- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.641
açık sahnelere game of thronestan alışığım ama bu dizi sadece kadın cinselliğini ön plana çıkarıyo diye düşünüyorum, lezbiyen ilişkiler vs , o sebeple eşimle izleyesim gelmiyoOrange is thr new black.
Güzel bir dizi ama bazı sezonlar açık saçık.
Kızlar İş bankası tavsiye ediyorum ben.Selam hanımlar. Bugün yoğun bir gün geçirdim. O yüzden hiç kitap okumadım.
Sabah nöbetten çıkıp doktora gittim. Gözlerimde astigmat ve miyop vardı. Gözlüğüm yeterli gelmez oldu muayene olayım dedim. Astigmat olmuş 2 derece.
Meğer ben gözlüksüz hiç görmezmişim.
Yeni gözlük çerçeve derken öğleden sonra eve geldim. Üç saat uyuyup sonraaacığıma akşam Woody Allen ın kitabından uyarlama "Tekrar Çal Sam" isimli oyununa gittik. Çok eğlenceliydi. Aralık ayı kapalı gişeymiş ama tahminimce ocak ayı içinde sunmayı düşünüyorlar.
İzmir de sahne tozu tiyatrosunda oynuyorlar. Çok keyifliydi çok eğlendik.
Savaş barış elinde olmayanlar için idefixte kampanya var. Yordam yayıncılıktan 4 kitap şeklinde set 30 tl. Normalde 60 tl imiş yarı fiyatına inmiş. Ben aldım. Güzel geldi çevirisi içinde olumsuz bir şey okumadım. Tavsiye ederim.
Ocaktaki ortak okumaya dahil olabilirim bu arada.
Ben de bıktım artık 15-20 tane kitabım kayıp,alan geri getirmek bilmiyor.Geçen çok yakın bir arkadaşımla Haydarpaşa festivaline gittik,ben 4-5 tane kitap aldım,demesin mi,sen alıyorsun benim almama gerek yokIyi uykular herkese,
Eve gelip yemek yapip yiyip sizdim hatta yemek ocaktayken de sizmistim. :)) birazdan donecegim yatagima. Bugun China Miéville Un Lun Dun bitti.
Fantastik bir kitap arka kapakta dedigi gibi gercekten Alice Harikalar Diyarinda gibi. China Miéville' in renkli ve genis bir hayal dunyasi var. Ceviriyi cok begendim. Cevirmen notlarindan da anlasiliyor zaten titizlikle cevrildigi. Fantastik ayni zamanda modern birseyler okumak isteyenlere tavsiyemdir. Daha onxlce Sehir ve Sehir kitabini okumustum yazar sanirim şehrin otesinde paralel bir sehir/ bir kardes sehir fikrini seviyor. Paralel evren fikrini cok seven biri olarak bu tarz hikayeleri begenenler okuyabilir. Bir zamanlar da iyle bir dizi vardi bir oturusta 10 bolum falan izledigim. Adi neydi unuttum :))
Simdi benim elimde klasik olarak hali hazirda Sefiller ve Savas ve Baris var. Bunlarin ortak okumasina katilmak isterim belirteyim.
@Filozof__Prenses tesekkur ederim :)
vaaay ben de alayim bari gecen yil çakmasına gitti oyunu yarida terkettim. Simdi orjinalini izlemek nasil keyif verir kim bilir...
Insallah yetisirim
ben kitap odunc vermiyirum size hediye alayim diyorum utaniyolar genelde. Cok sevdigim biriyse de ona verirsem kendime yenisini aliyorum ama bu durumdan pek hoslanmiyorum. Okudugum kitapla yani icerigi harici o nesneyle kurdugum bagin koparildigi gibi sacma bir hisse kapiliyorum sanirim.
!!!! KITAP OKUMA ALISKANLIGI OLMAYAN VATANDASLAR KITAPLARIMIZI ISTEYIP DURMAKTAN VAZGECIN ARTIK YAAAAA!!!SIZE VERMEK ISTEMIYORUZ CUNKU SURUNDURUP OKUMUYORSUNUZ GE KOTU BAKIP YIPRATIYORSUNUZ. OKUMAK ISTEYEN GITSIN BI ZAHMET KENDI ALSIN OKUSUN! Oh bee! ( kitap istendigindeki icsesimin argodan arindirilmis hali diyeyim)
Geçmiş olsun.Herkese günaydın ,
Simyacı sayfa 60'dayım.
Ve hala boğazım şiş
Güzel olur canımŞubatta ben de katılabilirim. Bi aksilik olmazsa.
Ahaha tahmin ettim böyle diyecegini izleme sen basgan:)açık sahnelere game of thronestan alışığım ama bu dizi sadece kadın cinselliğini ön plana çıkarıyo diye düşünüyorum, lezbiyen ilişkiler vs , o sebeple eşimle izleyesim gelmiyo
Şubatta okuyalım öyleyseElimde birçok Rus klasiği var, ortak okuma yapabiliriz. Anna Karenina, Yüzbaşının Kızı, Ana lisedeyken okuduğum kitaplardı. Anna Karenina'yı tekrar okuyabilirim. :)
Halbuki onlar bizim bebeklerimiz yakın olunca insan veremem de diyemiyorBen de bıktım artık 15-20 tane kitabım kayıp,alan geri getirmek bilmiyor.Geçen çok yakın bir arkadaşımla Haydarpaşa festivaline gittik,ben 4-5 tane kitap aldım,demesin mi,sen alıyorsun benim almama gerek yokAma böyle olmaz ki,istemesin diye şimdi aynı kitapları hediye alacağım
Ben de antibiyotik içmemekte direniyorumGeçmiş olsun.
Bende ilaç kullanmamak için inat ettiğimden pekmez ve pastille atlattım. Tabi biraz uzun sürdü.
cıbıldak erkek de olsa durum eşitlenecek ama hep kadın hep kadın olmaz ki ama diiil miAhaha tahmin ettim böyle diyecegini izleme sen basgan:)
Antibiyotik bir tarafı düzeltirken bir tarafı da bozuyor maalesef.Ben de antibiyotik içmemekte direniyorum
Filmine şöyle bir bakmıştım.Beni Asla Bırakma'nın filmini izledim çok güzeldi. Kitabını da okumalı mıyım? Filmle kitap arasında baya fark var mı bilenler var mı? :)
açık sahnelere game of thronestan alışığım ama bu dizi sadece kadın cinselliğini ön plana çıkarıyo diye düşünüyorum, lezbiyen ilişkiler vs , o sebeple eşimle izleyesim gelmiyo
Teşekkürler Kardelen ..Antibiyotik bir tarafı düzeltirken bir tarafı da bozuyor maalesef.
İnşallah gerek kalmadan toparlarsın.
cıbıldak erkek de olsa durum eşitlenecek ama hep kadın hep kadın olmaz ki ama diiil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?