- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.901
:)))))))))) olur öyleSen gul yuzlum, iki tabi da listeme ekleyim yazinca gul yuzlumu de kitap ismi olarak soyledin sandim. Oyle bi kitap okumustum onunla ilgili bir seyler dedim de kendimce
Sonradan duruma uyandim yine kendi kendime duzelttim. Kendim caldim kendim oynadim gibi oldu
Yollamam olmaz
Hata veriyor, yollayamıyorum
Şimdi nasıl inanayım bilemedim
Merhaba kızlar
Dün benim bıcırık kitabımın bir sayfasını yırttı. Çok üzüldüm önce, sonra da amaaan ben zaten senin için saklıyom kitapları, kendin bilirsin dedim
mail atıyorum canım, takıldım zatenYalan gibi olmuş dimi
Yok yaa valla hata maili gönderiyor bana sistem. ÖZelden mail adresini tekrar yazar mısın kuzu? ya da sen bana boş mail gönder, onu cevaplayayım
bende dün akşam baş ağrısı eşliğinde elime aldığım kitabı ağır olması münasebetiyle taşıyamayıp düşürünce sayfanın üstü yırtıldıMerhaba kızlar
Dün benim bıcırık kitabımın bir sayfasını yırttı. Çok üzüldüm önce, sonra da amaaan ben zaten senin için saklıyom kitapları, kendin bilirsin dedim
mail atıyorum canım, takıldım zaten
İndirdim bile sağ ol Kuzum.Gönderdim ve dua ediyorum şuan hata maili gelmesin diye
Yalan gibi olmuş dimi
Yok yaa valla hata maili gönderiyor bana sistem. ÖZelden mail adresini tekrar yazar mısın kuzu? ya da sen bana boş mail gönder, onu cevaplayayım
Bana da gönderir misin?
bende dün akşam baş ağrısı eşliğinde elime aldığım kitabı ağır olması münasebetiyle taşıyamayıp düşürünce sayfanın üstü yırtıldıah bir miniğim olaydı da yırtaydı
amin canım inşallah nerede isteyen varsaAllah gönlüne göre versin en hayırlısından
Budala 740
Bitecek inanmıyorum.
Kızıl Nehirler 134
Bana böyle çok sert, çok vahşi, kan, şiddet, işkence, cinayet dolu bir kitap önerebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?