- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.661
Okuduğun kitap bittikten sonra hangi kitabı okusam boşluğu çok berbat bir durum ben bazen saatlerce kitaplarla bakisiyorum kolay gelsin sizeLynne matson ada bitti. Ama beklentimin altinda kaldi diyebilirim. Baslangici cok guzeldi 100 kusur sayfaya kadar beklentim hic dusmedi ama belli bir sayfadan sonra kitap sanki boyut degistirdi. Macera, gerilim tarzi bir kitap olmaktan cikip siradan bir ask kitabina dondu. Konu, hayal gucu cok guzeldi yazar baslangictaki gibi devam etse mesela aclik oyunlarindaki gibi, bayan peregrine nin tuhaf cocuklarindaki gibi macera her an devam etse, kitabin sonuna kadar her an heyecan dorukta devam ettirebilse, karakterler arasindaki iliskiyi de bu gerilimin ortasinda ara ara verse cok daha guzel olacakmis.
Bu aksam yeni bir kitaba baslamayi dusunuyorum, hangisi olacagina karar veremiyorum:)
Ufak bir operasyondu canım. Biyopsi yapılması in rahimdeki kistten parça alındı. İnşallah önemli bişey çıkmaz da bu kadarla kalır. İyi çıkmazsa işler tatsızlaşacak sanırım.
Ameliyattan çıktı iyiydi, annem yanında çıktım ben de hastaneden. Sonuçlar da güzel olsun inşallah
Eki Görüntüle 2078912 Bu durumla nasıl mücadele ediyorsunuz siz
Eki Görüntüle 2079385
Size gözbebeklerim, kitaplığımın en kıymetlilerini atmak istedim
Yataylar daha okunmadı
listende Atsız görüyorumOkunmayı bekleyen kitaplarımı listeledim. Bir süre kitap alamayacağım bunlar beklerken
Eki Görüntüle 2079390 Eki Görüntüle 2079391 Eki Görüntüle 2079392
Suç ve Ceza eksik mi bana mı öyle geldi?
Senin kitaplığın benim favorim. Zahmet olmazsa tekrar fotoğraflayabilir misin?
Eki Görüntüle 2079393
Olduğu haliyle, tüm o dağınıklığıyla çektim valla
Suç ve cezayı sanırım lisede okudum ve maalesef kitaplığımda yok, ama hasan ali serisinden alıp koymak istiyorum ileride
400 küsür kitap var orda ama hiç çaktırmıyoO boşluklar dolacak .
Senin kitaplığını çok beğeniyorum
Ne kargosu bu :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?