Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın baykuşlar.
Güvercine ağıta devam..
Bende "Anna Karenina"ya katılabilir. ancak martta müsaitim

Kızlar İş bankası tavsiye ediyorum ben.
İş bankası da 2 kitap 31 küsür.

günaydın kızlar
akşam çocuklar uysun diye okuduğum kitaplar hariç hiç kitap okuyamıyorum
Otostopçunun Galaksi Rehberine başlayalı 44 gün olmuş, çok az kaldı ama vakitsizlikten okuyup bitiremiyorum.
Aslan Kıza başlayalı 11 gün olmuş onu da sadece metrobüste okuyabiliyorum bir kaç sayfa o da gitmiyor ve bitmiyor
pof çok sıkıldım ya

Ben de bıktım artık 15-20 tane kitabım kayıp,alan geri getirmek bilmiyor.Geçen çok yakın bir arkadaşımla Haydarpaşa festivaline gittik,ben 4-5 tane kitap aldım,demesin mi,sen alıyorsun benim almama gerek yokAma böyle olmaz ki,istemesin diye şimdi aynı kitapları hediye alacağım

açık sahnelere game of thronestan alışığım ama bu dizi sadece kadın cinselliğini ön plana çıkarıyo diye düşünüyorum, lezbiyen ilişkiler vs , o sebeple eşimle izleyesim gelmiyo
Ahaha tahmin ettim böyle diyecegini izleme sen basgan:)

Halbuki onlar bizim bebeklerimiz yakın olunca insan veremem de diyemiyor

Beni Asla Bırakma'nın filmini izledim çok güzeldi. Kitabını da okumalı mıyım? Filmle kitap arasında baya fark var mı bilenler var mı? :)
Filmine şöyle bir bakmıştım.
Kitaplar filmlere göre daha ayrıntılı olduğundan tavsiyem hep kitaptır. Ana karakterin hisleri, düşünceleri daha net anlaşılıyor. Kitap akıcı zaten çarçabuk biter.
açık sahnelere game of thronestan alışığım ama bu dizi sadece kadın cinselliğini ön plana çıkarıyo diye düşünüyorum, lezbiyen ilişkiler vs , o sebeple eşimle izleyesim gelmiyo

Film,dizilerde aşırı cinselliği bende sevmiyorum. Gereksiz geliyor. Doğal olacağım diye bu kadar kasmanın alemi yok. Hikaye güzel ama aşırı cinsellik lüzumsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…