Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bu ay biraz vasat ilerliyorum galiba. Silkelenip kendime gelmem lazım. Boş vakitlerimde kitap okumaz oldum son bir kaç gündür

Merhaba kızlar
Dün benim bıcırık kitabımın bir sayfasını yırttı. Çok üzüldüm önce, sonra da amaaan ben zaten senin için saklıyom kitapları, kendin bilirsin dedim

Ay yerim ben o bıcırığı. Benim de Budala nın ilk sayfası yırtıldı

Merhaba kızlar
Dün benim bıcırık kitabımın bir sayfasını yırttı. Çok üzüldüm önce, sonra da amaaan ben zaten senin için saklıyom kitapları, kendin bilirsin dedim
bende dün akşam baş ağrısı eşliğinde elime aldığım kitabı ağır olması münasebetiyle taşıyamayıp düşürünce sayfanın üstü yırtıldı ah bir miniğim olaydı da yırtaydı

yabancı bitti değişik ve dolu dolu bir kitaptı, baş kahramanımızı hiç anlayamadım kitap gibi kahramanımız da baya değişik bir insandı.
yarın ejderha cadı ya başlayacağım, akşam budala okurum sanırım kayınvalide geldiği için çocuklar ona sarar beni rahat bırakırlar

Süper iyi Günler kitabı bitti.
Çocuk kahramanların dilinden anlatılan kitapları seviyorum. Okunabilir, tatlı, sıcak bir kitap.. Otobüs yolculuğunda ,tatil günlerinde yanımıza alabileceğimiz türden.. Otizm li olan bir çocuğun çevresini nasıl algıladığı, nelerden etkilendiği bizim basit gördüğümüz şeyleri nasıl önemsediğini görüyoruz.
4 kırmızı araba ve 4 sarı araba kısımları da çok tatlı. Çocukken bende bunu çok yapardım. Tavsiye ederim
kalinkaselin çok teşekkür ederim kitap için. Güzel notunu da ayraç olarak kullandım :)

Budala 740
Bitecek inanmıyorum.
Kızıl Nehirler 134

Bana böyle çok sert, çok vahşi, kan, şiddet, işkence, cinayet dolu bir kitap önerebilir misiniz?

ay sen böyle yazınca aklıma evdeki Dan Brown'un Cehennem kitabı geldi hediye gelmiştim okumak hiç istemedim adından ötürü bir gün okurum heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…