- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.981
Evet ama dayanamadimDaha yeni almamışmıydın sen
5478944 sayfa :)
Aynen. Ben de Gun Olur Asra Bedel'i okuyali kac yil oluyor. Unutmuşumdur bir cok seyi. Umarim sıkınti cekmem bu yuzden bunu okurken.Bende onu haftaya okuyacağımGün olur asra bedelden sonra keşke olsaymış hemen okusaymışım diyorum
domdom
Hastalara şifalar diliyorum
Teşekkürler kızlarBu sefer de ben anlamadım :)) neyi yanlış anladın neyi düzelttin noluyor :))))))))))))
KIZLAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
İÇTİĞİNİZ NE VARSA İÇİNE KARANFİL ATIVERİN
Bence harika bir kitap.Önyargını kırmalısınay sen böyle yazınca aklıma evdeki Dan Brown'un Cehennem kitabı geldihediye gelmiştim okumak hiç istemedim adından ötürü bir gün okurum heralde
Sağol canım:)_meLinDa_ , __giz__ ve varsa diğer hasta arkadaşlar herkese geçmiş olsun
Ne alakaysa ve bu kanıya nereden vardıysam ben seni evli sanıyordumOKYANUSYAA
Ben de bekar ve yalnızım (yani ileri derecede bekarım... senden birkaç yaş büyüğüm. tanıştığıma memnun oldum)
Bu arada günaydın kızlar. Bugünde ben hastayım. Boğazım çok ağrıyor. Halsizlik, yorgunluk var. Birde regl sancısıyla birleşti. tüm hastalıklar birbirine karıştı
Gecmis olsun. Ben de yatak döşek yatiyorum. Bu sene hep hastayim. Izmir zaten Erzurum olmuş bu sene
Seni kücuk sanan bi benim galiba. 25 - 26 saniyordum seni. Resmini gorunce de aa cok kucukmus en fazla 23 dur dedim ki 31 oldugunu görunce (ben de 31 im) ben
Öyleyse dans zamanııı :)))Gecmis olsun. Ben de yatak döşek yatiyorum. Bu sene hep hastayim. Izmir zaten Erzurum olmuş bu sene
Seni kücuk sanan bi benim galiba. 25 - 26 saniyordum seni. Resmini gorunce de aa cok kucukmus en fazla 23 dur dedim ki 31 oldugunu görunce (ben de 31 im) ben
kız sen 31 misinÖyleyse dans zamanııı :)))
sevindim, yaşlanmak yaş almak hep üzmüştür beni
Agatha Christie__Doğu Ekspresinde Cinayet bitti.
Budala'dan sonra hareket bana iyi geldi, süt liman olan zihnim dalgalandı da duruldu.
Yazar, beni hiç şaşırtmıyor, yanlış anlaşılmasın sonunu tahmin etmek anlamında yazmadım, çok sürükleyici ve sürekli düşündürücü olması açısından demiştim.
Son 20 sayfasına kadar katil kimdi çözemedim, daha sonra patır patır her şey gözler önüne serildi ve işte bu dedim.
Ben her zamanki gibi keyif aldım, klasiklerden sonra çok iyi geldi.
Ayy bendede vardı o kitap. Keşke beraber okusaydık
ikizler olmasam da ben de 31 imburası ikizler burcu ve 31 yaşındaki kızlarla doldu :) tesadüfe ba
Nasıl benim gibi kız :)))kız sen 31 misinay bende 31 olunca senin gibi olucam koskoca 1 sene var daha
burası ikizler burcu ve 31 yaşındaki kızlarla doldu :) tesadüfe ba
valla forumcanak şoklardayızNasıl benim gibi kız :)))
Yahu niye şasiriyorsunuz forumcanak:))))
"Gencim güzelim hepinizi üzerim" diyesim geldi nihahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?