- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.761
Ya bide abimle yengeme zorla izlettim kitap şahane filmdi de güzeldir diye ama olmadifilm benim içinde hayal kırıklığıydı ama kitabı tekrar tekrar okuyasım var
oluyor bazen öyle şeyler ben neyse ki filmi evde izlemiştim, ama aynı şeyi alaycı kuş 1. bölüm de yaşadım çok güzel diye gittik abim eşi eşimin kuzeni kocası , sonra büyük hayal kırıklığıYa bide abimle yengeme zorla izlettim kitap şahane filmdi de güzeldir diye ama olmadi
bir garip oblomov gecmis olsun canim. Tam da kar varken migren tutmasi cok kotu olmus. Kara da bakonca rahatsiz olursun simdi ya. Bu arada sabah perdeyi açinca şok oldum. Izmirde bu kadar kar şasirtti dogrusu. Cok soguktu gerci havalar. Belliydi boyle olacagi. Bu kış cok cetin gececek ve ben simdiden usandim. Benim de cok fena bogazim agriyor. Kac senedir hic grip olmuyordum. Bu sene 2 oldu.
saolasın canımbir garip oblomov geçmiş olsun
Skosnob bende bir kaç pdf var ama sever misin? isimlerini yazim bak istersen yollarım
sophie kinsella - numaran bende var
sophie kinsella - beni hatırladın mı
marissa meyer / cinder
marissa meyer / scarlet
marissa meyer / cress
marissa meyer / levanna
marissa meyer / winter
bir garip oblomov geçmiş olsun
Skosnob bende bir kaç pdf var ama sever misin? isimlerini yazim bak istersen yollarım
sophie kinsella - numaran bende var
sophie kinsella - beni hatırladın mı
marissa meyer / cinder
marissa meyer / scarlet
marissa meyer / cress
marissa meyer / levanna
marissa meyer / winter
mail adresini yollayabilirsemn özelden hemen göndereyimOlur olur.Sıkılıyorum bazen iş yoksa.Maksat bir şeyler okuyabileyim
beğenmene çok sevindim canımAlbert Camus -Yabanci bitti.
Duygu yogunlugu olan bir kitapti. her.ne kadar kitap karakteri duygusuz nitelendirilse de.
Herkes biraz yabancidir ilk kendine sonra cevresine.
Az sayfa cok icerik.. Cok begendim.
Tesekkurler_Cassandra_
Yaniii çok yoğun bir aksiyon yok onu demek istemiştim. Tek kişilik tek mekanlık bir kitap.
Bence türünün iyilerinden.
Hemen listeme ekleyeymmm :)Tess Gerritsen in Yörünge kitabı da uzayla ilgili ben severek okumuştum sende beğenebilirsin belki
birde benim favorim daha az bilimsel hatta bilimsel değil, daha çok kurgu stephanie meyer in göçebe'si çoook severim
Evet canım aynı kitap. Ben tek kahramanı olduğu için ve mars dışındaki hayatına yer verilmediği için tek mekan olarak değerlendirdim onu. 2 yıl oldu okuyalı çok ince detayları hatırlamıyorum.-SPOİLER MARSLI HAKKINDA-
Canım doğru kitaptan bahsediyoruz değil mi kitaba devam ediyorum, adamımızın yaşadığını öğreniyorlar dünyadan ve yer yerinden oynuyor :)) basın açıklamaları falan filan, ailesine haber vermeye gidiyor biriler.. :)
bir an tereddüt ettim, tek mekan kitabı yazmıştın ya, başka bir kitap mı okuyorum acep diye bir durakladım tatlım :)
bunun dışında sanırım senin ilgin var böyle kitaplara, önerin varsa hiç hiiiç hayır dememmm :)))
Lütfen en beğendiklerini listele hemmennn ben de listeme ekleyeyim :))Evet canım aynı kitap. Ben tek kahramanı olduğu için ve mars dışındaki hayatına yer verilmediği için tek mekan olarak değerlendirdim onu. 2 yıl oldu okuyalı çok ince detayları hatırlamıyorum.
Bilim-kurgu çok seviyorum.doğru biliyorsun
bunları beraber okuyalım kuzummm bende de varlar
Hain dom dom.. insan beklemez mi arkadaşını.
şubatta doluyuz mart olabilirbunları beraber okuyalım kuzummm bende de varlar
ama ne zaman sıra gelir bilmem
ben şimdi yeni oturabildim totomun üstüne, okuyacağım biraz kısmetse
budala 622
bugün bitecek! o kadar!
bihter ben miyimsende bihteri geçeceksin
şubatta doluyuz mart olabiliroblomov beraber okuyalım.yoksa okuyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?