Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de büyük ve evli olduğunu düşünüyordum. Acaba neden ki
Yani küçükte sayılmam aslında fotomu görünce kızlar küçükmüşsün dediler ama 30 u devirdim yahu
bekarım :)

ben de ben deee
hatta melekler ve şeytanlarda da Roma var
her iki kitabı da okumuş olarak gitmiştik oralara, ayrı bir keyifli olmuştu
istisnasız bütün kitapları güzel bu herifin :)
tuhaf olan bütün kitaplarını okudum da en ünlüsü davinci şifresini okumadım :)))

KIZLARRR GÜNAYDINNN
Marslıya devam, birazdan başlayacağımmm

Günaydın kızlarr,
bi ses veriyim dedi. pazartesi gününden itibsren inşallah hızlı okumaya giriş yapabileceğim. dün akşam eşimin isteği üzerine film izledik. ayy nasıl önyargılıydım bu filme. İzlememek için kendimi yırttım ama gerçekten çok iyi film. bu Arada film THE PRESTİGE. Empati yi okurken tesla ve edison çekişmesine kafam takılmış ve buradaki abi kaç arkadaş tesla ile ilgili kitap önermişti. Tesla nin hayatını ve yaptıklarını gerçekten merak ederken dün izlediğim filmde de karşıma Tesla çıktı

Bu arada günaydın kızlar. Bugünde ben hastayım. Boğazım çok ağrıyor. Halsizlik, yorgunluk var. Birde regl sancısıyla birleşti. tüm hastalıklar birbirine karıştı
Gecmis olsun. Ben de yatak döşek yatiyorum. Bu sene hep hastayim. Izmir zaten Erzurum olmuş bu sene

Yani küçükte sayılmam aslında fotomu görünce kızlar küçükmüşsün dediler ama 30 u devirdim yahu
bekarım :)
Seni kücuk sanan bi benim galiba. 25 - 26 saniyordum seni. Resmini gorunce de aa cok kucukmus en fazla 23 dur dedim ki 31 oldugunu görunce (ben de 31 im) ben

Ne harika filmdi değil mi

sinema da alt yazılı izlediğim ilk filmdi bayılmıştım PRESTİJ'e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…