Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

merhabalar kızlar
kalinkaselin , @Skosnob , _meLinDa_ geçmiş olsun kendinize iyi bakın
Saol cnm teşekkurler:)

Bu sefer de ben anlamadım :)) neyi yanlış anladın neyi düzelttin noluyor :))))))))))))

KIZLAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
İÇTİĞİNİZ NE VARSA İÇİNE KARANFİL ATIVERİN
Ama ama karanfil sevmem ki yarçin ayni işi gormuyo mu???

Rica ederim ne demek:) ben de en kisa zaman da okuycam:)

ay sen böyle yazınca aklıma evdeki Dan Brown'un Cehennem kitabı geldi hediye gelmiştim okumak hiç istemedim adından ötürü bir gün okurum heralde
Hayir hayir hic oyle kan vahset bir kitap degil. Çok iyi bir kitaptır. Yine her satırda ögretiyor. Italyanin floransa şehrinde basliyor hikaye ve istanbula kadar uzaniyor. Bu sefer ilahi komedya ve dante hakkinda bol bol ayrinti ogreniyorsunuz.
Ben bu kitabi okuduktan sonra floransayi gezme firsati bulmustum. Cok cooook daha bir etkilenmistim
Tavsiyemdir. elenaferrante soluk tutturan bir kitap :)
kalinkaselin soğuk mu aldın. Aslinda karanfilin aromasi hemen cikmiyor tat konusunda endise etme :)

Merhabalar sevgili arkadaşlarım Size bildirmiştim okul sınavlarımdan dolayı 2-3 haftadır yoktum ama sınavlarım bugün bitti ve artık aranızdayım tabii kabul ederseniiz

Eski topiği aradım ama bulamadım
_asmunikal_ ve diğer arkadaşlarım ben de katılabilir miyim tekrardan ..

İyi akşamlar arkadaslar.
Ustam Ve Ben bitti.
Çok akıcı,merak uyandırıcı bir kitap. Mimar Sinan 'in hayatıni konu edinmis;Kanuni,Hurrem,Sari Selim vs hanedan kisileriyle suslemis; aşka da oyuna da yer vermiş güzel bir kitap. Tavsiye ediyorum.

Budala'dan sonra baştan sona konusuna ve kişilerine hakim olduğum sürükleyici bir kitap oldu.

Bu arada bir bilgi paylasayim.Mimar Sinan eserlerini yapmadan önce o alanın belirli alanlarına et asarmis. Et nerede erken bozulursa orada rutubet var demekmiş bu yüzden oradan uzak dururmuş.

Bir de yapılarında devekusu yumurtası kullanırmış böylelikle örümceklenme olmazmış. Çok ustaca. Tam ismine yakışır sekilde.

_meLinDa_ , __giz__ ve varsa diğer hasta arkadaşlar herkese geçmiş olsun

birşey olmaz daha 29 sun sanırım al benden de 31, boşver boyle iyi :))))

Yalnız değilmişim :)))

Ne alakaysa ve bu kanıya nereden vardıysam ben seni evli sanıyordum OKYANUSYAA
Ben de bekar ve yalnızım (yani ileri derecede bekarım... senden birkaç yaş büyüğüm. tanıştığıma memnun oldum)

Cok guzel bir bilgi. tesekkur ederim kendi adima.
Boyle seyler hafizada da kaliyor guzel oluyor

canımm :)) burada farklı intibalar bırakıyorum nedendir bilemedim :))))
beni çok daha büyük sanmıştınız ya foto mu görene kadar
şimdi evli de olurum senin için sen iste yeterki filozofum prensesim :)))

canımm :)) burada farklı intibalar bırakıyorum nedendir bilemedim :))))
beni çok daha büyük sanmıştınız ya foto mu görene kadar
şimdi evli de olurum senin için sen iste yeterki filozofum prensesim :)))
Ben de büyük ve evli olduğunu düşünüyordum. Acaba neden ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…