- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.881
bende empati yi okuyorum :) orayı okurken bende sinir olmuştum
Tabi :)Bende kislari kitap okumaktan cok zevk aliyrm araniza katilabilirmiyim . İki gun once basladim elimden birakamiyrm) bugun biter heralde adi asla vazgecme ;harlan coben
Bu arada Peygamberimiz ile ilgili kitap okumak istiyorum. Önerebileceğiniz bir kitap var mı?
Hayırlısı canım ya modunda yim bakalım:)birşey olmaz daha 29 sun sanırımal benden de 31, boşver boyle iyi :))))
Yalnız değilmişim :)))
Yalniz kitabın adına da hayran kaldım. Hakkaten kainatin efendisi, gül yüzlüm :)Bulbulun kirk sarkisi onerilmis zaten. Ben de Kainatin Efendisi'ni onereyim.
Nasıl sevdin miGünaydın
Zemberekkuşu'nun Güncesi sayfa 130 dayım.
Ay olayi cok yanlis anlamisim, duzelteyim mesajimi :)Yalniz kitabın adına da hayran kaldım. Hakkaten kainatin efendisi, gül yüzlüm :)
Ben de bu vesile ile listeme alayim her iki kitabi da
Bu sefer de ben anlamadım :)) neyi yanlış anladın neyi düzelttin noluyor :))))))))))))Ay olayi cok yanlis anlamisim, duzelteyim mesajimi :)
Evet isim cok hos bence de :)
kesinlikle okuyacağım favori listeme aldım kitap yurdu'nda. ama önce ortak kitap okumamız var :)Tesla ile ilgili bir kitap var Zamanın Ötesindeki Deha Tesla burda bahsedilmişti. belki görmüşsünüzdür. okumak isteyebilirsiniz empati'den sonra, bir bakın derim :)
Bu sefer de ben anlamadım :)) neyi yanlış anladın neyi düzelttin noluyor :))))))))))))
KIZLAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
İÇTİĞİNİZ NE VARSA İÇİNE KARANFİL ATIVERİN
epub sanırım dimi?Yeni kitabıma karar verdim.
Can Dündar - Savaşta Ne Yaptın Baba ?
Ben de hala başlayamadım. Yoğundum. Şimdi biraz rahatladım. Elim kitaba gidiyor ama ders çalışayım dimi:/Momo okuyacaktım ama hiç okuyamadım bugün
akşam yemeğim var, eşim gelene kadar okuyabilmeyi umuyorum iş çıkışı
epub sanırım dimi?
İsteyebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?