye gidiyor biriler.. :)
bir an tereddüt ettim, tek mekan kitabı yazmıştın ya, başka bir kitap mı okuyorum acep diye bir durakladım tatlım :)

bunun dışında sanırım senin ilgin var böyle kitaplara, önerin varsa hiç hiiiç hayır dememmm :)))

Tess Gerritsen in Yörünge kitabı da uzayla ilgili ben severek okumuştum sende beğenebilirsin belki

birde benim favorim daha az bilimsel hatta bilimsel değil, daha çok kurgu stephanie meyer in göçebe'si çoook severim
Hemen listeme ekleyeymmm :)
tamamen kurgu mu peki, birşeyler de öğrenebiiyor mu insan fen adına ?

Evet canım aynı kitap. Ben tek kahramanı olduğu için ve mars dışındaki hayatına yer verilmediği için tek mekan olarak değerlendirdim onu. 2 yıl oldu okuyalı çok ince detayları hatırlamıyorum.

Bilim-kurgu çok seviyorum.doğru biliyorsun

Lütfen en beğendiklerini listele hemmennn ben de listeme ekleyeyim :))

İyi günler hanımlar
Dün akşam ve bugün daha hiç okuyamadım.migren beyin namına birşey bırakmadı ,yeni yeni kendime geliyorum.

kitap yurdundan birsürü kitap aldım ama bir tanesi benim oda Tesla ,diğerleri çocukların.halbuki çok kararlıydım bu sefer kendime alacaktım :))

çocuklar açlık oyunları kitabınıda aldılar .Okuyan varmı?Ben filmini izlemistim ,çok güzeldi .okunacaklar listesine eklenmelimiki acaba size danisayim dedim.

Hain dom dom.. insan beklemez mi arkadaşını.
sende bihteri geçeceksin

bunları beraber okuyalım kuzummm bende de varlar
ama ne zaman sıra gelir bilmem

ben şimdi yeni oturabildim totomun üstüne, okuyacağım biraz kısmetse
budala 622
bugün bitecek! o kadar!
şubatta doluyuz mart olabilir oblomov beraber okuyalım.yoksa okuyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…