- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.721
Benim oUlduz ve Kargalar'dan da Ulduz'un Konuşan Bebeği'nden de ben hala korkarım ya çok korkunçtu bence.10-11 yaşlarımdayken okumuştum resmen travmatikti benim için, ineğin eti, konuşan bebek diyarı, üvey annenin anne kargayı öldürmesi falan oyy... İleride çocuğuma falan okutmayı düşünmüyorum açıkçası.
Benim okudugum biraz daha sadelestirilmis hali miydi acaba. Benim okudugum kitapta ulduzun bebegi oyle on plana cikmiyordu. Uvey annesi surekli ulduza kotu davraniyordu ulduz icine attiklarini sadece bebegine anlatiyor onunla konusuyordu, bebegi konusmuyordu. Sonra bir gun bir kargayla goruyor pencerede. Diger cocuklarin kotu davrandigi bir karga. Kargaya ekmek kirintilari verir karnini doyurur arkadas olurlar. Karga hergun ulduzun evinin etrafinda dolasir ulduz ona ekmek kirintilari verir konusurlar, dertlesirler. Uvey annesinin ulduza cok kotu davrandigi bir gun karga diger kargalari da getirir. Hepsi bir olur ulduzu kanatlarina alir gokyuzune cikarir uvey annesinin kotuluklerinden kurtarirlar. Sanirim bu kitap seriymis. Ama ben sadece bu ilk kitabi okudum.Ulduz ve Kargalar'dan da Ulduz'un Konuşan Bebeği'nden de ben hala korkarım ya çok korkunçtu bence.10-11 yaşlarımdayken okumuştum resmen travmatikti benim için, ineğin eti, konuşan bebek diyarı, üvey annenin anne kargayı öldürmesi falan oyy... İleride çocuğuma falan okutmayı düşünmüyorum açıkçası.
Benim o
Benim okudugum biraz daha sadelestirilmis hali miydi acaba. Benim okudugum kitapta ulduzun bebegi oyle on plana cikmiyordu. Uvey annesi surekli ulduza kotu davraniyordu ulduz icine attiklarini sadece bebegine anlatiyor onunla konusuyordu, bebegi konusmuyordu. Sonra bir gun bir kargayla goruyor pencerede. Diger cocuklarin kotu davrandigi bir karga. Kargaya ekmek kirintilari verir karnini doyurur arkadas olurlar. Karga hergun ulduzun evinin etrafinda dolasir ulduz ona ekmek kirintilari verir konusurlar, dertlesirler. Uvey annesinin ulduza cok kotu davrandigi bir gun karga diger kargalari da getirir. Hepsi bir olur ulduzu kanatlarina alir gokyuzune cikarir uvey annesinin kotuluklerinden kurtarirlar. Sanirim bu kitap seriymis. Ama ben sadece bu ilk kitabi okudum.
evet evet bu.Merhaba
Alışveriş sepetime ekledim.
http://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=127
Bu kitap öyle değil mi?
Harika olur. Ne zaman okumayı düşünüyorsun?Benim Ailem Ve Bir psikiyatrin gizli defteri isimli kitaplar bende de var. Dilerseniz ortak okuma yaparız.
Küçük kara balık ve bir şeftali bin şeftali birlikte bu kitapta biran önce okuyacağım ben de.Kucuk kara balik kitabini ben de bu aksam okumayi dusunuyorum. Samet Behrengi hikayeleri gercekten harika. Insan okuduktan sonra yillarca izi kaliyor. Ilkokulda okudugun ulduz'un kargalari kitabini hala hatirliyorum. Bir seftali bin seftali kitabi da cok guzel.
Ve ve bizler yola ciktik cesminaza gitmek için bakalım bizlere neler yapti:)
Ve ve bizler yola ciktik cesminaza gitmek için bakalım bizlere neler yapti:)
Evet izinliydim canım. Süresiz olmak üzere sanırım ekimde izin almıştım.@ATTRAENTEchentiq @trustno_1 @JustHoldMe
kızlar kasım ayında bildirim yapmamışsınız izin almış mıydınız hatırlayamıyorum ? bu hafta içinde geri dönüş yapmazsanız sileceğim listeden ve iki ay giremeyeceksiniz...
kızlar izinli olduğunuzda bana özelden bu ay bildirim yapamayacağım diye mesaj atarsanız unutmamış olurum...
@The Black Pearl bu ay izin almışmıydın? sanki öyle gibi hatırladım sende bildirim yapmamışsın?????
Senin okuduğun kitaplar acayip ilgimi çekiyor hatta seçimlerimin ağırlığı okuduğun kitaplar oluyor :)Günaydın
Beni Asla Bırakma bitti. Dün gündüz ve akşam yatmadan önce tabiri caizse abandım ve bitirdim.
Haruki yi andırdı bana.
Yeni kitabım
Genç Atatürk
George W. Gaweych
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?