Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de katilmak istiyorum size. Kitap okumayi cok seviyorum. Bazen butun isi gucu birakip gunde bir kitap bitirdigim zamanlar oluyor bir sure boyle devam ettikten sonra bir anda o istek kaciyor. Aylarca elime kitap almiyorum. Sizinle devam edip duzenli olarak kitap okumak istiyorum.

Hosgeldin :)

Merhaba kızlar,
hasta olanlara acil şifalar dilerim. Bütün öğretmen arkadaşlarımızda geçmiş öğretmenler günün kutlarım. Emzirme kaynaklı yaralarım var bebeğimi bile kucağıma alamaz emziremez duruma geldim o yüzden okuyamıyorum. düzelir düzelmez devam edeceğim inşallah. sevgiyle kalın

I IRMAKK70 aramiza hosgeldin. Kalici olup guzel paylasimlar yapmani dilerim. Bazi kurallar var ilk sayfaya bir goz at istersrn, bir de bildirim sayfamiz var okudugumuz kitaplari yazdigimiz.
Tesekkur ederim. Ben kurallari okuyayim bir de bildirim topigine ugrayip tekrar geleyim:)

Bu arada yeni kitabım
Elena Ferrante
Benimn Olağanüstü Akıllı Arkadaşım

Bu kitap Napoli serisi denilen dört kitaplık bir serinin ilk kitabı.
Merhaba canim bildirim topigine listeye bitirdiğimiz kitapları eklerken eski listeye ilave yapamaz miyiz nasıl olacak

I IRMAKK70 aramiza hosgeldin. Kalici olup guzel paylasimlar yapmani dilerim. Bazi kurallar var ilk sayfaya bir goz at istersrn, bir de bildirim sayfamiz var okudugumuz kitaplari yazdigimiz.
Etiketlemeyi bilmedigim icin mesajini tekrar alintiladim:) elimizdeki kitaplari bitirince buraya mi yaziyoruz yoksa bildirim topigine mi? Bildirim topiginde bazilari ay ay bitirdigi kitabi yazmis,bazilari tek tek kitaplari yazmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…