- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.701
bu ay canım, vikitap ortak okuması aslında ama burdaki birkaç arkadaşta da var aralık demiştik o yüzden
ocak savaş ve barış
Benim Ailem Ve Bir psikiyatrin gizli defteri isimli kitaplar bende de var. Dilerseniz ortak okuma yaparız.Okunmayı bekleyen kitaplarımı listeledim. Bir süre kitap alamayacağım bunlar beklerken. Aralarında seçmekte zorlanıyorum. Yardımcı olmak isteyen varsa önerilere açığım.
Eki Görüntüle 2079390 Eki Görüntüle 2079391 Eki Görüntüle 2079392
Bence de bu sekilde yapilsa daha net olur.Bişey dicem. Bu planlanmış olan ortak okumalar ilk mesaja falan tutturulsa, ben takip edemiyorum
ortak okumalar çok anlık belirleniyor, sadece savaş ve barış baya önce kararlaştırılmıştı sanırım
şuan zaten sadece aralık sapiens, ocak savaş ve barış belli
şubata da daha geçen anna karenina dedik
bir de herkes ayrı ayrı ortak okumalar yapıyor, hepsini takip edip yazmak zor olur konu sahibi arkadaşımıza
ben kendimin katıldığı ortakları yazarım böyle arada
başka ortak okuma grupları varsa onlar da yazarlar ara, katılmak isteyen de not alır
Tamam canim en azindan ara ara ayni hedef listesi gibi gösterirsek katilmak isteyen katilir.ortak okumalar çok anlık belirleniyor, sadece savaş ve barış baya önce kararlaştırılmıştı sanırım
şuan zaten sadece aralık sapiens, ocak savaş ve barış belli
şubata da daha geçen anna karenina dedik
bir de herkes ayrı ayrı ortak okumalar yapıyor, hepsini takip edip yazmak zor olur konu sahibi arkadaşımıza
ben kendimin katıldığı ortakları yazarım böyle arada
başka ortak okuma grupları varsa onlar da yazarlar ara, katılmak isteyen de not alır
Ferrante set olarak alinca indirimliydi kalkmis mi acep?Murat Menteş- Korkma Ben Varım
Nermin Yıldırım- Saklı Bahçeler Haritası
Pascal Mercier- Lizbona Gece Treni
Elena Ferrante- Yeni Soyadının Hikayesi
Tolstoy- İnsan Neyle Yaşar
Kitaplarını sipariş ettim
Ferrante set olarak alinca indirimliydi kalkmis mi acep?
Dun benimde kargom geldi. Ctesi gunu extra 10 tl indirimim vardi 3-5 kitap almistim. Acamadim bile daha.
Okunmayı bekleyen kitaplarımı listeledim. Bir süre kitap alamayacağım bunlar beklerken. Aralarında seçmekte zorlanıyorum. Yardımcı olmak isteyen varsa önerilere açığım.
Eki Görüntüle 2079390 Eki Görüntüle 2079391 Eki Görüntüle 2079392
Arka arkaya Tess okuyorsun, hayırdırHerkese merhaba
Hayırlı cumalar dilerim.
Tess Gerritsen - İkiz Bedenler
Sayfa ... 25
Eki Görüntüle 2079385
Size gözbebeklerim, kitaplığımın en kıymetlilerini atmak istedim
Yataylar daha okunmadı
Kucuk kara balik kitabini ben de bu aksam okumayi dusunuyorum. Samet Behrengi hikayeleri gercekten harika. Insan okuduktan sonra yillarca izi kaliyor. Ilkokulda okudugun ulduz'un kargalari kitabini hala hatirliyorum. Bir seftali bin seftali kitabi da cok guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?