kitap şikayeti ve dava

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde o kadar test cozduk kitap aldik. Abarttginiz kadar konu disi soru çıktığını hic gormedim. Bence cok abartmissiniz.
Yok yok konu dışı sorduklarını kendileri de ben yazınca fark etti. O konudan emin olabiliriz.

Hanımefendi kitabın dört tane yazarı var, ben yazınca konu dışı olduğunu fark ettiler ve onayladılar. olabilir ne olacak, biri düzelttiğim için teşekkür bile etti. Editör onayladı kontrol etmeden yayınladıklarını. Şİkayet istiyorsanız onları yayınevleri siliyor ya da sildiriyor. Onlar silmese kitapları satan siteler satışı düşürmesin diye siliyor. Boş verin ben uğraşamayacağım size laf anlatmakla. Zaten bunaldım.

Son düzenleme:
Beraber iş yaptığım biri bana küfür veya beddua etse ben de dava açarım. Haketmişsiniz

Haydaa.. bilen özet geçebilir mi?
Bir sınava hazırlanıyormuş konu sahibi. Ama kitaptaki tüm sorular müfredat dışıymış. O da yayınevini aramış. Yazarlar vs.de kendilerini övmüşler konu sahibi de allah belanızı versin demiş.
Yayınevindekilerde üslubunu kınamış ve dava açmakla tehdit etmiş.
Haklı mıyım diye soruyordu konu sahibi de.

Konuyu bilmiyorum ama şu mesajınızı okuyunca linç edildiniz sandım.

Zaten 5-6 kişi yazmış onlarda gayet normal bir üslupla yazmış. Üyelik iptali isteyecek kadar ne yaşadınız ki?

Arkadaş sınav için bi test kitabı sipariş etmiş fakat soruların konu dışı olduğunu fark edip yayınevi ile irtibata geçip bela okumuş. Hukuki anlamda bir sıkıntı olur mu diye sormuştu

O konu dışı soruları pas geçip diğerlerine odaklanın.İçinize sinmiyorsada başka yayınlara yönelin onlardan da bir daha bir şey almayın.Davayla filan uğraşacaklarını sanmam muhtemelen sizi korkutmak için öyle söylemişlerdir.Olumsuz yorumları birçok site yayınlamıyor benimde başıma geldi birkaç kez.Ş...var.com’a yazabilirsiniz başkalarıda mağdur olmaz.

Adminlere rica etmene gerek yok, zaten içerik sildiğin için banlanacaksın. Bdv kurallarını okumamışsın. Ayrıca normal mesajlara da aşırı tepki göstermişsin, genel olarak bir fazla tepki verme huyunuz var galiba .

Teşekkür ederim. Hay Allahım ya Rabbim. Keşke sorunları arayıp bela okuyarak çözebilsek ne güzel olurdu. İnşallah konu sahibi öğretmen vs olmaya çalışmıyordur bu zihniyetle.

konu sahibi bir de sınavda o konulardan sorularla karşılaşırsanız arar teşekkür edersiniz bu seferde. Basım tarihi eski değilse konu dışı soru niye koyulsun anlamadım. Tarihe dikkat edip alsaydınız.

Teşekkür ederim. Hay Allahım ya Rabbim. Keşke sorunları arayıp bela okuyarak çözebilsek ne güzel olurdu. İnşallah konu sahibi öğretmen vs olmaya çalışmıyordur bu zihniyetle.
yine olayın aşamalarını bilmeden sonuça atlayan biri yargısız infaz. Güzel devam....

yine olayın aşamalarını bilmeden sonuça atlayan biri yargısız infaz. Güzel devam....
Mesajımı güncelliyordum siz alıntılayıp cevap vermişsiniz. Silmeyin ya da aşamaları anlatın da bilelim. Ne diyebiliriz vermediğiniz detaylarla..

Alt tarafı bir kitap ya ahahhahah beğenmezsen şikayetini edersin biter beddua etmek nedir

Kitapa cok para ödemisseniz sinirlendiginizi anliyorum cünkü zaten hersey pahali üstüne iyi bir ürün cikmamis. Ama telefonda bela okumaknda gereksiz. Herseyi yazili yapmak lazim. Belki ürünün kötü oldugunu kanitlasaniz paranizin iade edilmesi gerekirdi. Türkiyede kullanici haklarini bilmiyorum ama sahsen öyle denerdim. Ayrica size dava acamazlar cünkü delil yok Telefon görüsmesinden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…