Size bunu söylemek çok şaşırttı beni ama "entelektüel".Ortada kişilik farkı varsa orta yol bulunamaz ki.
Ne bu adam karısıyla ettiği sohbetten zevk alabilir ne de bu kadın kocasının entellektüel ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir kadın olabilir. Her halükarda ikisinden biri hatta ikisi de mutsuz olacak.
Şaka gibi, bunları kötü özellikmiş gibi yazmışsınızEvet kitap okuyan film izleyen rafine müzik zevki olan üst düzey elit bir ök..z. tüm bu zevklerinden bana ne ki.evliliğe ne katkısı var.ben sohbet istiyorum. Dışarda gezelim istiyorum.
Size bunu söylemek çok şaşırttı beni ama "entelektüel".
İkiniz de o kadar düz bakmasaydınız iyiydi.
Mesele adamın kitap okuması değil, maç izlese de aynı şey geçerli bence.
Ortak ilgi alanları olmayan bir çift var karşımızda. Bu yüzden sohbet edecek bişey kalmıyor, paylaşım yapacak zaman ayırılmıyor.
Kocam benimle ilgilenmiyor, kitaplarına kaçıyor, maç izlemeye kaçıyor, kahveye kaçıyor vs hepsi aynı yere varıyor. Adam bir şekilde kaçıyor işte.
Ha burda kaçan kadın da olabilir ama konumuz erkekler olduğu için o konuya hiç girmedim.
Kitapla pek aram yok ki. Telefenu alıp oturuyorum :))
Peki ortak ilgi alanı bir evlilikte olmazsa olmaz mı yani?
Bir evliliği sürdürülebilir hale getirmek sadece
kadının görevi mi.
Belki siz o şekilde düşünmüyor olabilirsiniz
Değindiğiniz noktanın pek ala farkındayım daa
Adam seninle evlenmiş şükür et, sende kitap oku
gibi tepeden bakan yaklaşımlar ne derece doğru.
Neden burada bile hor görülen taraf kadın oluyor
ben bunu anlayamıyorum.
Okumak zorunda değil, sohbet açabilmek için illa kitaplardan
konuşmak zorunda da değiller.
Bu adam da nasıl bir kadınla evlendiğini biliyordu sonuçta.
Burada bir kaçıştan ziyade mesleğinden ötürü
kitap okumak zorunda hisseden bir adam var.
Okusun da.. Ama bu karısını ihmal etmesi için
bahane olmamalı.
Zıt kutuplar, bir şekilde bir araya gelip evlenmişler işte..
Birlikte karar vererek..
Sanki kadın tek başına bu kararı alıp
nikah masasına oturtmuş gibi muamele görüyor :)
Defolu diye iade ederler. Gene üstüme kalır :)))Adaminizi burada acik artirmayla satisa cikarin.
O zaman anlarsiniz kiymetini :-D
Bence sizin piyasadan haberiniz yok Hulya Hanim! ;-DDefolu diye iade ederler. Gene üstüme kalır :)))
Siz hangi konularda sohbet istiyorsunuz ya da arkadaşlarınızla hangi konularda sohbet ederdiniz
Allah'ın cezalarıBilirim...edebiyat öğretmeni gördükçe kaçasım gelir hep. İçe dönük lerdir. Kitaplara aşıktır.......değiştiremezsin maalesef öyleler
Kendimi alıntılayıp yineliyorum
Hadi sohbet edelim deyip Nasıl bir ortam Nasıl konular hayal ediyorsunuz
Evlilikte sizin duygusal tatmininiz Nasıl olur
Zira burada eşim uyurken sarılmıyor çok mutsuzum diyen de var Ada'm ahtapot hep sarılmak istiyor tuvalete bile benimle gelecek boğuldum diyen de
Sizin hayatınızda beklentileriniz Nasıl
Sohbet dediğiniz akşam dışarı çıkalım dediğiniz ne
Hiç unutmam bundan 11-12 yıl önce eşimle yani sevgilimle çıktık bir yerde oturuyoruz ama çok yorgunuz konuşmuyoruz
Yan masadaki kızlar Hakkı'mızda yorum yapıyorlar bu ilişki daha başlamadan bitmiş konulacak konuları bile yok vs vs diye
O ilişki o tarihte 6 yıllık idi şimdi 17 yıllık
Karşılıklı beklentiler paylaşımlar önemli
Ne süper... Biz ailecek kitapçıyız kitaplarla evliyiz.Eşim öğretmen olduğu için mesaisi benden önce evde oluyor. Allah razi olsun yemeği yapar evi toplar beni beklemez.arada ben gelesiye arkadaşlarıyla takılır.bazen geç gelir.ama bizim hiç paylaşımımız yok.yemekten sonra kitaplarına gömülüyor.branşı bunu gerektiriyormuş.ama yüzlerce kiraptan oluşan bir kütüphanesi var.hepsi çocukluğundan bu yana okuduğu kitaplar. Çıkan her kitabı okuyacak mı? Aynı evde yalnızlık çekiyorum. Ya film açar ya kitap okur. Varlığını hissedemiyorum bile. Kitaplarını kıskanıyorum. Benden mi kaçıyor kitap bahane mi? Hafta sonu bir gün beraberiz bir gün de ikimizin serbest günü.o gün hemen arkadaşlarına koşar.cumartesi çıksak hemen eve dönmek ister.normal mi tüm bunlar sizce? Ben mi büyütüyorum?
Kendimi alıntılayıp yineliyorum
Hadi sohbet edelim deyip Nasıl bir ortam Nasıl konular hayal ediyorsunuz
Evlilikte sizin duygusal tatmininiz Nasıl olur
Zira burada eşim uyurken sarılmıyor çok mutsuzum diyen de var Ada'm ahtapot hep sarılmak istiyor tuvalete bile benimle gelecek boğuldum diyen de
Sizin hayatınızda beklentileriniz Nasıl
Sohbet dediğiniz akşam dışarı çıkalım dediğiniz ne
Havadan sudan. .bazen masum dedikodular birlikte sinemaya parka gidelim kafeye oturalım.ama o kadar sıkıcı ki gezme anlayışı dağ bayır yürüyüş. Saçma sapan Çadırlarda rezillik çekip kamp yapmak.otel diye bir icattan haberi yok .
Hiç unutmam bundan 11-12 yıl önce eşimle yani sevgilimle çıktık bir yerde oturuyoruz ama çok yorgunuz konuşmuyoruz
Yan masadaki kızlar Hakkı'mızda yorum yapıyorlar bu ilişki daha başlamadan bitmiş konulacak konuları bile yok vs vs diye
O ilişki o tarihte 6 yıllık idi şimdi 17 yıllık
Karşılıklı beklentiler paylaşımlar önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?