Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

canım bence açlık oyunları serisi çok güzel film kitabın yanında hiç bir şey filmi sevdiysen kitabı daha çok seversin
@gurudaguruda bak eşim bu seriyi de okumuştu hemde çok hızlı bir şekilde çok beğenmişti belki senin eşin de sevebilir

Hemen listeme ekleyeymmm :)
tamamen kurgu mu peki, birşeyler de öğrenebiiyor mu insan fen adına ?
ben okuyalı çok yıllar oldu o sebeple bilimsel bir şey var mıdır çok hatırlamıyorum ama hayal gücü çok etkileyiciydi bence çok hızlı okumuştum bir gece eşim sızmış ben okuyorum bir uyanıyor bakıyor ben gülüyorum bir uyanıyor bakıyor ben ağlıyorum şaşırdı kaldı ne okuyorsun sen diye bir çok duyguyu içinde barındırıyor bence, tabi herkes çok sevmeyebilir benimde 6-7 yıl önceki halim çok sevmişti ama yine okusam yine severim ya

Ben elimden bırakamamıştım açlık oyunlarını.Kurgu da olsa gerçeklk payı yadsınamaz bence

Herkese merhabaa farklı bir türe başladım bugün :) Kişisel gelişim videolarını, seminerlerini izlediğim Ahmet Şerif İzgören'in "Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır" kitabı.... Henüz birkaç sayfalık bir giriş yaptım, hemen buraya yazdım. Şimdi devam ediyorum :) Sevgiler..

Anammm Oblomov u nasıl okuyacaksınız kız? O da kalın Rus kitabı değil mi?

Sapiens i beraber okuyalım mı?

Ben çok yakin zamanda okudum
Kitap budalanin yaninda var ya sürükleyicilikte lafi bile olmaz ..ben sevmiştim ama oblomov çok tembel olduğu için hadi be adam diye diye okumuştum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…