- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #18.581
Bana onu savunma reca ederimBeğenmiş ama zor bir kitap, farklı bi tarz denemiş yazar o sebeple önce başka bir kitabı ile yazarla tanışmalı demiş
Hosgeldin :)Ben de katilmak istiyorum size. Kitap okumayi cok seviyorum. Bazen butun isi gucu birakip gunde bir kitap bitirdigim zamanlar oluyor bir sure boyle devam ettikten sonra bir anda o istek kaciyor. Aylarca elime kitap almiyorum. Sizinle devam edip duzenli olarak kitap okumak istiyorum.
Merhaba canim bildirim topigine listeye bitirdiğimiz kitapları eklerken eski listeye ilave yapamaz miyiz nasıl olacakBu arada yeni kitabım
Elena Ferrante
Benimn Olağanüstü Akıllı Arkadaşım
Bu kitap Napoli serisi denilen dört kitaplık bir serinin ilk kitabı.
Etiketlemeyi bilmedigim icin mesajini tekrar alintiladim:) elimizdeki kitaplari bitirince buraya mi yaziyoruz yoksa bildirim topigine mi? Bildirim topiginde bazilari ay ay bitirdigi kitabi yazmis,bazilari tek tek kitaplari yazmis.
Sanırım filmi çekilmiş arkadaşım okudu beğendi bu kitabıkörlük syf 85. çok güzel gidiyor
filmi olduğundan haberim yoktu. ama kitabı ben de çok beğendim. bitirir bitirmez izlerim filmi deSanırım filmi çekilmiş arkadaşım okudu beğendi bu kitabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?