- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.921
Ne aldın kankiiiiiiMomo'nun iç sayfaları renkli mi
Müsait olan biri foto atabilir mi çok merak ettim
Ayy bi de puanlarımla kitap aldım çok mutluyum
Kabulumdur :)) hoşbuldumTabi :)
Yaz kış okumak şartiiyle kujuk hanımjım:)))
Hos geldin
O kitap bi seriye ait canim oncesi var. Direk onu okuma benceay sen böyle yazınca aklıma evdeki Dan Brown'un Cehennem kitabı geldihediye gelmiştim okumak hiç istemedim adından ötürü bir gün okurum heralde
Ne aldin ne aldinMomo'nun iç sayfaları renkli mi
Müsait olan biri foto atabilir mi çok merak ettim
Ayy bi de puanlarımla kitap aldım çok mutluyum
Canım onda öyke kan vahşet yok ve çok güzel fazla bekletme oku derim benay sen böyle yazınca aklıma evdeki Dan Brown'un Cehennem kitabı geldihediye gelmiştim okumak hiç istemedim adından ötürü bir gün okurum heralde
O kitap bi seriye ait canim oncesi var. Direk onu okuma bence
Guzel diyorsan o zaman bir sans vereyimCanım onda öyke kan vahşet yok ve çok güzel fazla bekletme oku derim ben
Saol cnm teşekkurler:)
Ama ama karanfil sevmem ki yarçin ayni işi gormuyo mu???Bu sefer de ben anlamadım :)) neyi yanlış anladın neyi düzelttin noluyor :))))))))))))
KIZLAR ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
İÇTİĞİNİZ NE VARSA İÇİNE KARANFİL ATIVERİN
Süper iyi Günler kitabı bitti.
Çocuk kahramanların dilinden anlatılan kitapları seviyorum. Okunabilir, tatlı, sıcak bir kitap.. Otobüs yolculuğunda ,tatil günlerinde yanımıza alabileceğimiz türden.. Otizm li olan bir çocuğun çevresini nasıl algıladığı, nelerden etkilendiği bizim basit gördüğümüz şeyleri nasıl önemsediğini görüyoruz.
4 kırmızı araba ve 4 sarı araba kısımları da çok tatlı. Çocukken bende bunu çok yapardım. Tavsiye ederim
kalinkaselin çok teşekkür ederim kitap için. Güzel notunu da ayraç olarak kullandım :)
Hayir hayir hic oyle kan vahset bir kitap degil. Çok iyi bir kitaptır. Yine her satırda ögretiyor. Italyanin floransa şehrinde basliyor hikaye ve istanbula kadar uzaniyor. Bu sefer ilahi komedya ve dante hakkinda bol bol ayrinti ogreniyorsunuz.ay sen böyle yazınca aklıma evdeki Dan Brown'un Cehennem kitabı geldihediye gelmiştim okumak hiç istemedim adından ötürü bir gün okurum heralde
birşey olmaz daha 29 sun sanırımal benden de 31, boşver boyle iyi :))))
Yalnız değilmişim :)))
Cok guzel bir bilgi. tesekkur ederim kendi adima.Bu arada bir bilgi paylasayim.Mimar Sinan eserlerini yapmadan önce o alanın belirli alanlarına et asarmis. Et nerede erken bozulursa orada rutubet var demekmiş bu yüzden oradan uzak dururmuş.
Bir de yapılarında devekusu yumurtası kullanırmış böylelikle örümceklenme olmazmış. Çok ustaca. Tam ismine yakışır sekilde.
canımm :)) burada farklı intibalar bırakıyorum nedendir bilemedim :))))_meLinDa_ , __giz__ ve varsa diğer hasta arkadaşlar herkese geçmiş olsun
Ne alakaysa ve bu kanıya nereden vardıysam ben seni evli sanıyordumOKYANUSYAA
Ben de bekar ve yalnızım (yani ileri derecede bekarım... senden birkaç yaş büyüğüm. tanıştığıma memnun oldum)
Ben de büyük ve evli olduğunu düşünüyordum. Acaba neden kicanımm :)) burada farklı intibalar bırakıyorum nedendir bilemedim :))))
beni çok daha büyük sanmıştınız ya foto mu görene kadar
şimdi evli de olurum senin için sen iste yeterki filozofum prensesim :)))
Hakan gunday şiddeti beni çok etkiliyor . Ama kan vs yokBudala 740
Bitecek inanmıyorum.
Kızıl Nehirler 134
Bana böyle çok sert, çok vahşi, kan, şiddet, işkence, cinayet dolu bir kitap önerebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?