- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #19.761
Ruh adam erkek arkadaşımın bana hediye ettiği ilk kitaptı Atsız seviyorsanız okuduğunuza pişman olmayacaksınızRuh Adam’a başladım sayfa 12
Harika olur. Ne zaman okumayı düşünüyorsun?
Küçük kara balık ve bir şeftali bin şeftali birlikte bu kitapta biran önce okuyacağım ben de.
Merhabalar Etkisinden uzun sure kurtulamaya bilirsiniz ben okuduğumda elime uzun süre kitap alamamistimHerkese merhaba Zülfi Livaneli Serenad syf 258
Bazı kitaplar ince olmasina rağmen ağır gidebiliyor kimi kitaplarda kalın olmasina rağmen daha çabuk bitebiliyorSelamlar kujo syf 150.
250 sayfalık kitabı 6 günde bitirememiş olmak çok üzüyor.
Stephen king gibi bir duayen olmasına rağmen süründü kitap elimde.
Kitaptan değil benden kaynaklı ama.
İlk defa okuyorum Atsız. Eşimin kitabıydı. Beğendim kitabı :)Ruh adam erkek arkadaşımın bana hediye ettiği ilk kitaptı Atsız seviyorsanız okuduğunuza pişman olmayacaksınız
Merhabalar Etkisinden uzun sure kurtulamaya bilirsiniz ben okuduğumda elime uzun süre kitap alamamistim
diğer kitaplarını da severim. Deli Kurt da müthiştirGünaydın.
İlk defa okuyorum Atsız. Eşimin kitabıydı. Beğendim kitabı :)
Günaydın. Ben de Ince Memed'ten sonra Momo'ya başlamayi düşünüyorum ama o zamana sen bitirmiş bile olabilirsin. Tahminen salı başlarim.günaydın. yoğun birkaç gün geçirdim. Momo'ya başlamıştım ama ilerleyemedim. okuduğum kadarıyla da çok etkileyici bir kitap. syf 19
bana yetişirsen beklerim seni. bugün de okuyamam gibi. anca pazartesi adam akıllı okurum sanırımGünaydın. Ben de Ince Memed'ten sonra Momo'ya başlamayi düşünüyorum ama o zamana sen bitirmiş bile olabilirsin. Tahminen salı başlarim.
Kitabı nasıl buldunSelamlar.
Ve Dağlar Yankılandı
300'lu sayfalardayim.
Bugün kahvaltıdan sonra kütüphaneye gideceğim.
Elimde okunacak kitaplarımın olmasina rağmen ayda bir iki kez gidiyorum.
Çocuklugumdan beri kütüphanelere bayılıyorum
Bol gezmeli,bol okumali bir pazar olsun..
Bir ara ben de toptan okuyacağım Aziz Nesin’in tüm kitaplarını..Size de iyi pazarlar.Günaydınn,
Yağmurlu bir havadan bildirim yapayım, dün Aziz Nesin'in Gerçeğin Masalı'na başladım. Her ay bir Nesin kitabı okuyayım diyorum, kitaplığı düzenlerken okumadıklarım varmış fark ettim.
Mutlu pazarlarınız olsun.
Bir ara ben de toptan okuyacağım Aziz Nesin’in tüm kitaplarını..Size de iyi pazarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?