kitap şikayeti ve dava

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

feris12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
28
13
3
27
Selam KK değerli üyeleri. Konu biraz hukuki ve dini. Doğru yerde açmadıysam yönetici ark tecrübesizliğimize versin.

Benim için önemli olan sınava hazırlanıyorum. Kitapları çok pahalı, neredeyse tüm paramı soru bankalarına harçadım. Nerdeyse aldığım tüm kitaplarda konu kapsamı dışında sorular, sınava dahil olmayan yerlerden sorular o kadar çok ki delirttiler beni. 15 soruluk test 6 tanesi konu dışı. Şıklarda yine konu dışı bilgiler var sıkıntılı çözmek. En son aldığım ve oldukça pahalı olan bir yayına mesaj attım, sorularınız hatalı kapsam dışı. cevap vermediler tabı. Yayıneviyle iletişime geçtim, takmadılar. En son kafamın tası attı "Allah belanızı versin, hakkım helal değil, çöp bu kitap" dedim aynen böyle. Ama artık son aşamada ve yazarlardan biri benimle iletişime geçti ve uslubunu kınadı. Ardından diğeri geçti önce kendini övdü övdü ve ne kadar başarılı olduğunu anlattı ve benim uslubunu kınadı vs vs. Adımı gömüyorlar. Burada suçlu muyum onu anlamıyorum. Bir tanesi dava açmakla tehdit etti beni

Yani gereksiz bir çıkış olmuş. Dava etseler bile bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Hangi yayınlar olduğunu merak ettim... Belki soruları yanlış anlayıp yanlış çözüyorsunuz... İnsanlık hali olabilir böyle şeyler

Yaptığınız çok terbiyesizce. Bela okumak olmamış sanki. Bir şey çıkacağından değil de kendinizi bi sorgulayın derim bu kadar küçük olaylara böyle tepkiler vermeniz normal değil

ben de öyle dedim, kurum konu kapsamını açıkladı, en az 50 kere kontrol ettim yok bu konular sınavda. Sorular hep öyle. barız konu dışı, kabullendiler bunu. Dediklerim yüzünden dava edecekler. Bela okuduğum için.

Yani yaptığınız çok terbiyesizce. Bela okumak olmamış sanki. Bir şey çıkacağından değil de kendinizi bi sorgulayın derim bu kadar küçük olaylara böyle tepkiler vermeniz normal değil
Siz de bir kitaba 150 tl üzeri verseniz sorular yanlış ve alakasız olsa acaba 200 sayfadan sonra ne yaparsınız onu sorun. Olayın küçük olduğunu üşünmüyorum insanlar bu soruları çözüp gelecekleriyle ilgili plan yapıyor. Yaptıkları yanlış yönlendirme değil mi? Verdiğimiz paranın hakkını almak istiyoruz ahliyle.

Yani bela okumam diye tahmin ediyorum. Araştırıp alsaydınız keşke
İnternetten alınca sorulara bakmaıyorsun. pahalı olduğu için kimse de almamış yorum yapmamış haliyle. kpss öabt gibi değil ki bilindik olsun.

Uslubunuz burda bile çok sert bence. Evde 100 tane farklı yayın evlerine ait ingilizce soru bankası var. Hiç yazara yayın evine bela okumakaklima gelmez. Internetten almayın içini kontrol edemiyorsanız. Be nce hareketiniz çok çok gereksiz.
Dava açarlarsa kesinlikle haklılar.

Kime göre neye göre. Biz de her beğenmediğimz kitapla ilgili yayınevine irtibata geçip bela okuyalım o zaman. Yapmayın lütfen. Paranız gitmiş anlıyorum da bu denli sert çıkışlar hiç hoş değil.
Bu bir roman değili kurmaca değil. Saf bilgi bunlar, neyse odur. Kurum sınav konularını açıklamış. Sen gidip başka bir şeyden sorarsan işini iyi yapmadın demektir. Alanında uzmansın bana ne?

Beddua etmek hakaret suçu kapsamında yer almaz.

ne davası açacaklarmış ?

İyi de bunun adı serbest piyasa. Yani gereksiz çıkışta bulunmuşsunuz.
Bir romanı alıp beğenmeyelim o zaman yazara da diyelim ne biçim yazmışsın, olur mu öyle ?
Bu raman değil işte, saf bilgi. Konu kapsamı belli, soracağın yer belli, soru kalıbı belli. Kurum yıllardır soru stilini değiştirmedi. Matametik kitabında geometri sormaya benziyor bu.

Bu bir roman değili kurmaca değil. Saf bilgi bunlar, neyse odur. Kurum sınav konularını açıklamış. Sen gidip başka bir şeyden sorarsan işini iyi yapmadın demektir. Alanında uzmansın bana ne?
Belki extra bilgi almak isteyen ve daha kapsamlı çalışmış insanlar için uygun olacaktır? Neticede bilim sonsuz bir kuyudur. Herkes sınav odaklı çalışmıyor.

Belki extra bilgi almak isteyen ve daha kapsamlı çalışmış insanlar için uygun olacaktır? Neticede bilim sonsuz bir kuyudur. Herkes sınav odaklı çalışmıyor.
Nasıl yanı, sınavın adı ve soru bankası yazıyor başında. Başka bir şey için alınmaz bu kitap. bilimsel bi kitap değil bu, sınava hazırlık kıtabı.

Bizde o kadar test cozduk kitap aldik. Abarttginiz kadar konu disi soru çıktığını hic gormedim. Bence cok abartmissiniz.

İyide internetten alsanız bile yasal süre içinde kullanmadan iade hakkınız vardı. Siz bunları kullanmamışsınız, soru bankalarının kapsamını bilemem ama yayınevlerine beddua eden mailler atana kadar,yasal sürede iade hakkınızı kullansaydınız.

Nasıl yanı, sınavın adı ve soru bankası yazıyor başında. Başka bir şey için alınmaz bu kitap. bilimsel bi kitap değil bu, sınava hazırlık kıtabı.
Nasil ya sinav adi derken kpss gbi mi yoksa dersin adi mi? Ders adiysa gene olmaz genel bilgi icerebilir. Kpss tarzi sinavsa gene icerebilir. Dar pencere degil ki bu sinav işi. Dediginz gbi ayri konular olsa kimse almaz sikayet ederdi zaten okurdunuz. Verin kitap adi bakalim bakalim nette var mi sikayet sanmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…