Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Benim o
Benim okudugum biraz daha sadelestirilmis hali miydi acaba. Benim okudugum kitapta ulduzun bebegi oyle on plana cikmiyordu. Uvey annesi surekli ulduza kotu davraniyordu ulduz icine attiklarini sadece bebegine anlatiyor onunla konusuyordu, bebegi konusmuyordu. Sonra bir gun bir kargayla goruyor pencerede. Diger cocuklarin kotu davrandigi bir karga. Kargaya ekmek kirintilari verir karnini doyurur arkadas olurlar. Karga hergun ulduzun evinin etrafinda dolasir ulduz ona ekmek kirintilari verir konusurlar, dertlesirler. Uvey annesinin ulduza cok kotu davrandigi bir gun karga diger kargalari da getirir. Hepsi bir olur ulduzu kanatlarina alir gokyuzune cikarir uvey annesinin kotuluklerinden kurtarirlar. Sanirim bu kitap seriymis. Ama ben sadece bu ilk kitabi okudum.

Üvey anne, Ulduz'un bulduğu yavru karganın annesini asıp sopayla döverek öldürüyordu onu okuduğumda çok etkilenmiştim ağlamıştım. Konuşan bebeği daha küçükken okumuştum bebeklerim canlanır da beni cemre toplantısına götürürler mi diye uyumamak için gözlerimi faltaşı gibi açardım ehehe. Cidden çok etkilemişti beni bence bir çocuk kitabı için fazla korkutucu ve travmatik şeyler vardı. Ama Behrengi iyi yazardır o yüzden yaş biraz daha büyüyünce okunmalı. :)

Ben kitaba değer veren ve gerçekten okumak isteyen insanın ondan bundan almayıp parasını emeğini ve zamanını harcayabilecegini yada direk harcaması gerektiğini düşünüyorum.
Bir kahve az içecek , bir kazak az alacak parasını o kitaba yatiracak ki bı değeri olsun zaten oylesine bana bı kitap getirsene diyen insan kitaba değer vermez mümkün değil
Ben kitaplarım çantamda aşinmasin diye kılıf ördüm , kitaplarımın tozunu düzenli olarak alırım ki eskimesi yıpranması diye sonra biri gelecek alçak ağzını gözünü yamultcak

Eve gelip isteyene altlarini çiziyorum , yada o bana hediye beğendiysen sana da ben hediye aliyim diyorum şimdiye kadar alsana diyen bir yuzsuzle karşılaşmadım. Kiramayacagim biri bana şu kitap sende var mı diye sorarsa var diyip o kişiye o kitabı hediye alıyorum. Ama bu çok sık yaptığım birşey degil. Artık kimseye kitap vermiyorum daha geçen sene bir lise öğrencisine gözüm gibi baktığım kitabımı verdim geri dönüşü çantasında bir ay gezdirmis en az 5 kisi tecavüz etmişti....

Lontano bitti

Kitabın sonu devam kitabına atıfta bulunarak açık uçlu bitmiş ama sürükleyici bir kitaptı boyutu itibariyle bitirmesi çok da kolay değildi aslında ama o kadar içine aldı ki sayfaların nasıl geçtiğini anlamadım bile beğendim ve yeni kitabını alıp mutlaka okuycam

Ruh Adam’a başladım sayfa 12

Benim Ailem Ve Bir psikiyatrin gizli defteri isimli kitaplar bende de var. Dilerseniz ortak okuma yaparız.
Harika olur. Ne zaman okumayı düşünüyorsun?

Küçük kara balık ve bir şeftali bin şeftali birlikte bu kitapta biran önce okuyacağım ben de.

Evet izinliydim canım. Süresiz olmak üzere sanırım ekimde izin almıştım.

Ama 2018 de yeniden başlayacağım. Hedefleri mle birlikte

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür bildirim yapamıyorum kardeşim dün gece askere gitti onun telaşına düştük. Bu gün de 1 aylığına şehir dışına çıkıyorum. Yanıma bir kaç kitapta aldım
Franz Kafka-Dava
Buket Uzuner- iki yeşil su samuru anneleri babaları sevgilileri ve diğerleri
Ayfer Tunç- Bir maniniz yoksa annemler size gelecek
Zaten aşk ve gururu halihazırda oluyorum

Günaydın
Beni Asla Bırakma bitti. Dün gündüz ve akşam yatmadan önce tabiri caizse abandım ve bitirdim.
Haruki yi andırdı bana.

Yeni kitabım
Genç Atatürk
George W. Gaweych
Senin okuduğun kitaplar acayip ilgimi çekiyor hatta seçimlerimin ağırlığı okuduğun kitaplar oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…