Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hastalara şifalar diliyorum

merhabalar kızlar
@kalinkaselin , Skosnob , _meLinDa_ geçmiş olsun kendinize iyi bakın

Bu sefer de ben anlamadım :)) neyi yanlış anladın neyi düzelttin noluyor :))))))))))))

KIZLAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
İÇTİĞİNİZ NE VARSA İÇİNE KARANFİL ATIVERİN
Teşekkürler kızlar
ay sen böyle yazınca aklıma evdeki Dan Brown'un Cehennem kitabı geldi hediye gelmiştim okumak hiç istemedim adından ötürü bir gün okurum heralde
Bence harika bir kitap.Önyargını kırmalısın
Sağol canım:)

Bu arada günaydın kızlar. Bugünde ben hastayım. Boğazım çok ağrıyor. Halsizlik, yorgunluk var. Birde regl sancısıyla birleşti. tüm hastalıklar birbirine karıştı

Çok geçmiş olsun kızlar size de

Öyleyse dans zamanııı :)))
sevindim, yaşlanmak yaş almak hep üzmüştür beni

Agatha Christie__Doğu Ekspresinde Cinayet bitti.

Budala'dan sonra hareket bana iyi geldi, süt liman olan zihnim dalgalandı da duruldu.
Yazar, beni hiç şaşırtmıyor, yanlış anlaşılmasın sonunu tahmin etmek anlamında yazmadım, çok sürükleyici ve sürekli düşündürücü olması açısından demiştim.
Son 20 sayfasına kadar katil kimdi çözemedim, daha sonra patır patır her şey gözler önüne serildi ve işte bu dedim.

Ben her zamanki gibi keyif aldım, klasiklerden sonra çok iyi geldi.

Ayy bendede vardı o kitap. Keşke beraber okusaydık

Dan BROWN'dan nefret ettim Da Vinci sifresinden sonra baska bi kitabini okumustum galiba Kayip Sembol. O kadar cok reklam almisti ki adamdan tiksindim. Kitap satislari haricinde Iphone ve Blackberry den ne kadar para aldi merak ediyorum dogrusu cunku her sayfada ya iphone ya blackberry adi geciyordu. Yazarligi batsin dedim ve protesto ettim. Okumuyorum.

bende koydum vikitaba fotomumalum sosyal hesaplarım yok bir kaç kişi dışında kimsenin simasını bilmiyom siz benimkini görüninstagram açmam konusunda kız kardeşlerim tarafından çok sıkıştırılıyorum galiba pek aktif olmayacağım bir hesap açıcam takip isteklerini kabul ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…