- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.781
merhabaaa biz tanışmadık sanırımgüle güle oku,bol bol oku
Tabiki senbihter ben miyim
dalida ile kapışmam bile, ezer geçer beni
dakikada 541745 sayfa okuyo kız
oblomov da mart olabilir o zamansa
teşekkür ederimgüle güle oku,bol bol oku
tanışma onunla. bir tek benle tanış bir tek bana göndermerhabaaa biz tanışmadık sanırım
tanışalım, bana da kitap yollar mısın
merhabaaa biz tanışmadık sanırım
tanışalım, bana da kitap yollar mısın
canım bence açlık oyunları serisi çok güzel film kitabın yanında hiç bir şey filmi sevdiysen kitabı daha çok seversinİyi günler hanımlar
Dün akşam ve bugün daha hiç okuyamadım.migren beyin namına birşey bırakmadı ,yeni yeni kendime geliyorum.
kitap yurdundan birsürü kitap aldım ama bir tanesi benim oda Tesla ,diğerleri çocukların.halbuki çok kararlıydım bu sefer kendime alacaktım :))
çocuklar açlık oyunları kitabınıda aldılar .Okuyan varmı?Ben filmini izlemistim ,çok güzeldi .okunacaklar listesine eklenmelimiki acaba size danisayim dedim.
ahahha tanışalım tabi..
senin yerin ayrı merak etme
bunları beraber okuyalım kuzummm bende de varlar
ama ne zaman sıra gelir bilmem
ben şimdi yeni oturabildim totomun üstüne, okuyacağım biraz kısmetse
budala 622
bugün bitecek! o kadar!
ben okuyalı çok yıllar oldu o sebeple bilimsel bir şey var mıdır çok hatırlamıyorum ama hayal gücü çok etkileyiciydi bence çok hızlı okumuştum bir gece eşim sızmış ben okuyorum bir uyanıyor bakıyor ben gülüyorum bir uyanıyor bakıyor ben ağlıyorum şaşırdı kaldı ne okuyorsun sen diye bir çok duyguyu içinde barındırıyor bence, tabi herkes çok sevmeyebilir benimde 6-7 yıl önceki halim çok sevmişti ama yine okusam yine severim yaHemen listeme ekleyeymmm :)
tamamen kurgu mu peki, birşeyler de öğrenebiiyor mu insan fen adına ?
Oblomov'un dili cok basit ya. Yormadan kolay okutuyor kendini ama burda okuyan bi arkadas sıkıldıgını soylemisti. uyuzun tekidir ama ben severim Oblomovu.Anammm Oblomov u nasıl okuyacaksınız kız? O da kalın Rus kitabı değil mi?
Sapiens i beraber okuyalım mı?
İyi günler hanımlar
Dün akşam ve bugün daha hiç okuyamadım.migren beyin namına birşey bırakmadı ,yeni yeni kendime geliyorum.
kitap yurdundan birsürü kitap aldım ama bir tanesi benim oda Tesla ,diğerleri çocukların.halbuki çok kararlıydım bu sefer kendime alacaktım :))
çocuklar açlık oyunları kitabınıda aldılar .Okuyan varmı?Ben filmini izlemistim ,çok güzeldi .okunacaklar listesine eklenmelimiki acaba size danisayim dedim.
olur tabikiAnammm Oblomov u nasıl okuyacaksınız kız? O da kalın Rus kitabı değil mi?
kesinlikle katılıyorum, bu tarz kitapları seviyorum bak göçebe'yi sende sevebilirsinBen elimden bırakamamıştım açlık oyunlarını.Kurgu da olsa gerçeklk payı yadsınamaz bence
Anammm Oblomov u nasıl okuyacaksınız kız? O da kalın Rus kitabı değil mi?
Bence yazar da kolya nın cinsiyeti hakkında kararsız kalmış kız başlamış erkek bitirmişAman Allahım kolya kız değilmiş benim jayalimde ki kolya sarışın bukle bukle saçları olan liseli bi kızdı.
Yaşlı Adamın Savaşı SerisiLütfen en beğendiklerini listele hemmennn ben de listeme ekleyeyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?