- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.861
Tatlım 2017 yani bu senenin, Huzursuzluk kitabı :) yeni çıktı.
Okudun mu bunu, satın alabildin mi ben bulamadım.
Kostantiniyyeyi zülfücüğümü sevmeme ve elimde de olmasına rağmen okumadım yorumlardan etkilendim sanırım.
Yetisirsiniz ben kagni hiziyla ilerliyorum malum
ben kitabı bekliyorum inşallah kar falan bahane edipte geç kalmaz size yetişirim
Ben de varN-A-R bülbülün kırk şarkısı peygamberimizle ilgili. Ben çok sevmiştim.
Babam Muhammed e hemen bakıyorum. Diğerleri listemdeydi sağol KuzumN-A-R bülbülün kırk şarkısı ve mihmandar'ı tavsiye edebilirim, roman olsun istiyosan
Bir de Nuriye Çeleğen'in Babam Muhammed kitabı var Hz Fatma gözünden Efendimizi anlatıyor,
ayy hatta devamı da çıkacaktı Hz Aişe'nin gözünden anlatacaktı onda da, bakmadım hiç
Edit: bahsettiğim kitap çıkmış ancak eşi değil annesi Hz Amine ve süt annesi Hz Halime anlatıyor, Aşk-ı Hüzün
Yazarın kalemini severim, Nazan Bekiroğlu'nu andırır, tavsiye ederim
Ben son kitap diyince kostantiniyyeden bahsettiğini anlamadım :))İşte Son kitabı beğenmediğim için o Huzursuzluk kitabınıda almayı düşünmüyorum
bende empati yi okuyorum :) orayı okurken bende sinir olmuştummerhabalar :)
bende bekarım kızlar 24 yaşındayım martta 25 olacağım. şu an farkettim ki buraya geldiğim zaman kendimi tanıtmadım :)
hastalarımıza Allah şifa versin soğuklar fena bol c vitamini alak lazım.
empati 230'lu sayfalardayım. çok iyi gidiyor.
Edison'a uyuz oldum Tesla'nın bütün emeğinin üstüne konmuş.
Şu an ayni soruyu soruyorum kendime:)
Günaydın kızlar,
Hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyeyim hemen. Umarım en kısa zamanda geçer, bu havalar tam hasta olmalık zaten.
Keyifli bir gün olsun hepimiz için, ben sınav kağıtlarımı okumaya gideyim, bitirirsem şayet keyifle kitabıma döneceğim.
hastalara geçmiş olsun
ben artistlik yaptım hahahaa ben hasta olmuyorum bu sene diye ama gece uyuyamadım
bademciklerim fena şiş, burnum akıyo, kafam kalkmıyo resmen
bana da geçmiş olsun
ve aksi gibi benim çok işim var bu hafta
Günaydın kızlar. 3 5 sayfa okudum ama bildirim yapayım dedimEmpati 376 hasta arkadaşlara geçmiş olsun dilerrr, acil şifalar olsun derim :)
merhabalar :)
bende bekarım kızlar 24 yaşındayım martta 25 olacağım. şu an farkettim ki buraya geldiğim zaman kendimi tanıtmadım :)
hastalarımıza Allah şifa versin soğuklar fena bol c vitamini alak lazım.
empati 230'lu sayfalardayım. çok iyi gidiyor.
Edison'a uyuz oldum Tesla'nın bütün emeğinin üstüne konmuş.
Hasta olanlara geçmiş olsun kızlar.
Ben de baktim vikitap tan. Yorumlar cok guzel. Ekledim listeme. Sagol.N-A-R bülbülün kırk şarkısı peygamberimizle ilgili. Ben çok sevmiştim.
Yaa muzip şey.kolya erkek ismi zaten, cık cık cık hiç mi rusça bilmiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?