- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.961
ay harika hepsi, güle güle oku canım benimEki Görüntüle 1938265
Denemedigim yol kalmadi aslinda cocuk egitimi icin istiyordum ama almisken acilleri de sikistirdim .. 25tane okuncak kitabim yokmus gibi..
ay harika hepsi, güle güle oku canım benim
Gecmis olsun canim benim.Bu arada günaydın kızlar. Bugünde ben hastayım. Boğazım çok ağrıyor. Halsizlik, yorgunluk var. Birde regl sancısıyla birleşti. tüm hastalıklar birbirine karıştı
Yani küçükte sayılmam aslında fotomu görünce kızlar küçükmüşsün dediler ama 30 u devirdim yahuBen de büyük ve evli olduğunu düşünüyordum. Acaba neden ki
istisnasız bütün kitapları güzel bu herifin :)ben de ben deee
hatta melekler ve şeytanlarda da Roma var
her iki kitabı da okumuş olarak gitmiştik oralara, ayrı bir keyifli olmuştu
Günaydınlar
bir gün arayla kar ve bugün de şiddetli yağmur
Budalacılar geçmiş olsun
ben yine dayanamadım kitap siparişi verdim
5478944 sayfa :)Sen kaçıncı sayfadasın
Gecmis olsun. Ben de yatak döşek yatiyorum. Bu sene hep hastayim. Izmir zaten Erzurum olmuş bu seneBu arada günaydın kızlar. Bugünde ben hastayım. Boğazım çok ağrıyor. Halsizlik, yorgunluk var. Birde regl sancısıyla birleşti. tüm hastalıklar birbirine karıştı
Seni kücuk sanan bi benim galiba. 25 - 26 saniyordum seni. Resmini gorunce de aa cok kucukmus en fazla 23 dur dedim ki 31 oldugunu görunce (ben de 31 im) benYani küçükte sayılmam aslında fotomu görünce kızlar küçükmüşsün dediler ama 30 u devirdim yahu
bekarım :)
Bende onu haftaya okuyacağımYeni kitabım Cengiz Han'a Küsen Bulut
Ne harika filmdi değil miGünaydın kızlarr,
bi ses veriyim dedi. pazartesi gününden itibsren inşallah hızlı okumaya giriş yapabileceğim. dün akşam eşimin isteği üzerine film izledik. ayy nasıl önyargılıydım bu filme. İzlememek için kendimi yırttım ama gerçekten çok iyi film. bu Arada film THE PRESTİGE. Empati yi okurken tesla ve edison çekişmesine kafam takılmış ve buradaki abi kaç arkadaş tesla ile ilgili kitap önermişti. Tesla nin hayatını ve yaptıklarını gerçekten merak ederken dün izlediğim filmde de karşıma Tesla çıktı
sinema da alt yazılı izlediğim ilk filmdi bayılmıştım PRESTİJ'eGünaydın kızlarr,
bi ses veriyim dedi. pazartesi gününden itibsren inşallah hızlı okumaya giriş yapabileceğim. dün akşam eşimin isteği üzerine film izledik. ayy nasıl önyargılıydım bu filme. İzlememek için kendimi yırttım ama gerçekten çok iyi film. bu Arada film THE PRESTİGE. Empati yi okurken tesla ve edison çekişmesine kafam takılmış ve buradaki abi kaç arkadaş tesla ile ilgili kitap önermişti. Tesla nin hayatını ve yaptıklarını gerçekten merak ederken dün izlediğim filmde de karşıma Tesla çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?