Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hosgeldin
Eki Görüntüle 1938265
Denemedigim yol kalmadi aslinda cocuk egitimi icin istiyordum ama almisken acilleri de sikistirdim .. 25tane okuncak kitabim yokmus gibi..

25 yine azmis
Gule gule oku bi an once gelir insallah
Bu arada günaydın kızlar. Bugünde ben hastayım. Boğazım çok ağrıyor. Halsizlik, yorgunluk var. Birde regl sancısıyla birleşti. tüm hastalıklar birbirine karıştı

Cok gecmis olsun canim.

Merhaba kızlar
Kızıl Nehirler 185
Bu okuduğum 3. Grange kitabı

Bu kitap film olarak kasım 2017 de gösterime giriyormuş, johny depp penelope cruz oynuyormuş.
Şubat ayı ortak okumasından sonra beğenirsem ben de agatha kitaplarına devam etmeyi düşünüyorum. Hiç agatha okumadım zira

burası ikizler burcu ve 31 yaşındaki kızlarla doldu :) tesadüfe ba

Benim de ikizler olduğumu hatırlıyor musunuz?
30 yaşında bir ikizlerim.

Evet, ben de bugün nette gezinirken haberi gördüm. Johnny 'imi izlemek için sabırsızlanıyorum.
Agatha seviyorum, belki de çok uzatmayıp tadında bıraktığı için olabilir.

vikitap ta adın neydi ki

Ben burçlardan pek anlamam.Yeğenim olunca koç burcunun özelliklerine bakmıştık ablamla.Anlaşamadığı iki burç varmış.Biri oğlak biri terazi.Ben oğlağım ablam da terazi Üstelik benim kocam da koç.Çok şükür 12 yılı geçti anlaşıyoruz.Yeğenimle deseniz birbirimize aşığız Allah bozmasın.

İkizler olmasam da 4. gün sonra 31 yaşındakilere katılacağımYaşlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…