ben de öyle dedim, kurum konu kapsamını açıkladı, en az 50 kere kontrol ettim yok bu konular sınavda. Sorular hep öyle. barız konu dışı, kabullendiler bunu. Dediklerim yüzünden dava edecekler. Bela okuduğum için.Yani gereksiz bir çıkış olmuş. Dava etseler bile bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Hangi yayınlar olduğunu merak ettim... Belki soruları yanlış anlayıp yanlış çözüyorsunuz... İnsanlık hali olabilir böyle şeyler
Siz de bir kitaba 150 tl üzeri verseniz sorular yanlış ve alakasız olsa acaba 200 sayfadan sonra ne yaparsınız onu sorun. Olayın küçük olduğunu üşünmüyorum insanlar bu soruları çözüp gelecekleriyle ilgili plan yapıyor. Yaptıkları yanlış yönlendirme değil mi? Verdiğimiz paranın hakkını almak istiyoruz ahliyle.Yani yaptığınız çok terbiyesizce. Bela okumak olmamış sanki. Bir şey çıkacağından değil de kendinizi bi sorgulayın derim bu kadar küçük olaylara böyle tepkiler vermeniz normal değil
Yani bela okumam diye tahmin ediyorum. Araştırıp alsaydınız keşkeSiz de bir kitaba 150 tl üzeri verseniz sorular yanlış ve alakasız olsa acaba 200 sayfadan sonra ne yaparsınız onu sorun.
İnternetten alınca sorulara bakmaıyorsun. pahalı olduğu için kimse de almamış yorum yapmamış haliyle. kpss öabt gibi değil ki bilindik olsun.Yani bela okumam diye tahmin ediyorum. Araştırıp alsaydınız keşke
Siz de bir kitaba 150 tl üzeri verseniz sorular yanlış ve alakasız olsa acaba 200 sayfadan sonra ne yaparsınız onu sorun. Olayın küçük olduğunu üşünmüyorum insanlar bu soruları çözüp gelecekleriyle ilgili plan yapıyor. Yaptıkları yanlış yönlendirme değil mi? Hak yemek değil mi? Düzgün araştırma yapıp yazmaları gerek.
Bu bir roman değili kurmaca değil. Saf bilgi bunlar, neyse odur. Kurum sınav konularını açıklamış. Sen gidip başka bir şeyden sorarsan işini iyi yapmadın demektir. Alanında uzmansın bana ne?Kime göre neye göre. Biz de her beğenmediğimz kitapla ilgili yayınevine irtibata geçip bela okuyalım o zaman. Yapmayın lütfen. Paranız gitmiş anlıyorum da bu denli sert çıkışlar hiç hoş değil.
Bu raman değil işte, saf bilgi. Konu kapsamı belli, soracağın yer belli, soru kalıbı belli. Kurum yıllardır soru stilini değiştirmedi. Matametik kitabında geometri sormaya benziyor bu.İyi de bunun adı serbest piyasa. Yani gereksiz çıkışta bulunmuşsunuz.
Bir romanı alıp beğenmeyelim o zaman yazara da diyelim ne biçim yazmışsın, olur mu öyle ?
Belki extra bilgi almak isteyen ve daha kapsamlı çalışmış insanlar için uygun olacaktır? Neticede bilim sonsuz bir kuyudur. Herkes sınav odaklı çalışmıyor.Bu bir roman değili kurmaca değil. Saf bilgi bunlar, neyse odur. Kurum sınav konularını açıklamış. Sen gidip başka bir şeyden sorarsan işini iyi yapmadın demektir. Alanında uzmansın bana ne?
Benim bilgim de o yönde.Beddua etmek hakaret suçu kapsamında yer almaz.
ne davası açacaklarmış ?
Nasıl yanı, sınavın adı ve soru bankası yazıyor başında. Başka bir şey için alınmaz bu kitap. bilimsel bi kitap değil bu, sınava hazırlık kıtabı.Belki extra bilgi almak isteyen ve daha kapsamlı çalışmış insanlar için uygun olacaktır? Neticede bilim sonsuz bir kuyudur. Herkes sınav odaklı çalışmıyor.
Nasil ya sinav adi derken kpss gbi mi yoksa dersin adi mi? Ders adiysa gene olmaz genel bilgi icerebilir. Kpss tarzi sinavsa gene icerebilir. Dar pencere degil ki bu sinav işi. Dediginz gbi ayri konular olsa kimse almaz sikayet ederdi zaten okurdunuz. Verin kitap adi bakalim bakalim nette var mi sikayet sanmıyorumNasıl yanı, sınavın adı ve soru bankası yazıyor başında. Başka bir şey için alınmaz bu kitap. bilimsel bi kitap değil bu, sınava hazırlık kıtabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?