Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kelimeler sanki benim aklımdan geçmiş de senin dilinden dökülmüş gibi

Herkese selamlar ,

Öncelikle Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,ellerinde şekillendiğimiz,başımızın tacı öğretmenlerimizin ve tüm öğretmen adaylarımızın günü kutlu olsun..Buradaki öğretmen arkadaşlarımızı da sevgiyle kucaklıyorum..

Bildirime gelince ; utanarak söylüyorum ki "Budala" da zorlanıyorum,gitmiyor,akmıyor kitap,dinlenip dinlenip okuyorum,belki zihnim dolu anlamıyorumdur diye,ama yok,bayağı bayağı zorlanıyorum.Pes etmek tabi ki yok,bu değerli eseri hakkıyla bitirmeye çalışacağım.Sayfa 298'deyim

Biz ortak okuma yapmıştık o şekilde gazla daha iyi gitmisti:)

mutluluklar diliyorum:) umarım herşey istediğin gibi olur:)

Toni morrison - sevilen bitti

Toni morrison dan okuduğum ilk kitapti... Bence başlangıç için kesinlikle okunmaması gereken bir kitap...

Kadının anlatım tarzı çok farklı ben ilk başta çeviriden kaynaklandığını sandım kitapyurdundan can yayınlarının basımını bulup ilk 10 sayfasını okudum hayır ablanın kalemi böyle ... İlk başta anlamadım ama bu kitapla yepyeni bir akım başlatmış o yüzden önce yazarın diline alışıp sonra bu kitap okunursa daha iyi olur... İçinde gecen fantastik olaylar , farklı bir kalem ve yeni bir tarz birleşince çok kolay bir kitap olmamış açıkçası ... Di gün bir zamanda okunursa keyif verir...

Konusu olagan üstüydü ırkçılık , cinsiyetçilik , hakisizlik , kadın dayanışması gibi çok güzel konuları ele almış ... İçinde fantastik olaylar vardı ama sonu güzeldi .... ben beğendim

Yazarın tanrı çocuğu korusun diye bir kitabı var ilk 10 sayfasını okudum gayet akıcı başlamış ve yazarla tanışma kitabı olarak bayağı önerilmiş diğer kitaplarını da okumak istiyorum:)

Sen sen beğenmedin mi simdi

Yillar once Sevilen ' e baslayip birakmistim. Ama kult bir eser sayildigi icin ( ingilix dili ve edebiyati bolumunde okutuluyor, bana okuyan biri hediye etmisti) bir gun mutlaka okuyacagim hevesiyle bekliyorum. Bu yil Merhamet adli bir kitabini okudum basta biraz karisik gibi gelip giderk alistiriyordu diline. Morison kesinlikle okunmasi gereken bir yazar bence. Sevecrginizi dusunuyorum. kalinkaselin senin bahsettigin o kitabi da not ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…