- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.741
A D A M S I Nİyi akşamlar
Bir ekonomik tetikçinin itirafları
Sayfa 60
O neydi gızA D A M S I N
Canim sana ben önermistim. Ilk 50-100 sayfa biraz durgun ama sonrasinda ben elimden birakamamıştim. İnsallah sen de beğenirsin. Beğenmessen simdi kendimi mahcup hissedeceğimFrankenstein 105. sayfadayım güzel bir kitap ama nedense sürekli okunmuyor. mektup şeklinde yazıldığından mıdır nedir, bir iki bölüm okuyup ara veriyorum:) Bu aralarda okumak için de Samuel Beckett- Godot'yu Beklerken kitabına başladım.
Kitaptaki olaylar sarmasa bile sirf yazarin dili yazim tarzi bile okutur kitabi. Kurdugu cumleler, yaptigi betimlemeler cok hos. Kitabi okurken sanki anlattiklari gozumun onunde canlaniyor. Sadece bazi kitaplar mesela agatha christie kitaplari gibi tek solukta bitip gitmiyor demek istemistim.Canim sana ben önermistim. Ilk 50-100 sayfa biraz durgun ama sonrasinda ben elimden birakamamıştim. İnsallah sen de beğenirsin. Beğenmessen simdi kendimi mahcup hissedeceğimHatta daha sonra kitabi cok begendiğim için tiyatrosuna gittim. Kerem Alışık ve Cansel Elçin oynuyordu. Bir de bu kadar begenmemin nedeni 1800lü yillarda kadin bir yazarin gotik bir roman yazmasi bence cok başarili.
Frankenstein 105. sayfadayım güzel bir kitap ama nedense sürekli okunmuyor. mektup şeklinde yazıldığından mıdır nedir, bir iki bölüm okuyup ara veriyorum:) Bu aralarda okumak için de Samuel Beckett- Godot'yu Beklerken kitabına başladım.
Kesinlikle cok guzel bir kitap. Ben su an e kitap olarak okuyorum. Ama firsat buldugum ilk an kitabi almak istiyorum kitapligim icin.Çok merak ettiğim bir kitap yakın bir zamanda bende okumak istiyorum.
Çok sevdiğim bi kitaptırHerkese merhaba Zülfi Livaneli Serenad syf 258
Aynen ben de koydeyim okuyamadım pazartesi başlıycam yeni kitabimaDün okuyamadım malesef, bugün de biraz yoğun geçiyor, yarın kitaplarımı elime alabilirim ancak
Senin okuduğun kitaplar acayip ilgimi çekiyor hatta seçimlerimin ağırlığı okuduğun kitaplar oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?