Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

N-A-R bülbülün kırk şarkısı ve mihmandar'ı tavsiye edebilirim, roman olsun istiyosan
Bir de Nuriye Çeleğen'in Babam Muhammet kitabı var Hz Fatma gözünden Efendimizi anlatıyor,
ayy hatta devamı da çıkacaktı Hz Aişe'nin gözünden anlatacaktı onda da, bakmadım hiç

Edit: bahsettiğim kitap çıkmış ancak eşi değil annesi Hz Amine ve süt annesi Hz Halime anlatıyor, Aşk-ı Hüzün

Yazarın kalemini severim, Nazan Bekiroğlu'nu andırır, tavsiye ederim

Son düzenleme:
Oğullar ve Rencide Ruhlar bitti. Ya tekrar çok sevdim okuyun okumayanlara zorla okutun korkuyu beklerkene başlamıştım ona devam edicem. Birde momoyu okumak istiyorum e -kitap olarak
İnce memed ci arkadaşlar ne zaman başlaycaz ona göre ben de araya kitap alıcam

Ben de yeni aldım Oğullar ve Rencide Ruhlar'ı, şubatta okuyacağım kısmetse
Korkuyu Beklerken'i de eşim okuyo bir haftadır elinde kitap
Adam sonradan başladı okumaya, ben cesaret edemiyorum ama o iki kitap birden okuyo
iş yerine de Oblomov'u götürdü

Enişte baya ağır takılıyor. Bayılırsın alper kamuya

Yine yeniden bir işyeri gününden herkese günaydın
Tüm geçmişi okudum ve geldim
Öncelikle hastalara şifa, keyifli olanlara da devamlık diliyorum.
biraz bi işlerim var şimdi onları bitireyim "Numaran Bende Var" a devam edeceğim. Az kaldı zaten bugün biter.
Ruhi Mücerret'te de 100lü sayfalardayım sanırım, çok hatırlamıyorum. Dün beklediğim kadar çok okuyamadım, akşamlar da eşim evde olunca pek bakamıyorum. Mesai bitse de yolda okusam

sende bihteri geçeceksin

şubatta doluyuz mart olabilir oblomov beraber okuyalım.yoksa okuyamam

bihter ben miyim
dalida ile kapışmam bile, ezer geçer beni
dakikada 541745 sayfa okuyo kız

oblomov da mart olabilir o zamansa

Zülfücüğümün yeni kitabı Huzursuzluk satıştaaaa:))) gece gece ne güzel haber.
Iyi geceler hatunlar

Zülfücüğün son kitabı çok vasattı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…