Aynen katiliyorum sana adam yanlis evlilik yapmis.İkisi de farkli seylerden zevk aliyor paylasim olmuyorİşte butun sorun da bu bence... Belkı bı kac kez onun yaptıgı bu seyı --bolca kıtap okumak-- manasız buldugunuzu ıma ettınız... Kıtap okuyan bırını anlamak ıcın onun gıbı olmak lazım... Kım bılır kıtaplardakı naıf cumleler sızınde onun ıcın kullanmasını ıstedıgı şeylerdir...
Bence adam yanlış bi evlilik yapmış...
Ama çözümsüz değil; bu ısı eglencelı hale getırın cıdden en etkılendıgı seylerı sıze anlatmasını ısteyın...
Kıtaplarının arasına ufak notlar bırakın...
Onun okudugu kıtabı sonra sız de okuyup bı karakterın begendıgınız bı yonunu ona anlatın...
Bence sız cok yüzeyselsınız ama adam hayatı derin yaşıyor ve arkadaşları da onun gibi o yuzden onu anlayabılecek ınsanlara kosuyor... Üzgünüm ama öyle...
Bi edebıyatcıyla evlı olmak zor olmalı bence... Yazar hayatlarını okuyun ve eşinizi anlamaya çalışın...
Kitaplar benim ilgi alanıma pek girmiyor bazen anlatır nezaketen dinlerim. Ben sohbet edelim akşam dışarı çıkalım istiyorum
Evet kitap okuyan film izleyen rafine müzik zevki olan üst düzey elit bir ök..z. tüm bu zevklerinden bana ne ki.evliliğe ne katkısı var.ben sohbet istiyorum. Dışarda gezelim istiyorum.İşte butun sorun da bu bence... Belkı bı kac kez onun yaptıgı bu seyı --bolca kıtap okumak-- manasız buldugunuzu ıma ettınız... Kıtap okuyan bırını anlamak ıcın onun gıbı olmak lazım... Kım bılır kıtaplardakı naıf cumleler sızınde onun ıcın kullanmasını ıstedıgı şeylerdir...
Bence adam yanlış bi evlilik yapmış...
Ama çözümsüz değil; bu ısı eglencelı hale getırın cıdden en etkılendıgı seylerı sıze anlatmasını ısteyın...
Kıtaplarının arasına ufak notlar bırakın...
Onun okudugu kıtabı sonra sız de okuyup bı karakterın begendıgınız bı yonunu ona anlatın...
Bence sız cok yüzeyselsınız ama adam hayatı derin yaşıyor ve arkadaşları da onun gibi o yuzden onu anlayabılecek ınsanlara kosuyor... Üzgünüm ama öyle...
Bi edebıyatcıyla evlı olmak zor olmalı bence... Yazar hayatlarını okuyun ve eşinizi anlamaya çalışın...
Elit bir öküz muEvet kitap okuyan film izleyen rafine müzik zevki olan üst düzey elit bir ök..z. tüm bu zevklerinden bana ne ki.evliliğe ne katkısı var.ben sohbet istiyorum. Dışarda gezelim istiyorum.
Bir tane buna katlanacak aptal birini bulursanız ömür boyu bu lüksün tadını çıkarabilirsiniz. Eşimin yaptığı tam da buSu an en cok ihtiyacim olan sey kitaplara gömülüp saatlerce birakmamak, esinize imrendim.
Dışarı çıkma bölümünü anladım haklısınız
Yalnız sohbet etmek dediğiniz nedir
Yani okuduğumu duyduğumu gördüğümü Paylaşmak değil mi
Şuan sözlü ve yazılı kültür üzerine bir şey okuyorum iletişimin Nasıl kalıplaştığına dair
Sizinle de sohbet ediyorum bu durumu paylaşıyorum
Kitaplar ilgimi çekmez diyorsunuz da kitaplar hayattan bir parçadır sizinle karşıt görüşte olsa örneğin o hayattan parçadır
Kuantum fizikçisi değil ki eşiniz hayata dair okuyor hayata dair yaşarken de sizin ihtiyaçlarınızı da dikkate almalı
Bunu ona anlatın ama kitap benim ilgimi çekmez deyip önyargılı olmayın
Evet kitap okuyan film izleyen rafine müzik zevki olan üst düzey elit bir ök..z. tüm bu zevklerinden bana ne ki.evliliğe ne katkısı var.ben sohbet istiyorum. Dışarda gezelim istiyorum.
Ben de tam "anneniz ve babanız kitap okumayan insanlardi galiba" yazacaktım. Siz bile okumuyormussunuzKitapla pek aram yok ki. Telefenu alıp oturuyorum :))
Ama siz tam mahalle agziyla konuşan ve eşiyle kalite farki olan bir insansiniz.Evet kitap okuyan film izleyen rafine müzik zevki olan üst düzey elit bir ök..z. tüm bu zevklerinden bana ne ki.evliliğe ne katkısı var.ben sohbet istiyorum. Dışarda gezelim istiyorum.
Kesinlikte tüm yorumlariniza gönülden katılıyorum.Adam arkadaşlarına kaçmasın, evin içinde sizden uzak durmak için icatlar çıkarmasın da ne yapsın?
Bu kadar mutsuzsanız boşayın elit öküzünüzü. Sizinle akraba, arkadaş, yerli dizi dedikodusu yapacak tonlarca adam var dışarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?