- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.001
Evet galiba bizim burcta kitap okuma orani yuksek. Zaten burc ozelliklerinde de yazarliga yatkinlik filan vardi. Burcumu seviyorum ya.
Saol tatlim sana da maaşallah :)benimde yükselenim ikizler
valla forumcanak şoklardayızmaşallah
HosgeldinMerhabalar sevgili arkadaşlarımSize bildirmiştim okul sınavlarımdan dolayı 2-3 haftadır yoktum ama sınavlarım bugün bitti ve artık aranızdayım tabii kabul ederseniiz
Eski topiği aradım ama bulamadım
_asmunikal_ ve diğer arkadaşlarım ben de katılabilir miyim tekrardan ..
Eki Görüntüle 1938265
Denemedigim yol kalmadi aslinda cocuk egitimi icin istiyordum ama almisken acilleri de sikistirdim .. 25tane okuncak kitabim yokmus gibi..
Bu arada günaydın kızlar. Bugünde ben hastayım. Boğazım çok ağrıyor. Halsizlik, yorgunluk var. Birde regl sancısıyla birleşti. tüm hastalıklar birbirine karıştı
koçlarla çok iyi anlaşırım ateş burcuSaol tatlim sana da maaşallah :)
Ben de bir koç um, yıkılsın bu inadım
Sarılalım sıkı sıkıııı :))))koçlarla çok iyi anlaşırım ateş burcubende ortaya karışık hem aslan hem yengeç tam ikisinin arasında doğmuşum yükselen de ikizler..
Agatha Christie__Doğu Ekspresinde Cinayet bitti.
Budala'dan sonra hareket bana iyi geldi, süt liman olan zihnim dalgalandı da duruldu.
Yazar, beni hiç şaşırtmıyor, yanlış anlaşılmasın sonunu tahmin etmek anlamında yazmadım, çok sürükleyici ve sürekli düşündürücü olması açısından demiştim.
Son 20 sayfasına kadar katil kimdi çözemedim, daha sonra patır patır her şey gözler önüne serildi ve işte bu dedim.
Ben her zamanki gibi keyif aldım, klasiklerden sonra çok iyi geldi.
burası ikizler burcu ve 31 yaşındaki kızlarla doldu :) tesadüfe ba
Evet, ben de bugün nette gezinirken haberi gördüm. Johnny 'imi izlemek için sabırsızlanıyorum.Bu kitap film olarak kasım 2017 de gösterime giriyormuş, johny depp penelope cruz oynuyormuş.
Şubat ayı ortak okumasından sonra beğenirsem ben de agatha kitaplarına devam etmeyi düşünüyorum. Hiç agatha okumadım zira
vikitap ta adın neydi kibende koydum vikitaba fotomumalum sosyal hesaplarım yok bir kaç kişi dışında kimsenin simasını bilmiyom siz benimkini görün instagram açmam konusunda kız kardeşlerim tarafından çok sıkıştırılıyorum galiba pek aktif olmayacağım bir hesap açıcam takip isteklerini kabul ederim
nasıl gidiyor kitapGun Olur Asra Bedel 102.
solitaryvikitap ta adın neydi ki
maşallah maşallahsolitary
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?